Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Grand Canyon South Rim Tour

Παρόμοιες κατηγορίες

Grand Canyon South Rim Tour

 
Από € 114.10
Ζήστε το γεωλογικό θαύμα καλύτερα γνωστή ως Grand Canyon. Σε αυτή την περιοδεία θα πάρετε χτυπημένα μακριά από τη ζούγκλα νέον που είναι το Λας Βέγκας και σας μεταφέρει σε ένα μέρος που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε. Οι φωτογραφίες δεν το κάνει δικαιοσύνη, το μεγαλείο του Grand Canyon πρέπει να είναι η εμπειρία στο πρόσωπο.

Η ημέρα σας θα ξεκινήσει με την αναχώρηση από τη διάσημη Las Vegas Strip. Τομέας για το Grand Canyon, ξεναγός σας πω για πιο ιστορικά και ενδιαφέροντα γεγονότα της περιοχής για τους Ισπανούς εξερευνητές, πολλές ιθαγενών πολιτισμών, και τις αρχές της Δυτικής άποικοι της Βόρειας Αριζόνα.

Όταν φτάνουμε στην αποκλειστική National Geographic Κέντρο Επισκεπτών θα πάρετε ένα νοστιμότατο γεύμα και λίγο χρόνο για να πάρετε κάποια ψώνια σουβενίρ γίνει πριν από τον τίτλο για να το Grand Canyon National Park.

Κατά την άφιξή σας, θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο Mather Point για να εξερευνήσουν τα μονοπάτια επένδυση χείλος του φαραγγιού ή να πάρει απλά τη μαγευτική θέα του Grand Canyon. Καθώς οδεύουμε βαθύτερα στο Εθνικό Πάρκο θα κάνουμε μια στάση για περισσότερο χρόνο στα αξιοθέατα στο Bright Angel Lodge ένας από τους αρχικούς προορισμούς του ξενοδοχείου στο Grand Canyon South Rim βρίσκεται ακριβώς στην άκρη του ίδιου του Grand Canyon.

Highlights:
- Στάση Φωτογραφία του Hoover Dam από την καταπληκτική O'Callaghan-Τίλμαν Bridge
- Δείτε το σβησμένο ηφαίστειο "Οχύρωση Hill '
- Γεύμα στο κέντρο του National Geographic Επισκεπτών
- Επισκεφθείτε το ευρύτερο και βαθύτερο σημείο στο Grand Canyon South Rim του (πάνω από 8400 πόδια βαθιά και 21 μίλια απέναντι.)
- Οδηγήστε πάνω σε ένα λεωφορείο πολυτελών μηχανοκίνητων εξοπλισμένα με τουαλέτες και κλιματισμού
- Δωρεάν εισιτήρια για παράσταση

Διάρκεια: 14 ώρες

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την κράτησή σας είναι πλήρης, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω email. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το φέρει μαζί σας για την περιοδεία.
- Η περιήγηση περιλαμβάνει δωρεάν ξενοδοχείο pick-up and drop-off για τους επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχεία κοντά στο The Strip. Αργότερα, κατά τη διαδικασία της κράτησης θα ζητήσει λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο σας. Pick-up είναι 6:00 π.μ.-7:30π.μ..
- 24 έως 48 ώρες πριν την περιήγησή σας, μπορείτε να καλέσετε πράκτορα μας για να προγραμματίσετε πάρει χρόνο στο ξενοδοχείο σας ή κοντά σε The Strip να κάτσετε το e-ticket θα λάβετε αφού έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας μέσα μας χωρίς χρέωση αριθμό δηλώνεται
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Παιδικό εισιτήριο είναι διαθέσιμα για τα παιδιά κάτω των 2 ετών.
- Τα παρακάτω είδη που απαγορεύονται στις περιηγήσεις με λεωφορείο του κινητήρα μας, λόγω των περιορισμών ασφαλείας στο Hoover Dam: αποσκευών, μεγάλα σακίδια, βαλίτσες, χαρτοφύλακες, ψύκτες και το αλκοόλ.

Ώρες λειτουργίας

Η περιοδεία ξεκινά από επτά και τριάντα με 21.30μμ

Κράτηση

Παρ, 10 Ιούλ 2020

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Duration: 14 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Grand Canyon South Rim Tour

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.