Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Keukenhof: Skip The Line and transport from Amsterdam

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Keukenhof: Παράκαμψη της ουράς και μεταφορά από το Άμστερνταμ

4.7 (3)
Από € 38.20

Ώρα για τουλίπες! Μια επίσκεψη στον περίφημο ανθόκηπο Keukenhof έξω από το Άμστερνταμ, που είναι γνωστός ως «ο κήπος της Ευρώπης», είναι μια σπάνια ευκαιρία: είναι ανοιχτός μόνο έξι εβδομάδες τον χρόνο, κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Κυριότερα σημεία

- Παρακάμψτε την ουρά για το δημοφιλές πάρκο Keukenhof
- Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ Άμστερνταμ και Keukenhof περιλαμβάνεται στην τιμή.
- Απολαύστε ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Ολλανδίας
- Απολαύστε 32 εκτάρια γης με πάνω από 800 είδη τουλίπας
- Θαυμάστε πολύ περισσότερα από τις τουλίπες
- Πηγαίνετε τα παιδιά στη φάρμα με τα ζώα

Τι να περιμένω;

Επισκεφθείτε το πανέμορφο πάρκο Keukenhof
Όταν δείτε τα χωράφια του Keukenhof με τις περισσότερες από επτά εκατομμύρια τουλίπες που απλώνονται σε 32 εκτάρια, θα καταλάβετε ότι δύο πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα: 1) οι τουλίπες είναι πραγματικά όμορφες. Και 2) οι Ολλανδοί σίγουρα τις λατρεύουν!

Η τουλίπα είναι για τις Κάτω Χώρες ό,τι είναι το Ταζ Μαχάλ για την Ινδία ή ο Πύργος του Άιφελ για τη Γαλλία: ένα σύμβολο της χώρας που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Αλλά ενώ μπορείτε να δείτε τον Πύργο του Άιφελ και το Ταζ Μαχάλ όλο τον χρόνο, μπορείτε να δείτε αυτές τις τουλίπες μόνο την άνοιξη.

Με αυτά τα εισιτήρια για να παρακάμψετε την ουρά θα μπείτε κατευθείαν σε αυτή την εξαίσια γιορτή λουλουδιών. Και, καθώς θα περιπλανιέστε στους πολύχρωμους κήπους και τα κιόσκια, θα μάθετε επίσης την ιστορία της ερωτικής σχέσης των Ολλανδών με την τουλίπα, η οποία χρονολογείται από τη χρυσή εποχή της Ολλανδίας του 1600.

Τώρα μπορείτε πραγματικά να «το πείτε με ένα λουλούδι» και να νιώσετε τον ρομαντισμό σε όλες τις ανθοκομικές εκθέσεις, τους δύο κήπους και το μωσαϊκό λουλουδιών.

Δεν έχετε όρεξη για οδήγηση;
Στο εισιτήριό σας περιλαμβάνεται η απευθείας μεταφορά και η μετακίνηση στο Keukenhof με λεωφορείο από το κέντρο του Άμστερνταμ (αναχωρεί από το THIS IS HOLLAND στη διεύθυνση Overhoeksplein 51), συνοδευόμενο από ένα βίντεο που προσφέρει πολλές πληροφορίες για τον «κήπο της Ευρώπης» και για το Άμστερνταμ στην επιστροφή. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 55 λεπτά.

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήριά μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Τα εισιτήρια για κινητά γίνονται δεκτά.

Πόσο καιρό ισχύει το εισιτήριό μου;
Το εισιτήριό σας ισχύει για την ημερομηνία και την ώρα που επιλέξατε.

Ψιτ: Η ώρα που επιλέξατε είναι η ώρα εισόδου στο Keukenhof. Ο χρόνος της διαδρομής είναι περίπου 55 λεπτά από το Άμστερνταμ στο Keukenhof.
Έτσι, αν θέλετε π.χ. να επισκεφθείτε το Keukenhof στις 12:00, τότε επιλέξτε την ώρα 12:00 και επιβιβαστείτε στο λεωφορείο στο Άμστερνταμ τουλάχιστον 1 ώρα πριν.
- Αναχωρήσεις για το Keukenhof από το Άμστερνταμ: 08:00 - 18:00, κάθε 30 λεπτά.
- Αναχωρήσεις προς Άμστερνταμ από το Keukenhof: Κάθε 30 λεπτά. Απλά επιβιβαστείτε στο πρώτο δωρεάν λεωφορείο που σας εξυπηρετεί (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Σημαντικές πληροφορίες

Η ώρα που επιλέξατε είναι η ώρα εισόδου στο Keukenhof. Ο χρόνος διαδρομής είναι περίπου 55 λεπτά από το Άμστερνταμ στο Keukenhof.
Έτσι, αν θέλετε π.χ. να επισκεφθείτε το Keukenhof στις 12:00, τότε επιλέξτε την ώρα 12:00 και επιβιβαστείτε στο λεωφορείο από το Άμστερνταμ τουλάχιστον 1 ώρα πριν.
- Αναχωρήσεις για το Keukenhof από το Άμστερνταμ: 08:00 - 18:00, κάθε 30 λεπτά.
- Αναχωρήσεις προς Άμστερνταμ από το Keukenhof: Κάθε 30 λεπτά. Απλά επιβιβαστείτε στο πρώτο δωρεάν λεωφορείο που σας εξυπηρετεί (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (13+)
Παιδί (3-12)

Η ώρα που επιλέξατε είναι η ώρα εισόδου στο Keukenhof.

Κράτηση

Κυρ, 21 Απρ 2024

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

-Παρακάμψτε ουρά στην είσοδο του Keukenhof.
-Μεταφορά μεταξύ Άμστερνταμ και Keukenhof

Οδηγίες

Keukenhof: Παράκαμψη της ουράς και μεταφορά από το Άμστερνταμ

Διεύθυνση
Stationsweg 166A 2161 AM Lisse

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.