Κράτηση εισιτηρίων

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: μάθετε περισσότερα πριν την επίσκεψή σας Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

JFK Airport Transfer: Private Transfer

4.9 (9)
Από € 117.80
Αντί τονίζοντας σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή προσπαθεί να σημαία ένα ταξί, επιλέξτε αποδοτικό ιδιωτικό λεωφορείο μας, έτσι τις διακοπές σας στη Νέα Υόρκη μπορεί να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας.

Ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε μόνος, όπως ένα ζευγάρι ή σε μια μεγάλη ομάδα, με εμπειρία μας, οι επαγγελματίες οδηγοί θα εξασφαλίσει τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο JFK είναι ένα αεράκι!

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε μια γρήγορη, αποτελεσματική και ιδιωτικό λεωφορείο μεταξύ του αεροδρομίου JFK και το ξενοδοχείο σας. Πόρτα σε πόρτα την πολιτική μας εξασφαλίζει τη μεταφορά προς και από το ξενοδοχείο σας και το αεροδρόμιο JFK.

Απλά κάντε κράτηση ιδιωτικό λεωφορείο για το αεροδρόμιο JFK σας εδώ, και θα πρέπει να πληρούνται από το δικό οδηγός σας στο αεροδρόμιο. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μεταφορά και πάλι, από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την κράτησή σας είναι πλήρης, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω ταχυδρομείου. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το φέρει μαζί σας.
- Αν θέλετε να παραγγείλετε ιδιωτικό αεροδρόμιο JFK μετ 'επιστροφής μεταφοράς, θα πρέπει να τοποθετήσετε δύο τάξεις: Ένα από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο σας και ένα από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο, αφού κάθε κράτηση χρειάζεται το δικό του αριθμό επιβεβαίωσης της.
- Πριν να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας ζητηθεί να μας παρέχετε με τα ονόματα των επιβατών, ημερομηνία άφιξης / αναχώρησης, στοιχεία της πτήσης και του ξενοδοχείου σας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης και του αριθμού τηλεφώνου), ώστε να μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά σας.
- Παιδιά τιμές είναι οι ίδιες όπως και οι ενήλικες.
- Οι τιμές εδώ στο site παρατίθενται ανά αυτοκίνητο, όχι ανά άτομο.
- Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα sedan, αν είστε μεταξύ των 1-3 ατόμων, ένα VIP SUV αν είναι 4-6 και ένα φορτηγό, αν είστε μεταξύ 7-10 άτομα.
- Επιτρέπεται μόνο μία τυπική βαλίτσα και μία χειραποσκευή ανά άτομο.
- Η τιμή για την ιδιωτική υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου JFK περιλαμβάνει συμβουλές, διοδίων και των φόρων.

Ώρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας: 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Κράτηση

Δευ, 27 Σεπ 2021

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.