Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Rendezvous with Mozart

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Rendezvous with Mozart

5.0 (1)
Από € 188.50
Ραντεβού με Μότσαρτ στο Ανάκτορο Σένμπρουν στη Βιέννη περιλαμβάνει επίσκεψη στο παλάτι, ένα ωραίο δείπνο στο Café-Restaurant "Residenz» και συναυλία κλασικής μουσικής με το Ανάκτορο Σένμπρουν Ορχήστρα της Βιέννης. Κλείστε τα εισιτήριά σας για Ραντεβού με Μότσαρτ στη Βιέννη!

Απολαύστε μια βραδιά βασιλική απολαύσεις με τα πόδια μέσα από το πλούσιο ανάκτορο, φάτε ένα καλό γεύμα και να καταλήξετε με ένα μεγάλο φινάλε στο Ανάκτορο Σένμπρουν Orangerie του, η είσοδος σε ένα μουσικό ταξίδι με το Ανάκτορο Σένμπρουν Ορχήστρα της Βιέννης.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με μια επίσκεψη στα τελετουργικά δωμάτια του παγκοσμίου φήμης Ανάκτορο Σένμπρουν, το πιο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στην Αυστρία. Οι επισκέπτες θα λάβουν μια ηχογραφημένη ξενάγηση και μπορεί να λάβει το Παλάτι περιοδεία ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια επίσημων ωρών λειτουργίας του παλατιού, ωστόσο εμείς προτείνουμε ότι οι επισκέπτες μας να ξεκινήσει η audioguide παλάτι περιοδεία το αργότερο 16:00

Στο 18:30: Δείπνο θα σερβίρονται στο The Café-Restaurant Residenz, που βρίσκεται στην πρώην κουζίνα Ανάκτορο Σένμπρουν. Αυτό το κτίριο, που βρίσκεται στην λεγόμενη Ehrenhof, βρίσκεται δίπλα στην κύρια είσοδο του παλατιού. Εδώ ένα κομψό τριών πιάτων δείπνο σας περιμένει, με ΦΠΑ. τυπικά πιάτα της εποχής του Μότσαρτ. (Τα ποτά δεν είναι με ΦΠΑ. Στην τιμή).

Στο 20:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 8:00 μ.μ.): Η συναυλία πραγματοποιείται στο περίτεχνα ανακαινισμένο παλάτι Schönbrunn Orangerie του, η οποία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο σε όλη τη σταδιοδρομία του Μότσαρτ (που εκτελείται στην Orangerie σε αρκετές περιπτώσεις). Η μουσική παράσταση είναι από το διάσημο παλάτι Schönbrunn Ορχήστρα της Βιέννης, που συνοδεύεται από τραγουδιστές και χορευτές μπαλέτου. Το πρόγραμμα είναι από τον J. Strauss και WA Mozart. Επισκέπτης μας θα εξυπηρετούνται ένα αλκοολούχο ποτό στο μπαρ Orangerie του, και θα λάβουν επίσης ένα πρόγραμμα για τη συναυλία, ένα "Best CD του Μότσαρτ", που εκτελούνται από το Ανάκτορο Σένμπρουν Ορχήστρα της Βιέννης. Επιπλέον, έχουμε κρατημένες θέσεις στις δύο μπροστινές σειρές. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, παρακαλώ ελάτε μαζί μας για ένα ποτήρι αφρώδη οίνο και νόστιμο "Mozartkugeln" (πολυεπίπεδο τρούφες σοκολάτα) στο μπαρ.

Μπορείτε να βρείτε πλάνο καθισμάτων του Schönbrunn Palace Orangerie του είναι εδώ . Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων: VIP, Α, Β og C, αναφορικά προς τα εμπρός, μεσαίο και πίσω μέρος της αίθουσας, αντίστοιχα.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την κράτησή σας είναι πλήρης, θα λάβετε e-tickets σας μέσω e-mail. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το φέρει μαζί σας για να στην Orangerie, όπου θα πρέπει να το ανταλλάξουν με τα εισιτήρια σας. Μπορείτε να ανταλλάξετε e-εισιτήριά σας από 9:00 π.μ. μόνο σε προγραμματισμένη ημερομηνία περιήγησή σας.
- Η συναυλία διάρκεια ΦΠΑ. διάλειμμα είναι 1 ½ έως 2 ώρες, και τελειώνει περίπου 22:15.
- Σε επιλεγμένες ημέρες, συναυλίες μπορεί να λάβει χώρα στη μεγάλη γκαλερί ή το λευκό χρυσό δωμάτιο που βρίσκεται μέσα στο Schoenbrunn Palace ή σε άλλες αίθουσες συναυλιών στη Βιέννη. Μπορείτε, φυσικά, θα πρέπει να συμβουλεύει, εάν η αλλαγή του συναυλιακό χώρο συμβαίνει.
- Μετά τις Schönbrunn Palace Συναυλίες, τα ταξί θα είναι διαθέσιμα ακριβώς έξω από το παλάτι Schoenbrunn Orangerie του. Το μετρό λειτουργεί μέχρι τα μεσάνυχτα σε διαστήματα 5-8 λεπτών.

Ώρες λειτουργίας

Μπορείτε να συλλέξετε e-εισιτήριά σας από 9.00πμ και να αρχίσει την επίσκεψή παλάτι σας την ίδια στιγμή, αν θέλετε, ωστόσο, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την audioguide Palace περιοδεία το αργότερο 16:00 Το δείπνο σερβίρεται στο 18:30 και συναυλία ξεκινάει στις 20:30.

Κράτηση

Δευ, 1 Ιούν 2020

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Duration: 2 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Rendezvous with Mozart

Διεύθυνση
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien.

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.