Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Ottoman Relics Tour

Παρόμοιες κατηγορίες

Ottoman Relics Tour

Από € 34.00
Βουτήξτε στο συναρπαστική ιστορία του μουσουλμανικού κόσμου σε μια περιήγηση στο παλάτι Τοπ Καπί και το Sultan τάφοι.

Παλάτι Τοπ Καπί είναι το μεγαλύτερο παλάτι στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και η κύρια κατοικία των Οθωμανών Σουλτάνων για περίπου 400 χρόνια 624 χρόνια της βασιλείας τους. Σήμερα το παλάτι εμφανίζει το αυτοκρατορικό θησαυροφυλάκιο, ιερά λείψανα του προφήτη Μωάμεθ, κινεζική πορσελάνη, τα όπλα, τη συλλογή καλλιγραφία και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πέντε τάφους των Οθωμανών Σουλτάνων μέσα από το νεκροταφείο στην Αγία Σοφία, επίσης γνωστή ως η Sultan Τάφοι. Οι κεραμικές πλάκες είναι τα πιο όμορφα παραδείγματα του 16ου αιώνα με μοβ, κόκκινο, πράσινο και μπλε μοτίβα λουλουδιών.

Διάρκεια: 3 ώρες από 14:00-5: 00 μ.μ..

Το ταξίδι περιλαμβάνει τα ακόλουθα κύρια σημεία:
- Βυθιστείτε στην ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με μια επίσκεψη στο παλάτι Τοπ Καπί.
- Περπατήστε στα χνάρια των Οθωμανών Σουλτάνων, όπως μπορείτε να δείτε τα διάφορα εκθέματα, τα οποία περιλαμβάνουν κινεζική πορσελάνη, όπλα, καλλιγραφία και πολλά άλλα.

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου: μεταφορά μετ 'επιστροφής από / προς κεντρικά ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη, τέλη εισόδου μουσείο, δωρεές στους τάφους και έναν πεπειραμένο ξεναγό.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την κράτησή σας είναι πλήρης, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω ταχυδρομείου. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το φέρει μαζί σας για την περιοδεία.
- Υπάρχει δωρεάν μεταφορά μετ 'επιστροφής από / προς κεντρικά ξενοδοχεία κοντά στο Taksim Sq, Sultanahmet και Aksaray.. Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας ζητηθεί να μας δώσετε το όνομα του ξενοδοχείου σας, ώστε να μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά σας. Αν μείνετε σε ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο ή σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, τότε θα μπορούσε να υπάρχει προστίθεται ένα τέλος pick-up, ή θα σας ζητηθεί να εμφανιστούν σε μια διεύθυνση tour-start στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας ζητηθεί να μας δώσετε το όνομα του ξενοδοχείου σας, ώστε να μπορούμε να σας κανονίσει pick-up.
- Η περιοδεία ξεκινά στις 14:00, αλλά από τη στιγμή που είναι να πάρει στο ξενοδοχείο σας, θα σας παρακαλούσαμε να καλέσετε το λειτουργό περιοδεία μας περίπου. 24 ώρες εκ των προτέρων, έτσι ώστε να έχετε ακριβή pick-up χρόνο για να αποφύγετε την αναμονή στο λόμπι του ξενοδοχείου. Ο αριθμός τηλεφώνου θα είναι σαφώς ξεκινήσει στο voucher / e-ticket που σας στέλνουμε.
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Παιδικό εισιτήριο είναι διαθέσιμα από την ηλικία των 3-7. Παιδιά ηλικίας μεταξύ 0-2 ετών είναι δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικα που πληρώνει.
- Το τμήμα Harem δεν περιλαμβάνεται στο ταξίδι στο παλάτι Τοπ Καπί.

Ώρες λειτουργίας

Διάρκεια: 3 ώρες από 14:00-17:00.

Κράτηση

Παρ, 10 Απρ 2020

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Live guide

Duration: 3 hours

Departure times

Οδηγίες

Ottoman Relics Tour

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.