Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πληροφορίες χώρου

Vatican Morning Tour

Vatican Morning Tour

Vatican Morning Tour

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Vatican & Sistine Chapel: Guided Highlights - 2 hours

4.4 (480)
Από € 68.60
Το Βατικανό Morning Tour είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει αποφεύγοντας τις πολλές και μεγάλες ουρές, έχουν προτεραιότητα πρόσβασης και έχουν ένα αγγλόφωνο, διπλωματούχος ξεναγός στη διάθεσή σας την Πόλη του Βατικανού.

Το Βατικανό Morning Tour θα καλύψει τα δωμάτια του Ραφαήλ, The Belvedere Courtyard και φυσικά The Καπέλα Σιξτίνα. Εδώ θα ανακαλύψετε την πλήρη ιστορία της Καπέλα Σιξτίνα και ακούσει πολλές ιστορίες για το διάσημο ζωγράφο Μιχαήλ.

Μετά την αναχώρηση από την Καπέλα Σιξτίνα, θα έχετε άμεση πρόσβαση στην Αγ. Βασιλική Πέτρου, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε γύρω από αυτή την υπέροχη εκκλησία, για όσο χρονικό διάστημα θέλετε!

Αυτή η περιοδεία είναι πανομοιότυπο με το πρώτο μέρος της περιοδείας "Μουσείο του Βατικανού, Vatacombs και τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου". Αν θέλετε να έχετε μια ξενάγηση για τους Vatacombs και τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, παρακαλούμε να κλείσετε την ξενάγηση "Μουσείο του Βατικανού, Vatacombs και τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου" αντ 'αυτού!


Σημαντικές πληροφορίες:
- Οργάνωση Διάρκεια: Περίπου 2 ώρες
- Οργάνωση είναι στα αγγλικά
- Τα παιδιά 6-17. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν. 
- Τα εισιτήρια εισόδου για το Βατικανό και το Μουσείο του Βατικανού ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στο εισιτήριό σας (αυτό που συνήθως πληρώνουν απευθείας στο Βατικανό και είναι ισοδύναμη με min 20 ευρώ ανά άτομο..
- Δεν υπάρχουν κρυφές ή επιπλέον των δικαστικών εξόδων
- Θα παραλείψετε όλες τις επίσημες / δημόσιες ουρές, και μπορούν να είναι πολύ μεγάλη, έως και αρκετές ώρες σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, για ορισμένες ημέρες, όπως αργίες, τα Σαββατοκύριακα και τις θρησκευτικές αργίες μπορεί να υπάρχουν κάποιες ουρές. Αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί, αλλά αυτές οι ουρές θα είναι πολύ μικρότερη από ό, τι τους δημόσιους!
- Η Οργάνωση είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο, εκτός από τις θρησκευτικές γιορτές.
- Ακυρώσεις μπορεί να συμβεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας προσφέρει εναλλακτικές ημερομηνίες της περιοδείας ή θα σας επιστρέψουμε!
- Υπάρχει ένα αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα στο Βατικανό. Οι ώμοι και τα γόνατα πρέπει να καλύπτονται τόσο για τις γυναίκες και τους άνδρες. Τα σανδάλια κρίνεται σκόπιμο.
- Λόγω των ελέγχων ασφαλείας και την ασφάλεια, σας συνιστούμε να μην φέρει κάθε μεγάλη σακούλες ή συσκευασίες!
- Αυτή η εκδρομή διεξάγεται ως μια περιήγηση με τα πόδια, καθώς δεν επιτρέπονται οχήματα στο εσωτερικό του Βατικανού, έτσι παρακαλούμε να φορούν τα κατάλληλα υποδήματα!
- Η περιήγηση τελειώνει στην Πόλη του Βατικανού!

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (18+)
Child (6-17)
Infant (0-5): Free of charge

Ώρες λειτουργίας

Απρίλιος - Οκτώβριος στις 08:45 π.μ.. Νοέμβριος έως Μάρτιος στις 11:00. Παρακαλώ να είστε εκεί 15 λεπτά. Πριν από την περιήγηση ξεκινά. Κλειστά τις Κυριακές και σε άλλες θρησκευτικές εορτές!

Κράτηση

Πέμ, 25 Απρ 2024

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Ζωντανή ξενάγηση

Διάρκεια: 2 Ώρες

COVID-19 Status:
Upon arrival at the meeting address, all members of your party over the age of 12 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Ώρες αναχώρησης

Τι περιλαμβάνεται;

- Access to the Vatican Museums.
- Access to the The Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.
- A two hour guided tour.

Οδηγίες

Vatican & Sistine Chapel: Guided Highlights - 2 hours

Διεύθυνση
Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.