Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

JFK Airport Transfer: Shared Transfer

4.0 (67)
Από € 20.60
Αντί τονίζοντας σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή προσπαθεί να σημαία ένα ταξί, επιλέξτε αποδοτική κοινόχρηστο λεωφορείο μας, έτσι τις διακοπές σας στη Νέα Υόρκη μπορεί να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης John F. Kennedy (JFK) και σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας.

Ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε μόνος, όπως ένα ζευγάρι ή σε μια μεγάλη ομάδα, με εμπειρία μας, οι επαγγελματίες οδηγοί θα εξασφαλίσει τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο JFK είναι ένα αεράκι!

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε γρήγορη και αποτελεσματική μεταφορά μεταξύ του αεροδρομίου JFK και το ξενοδοχείο σας. Πόρτα σε πόρτα την πολιτική μας εξασφαλίζει τη μεταφορά προς και από το ξενοδοχείο σας και το αεροδρόμιο JFK.

Απλά κάντε κράτηση από κοινού προς το αεροδρόμιο JFK σας εδώ, και θα πρέπει να πληρούνται από το δικό οδηγός σας στο αεροδρόμιο. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μεταφορά και πάλι, από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την κράτησή σας είναι πλήρης, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω ταχυδρομείου. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το φέρει μαζί σας.
- Αν θέλετε να παραγγείλετε από κοινού αεροδρόμιο JFK μετ 'επιστροφής μεταφοράς, θα πρέπει να τοποθετήσετε δύο τάξεις: Ένα από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο σας και ένα από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο, αφού κάθε κράτηση χρειάζεται το δικό του αριθμό επιβεβαίωσης της.
- Πριν να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας ζητηθεί να μας παρέχετε με τα ονόματα των επιβατών, ημερομηνία άφιξης / αναχώρησης, στοιχεία της πτήσης και του ξενοδοχείου σας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης και του αριθμού τηλεφώνου), ώστε να μπορούμε να κανονίσουμε προς το αεροδρόμιο σας.
- Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο στο Μανχάτταν μεταξύ Battery Park και 125η οδό.
- Αν θα θέλατε μεταφορά με επιστροφή από το Μανχάταν προς το αεροδρόμιο, μπορείτε απλά καλέστε μας στο αεροδρόμιο παράγοντα δύο έως τρεις ημέρες πριν από την αναχώρησή σας. Ο αριθμός τηλεφώνου θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στο εισιτήριό σας.
- Επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο minivans ευκρινώς GO AIRLINK NYC.

- Παιδιά τιμές είναι οι ίδιες όπως και οι ενήλικες.
- Επιτρέπεται μόνο μία τυπική βαλίτσα και μία χειραποσκευή ανά άτομο.
- Η τιμή για την από κοινού προς το αεροδρόμιο JFK περιλαμβάνει συμβουλές, διοδίων και των φόρων.

Ώρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας: 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Κράτηση

Πέμ, 24 Σεπ 2020

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.