Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Grand Canyon West Rim Tour

Παρόμοιες κατηγορίες

Grand Canyon West Rim Tour

 
Από € 158.70
Ταξίδι από το Λας Βέγκας μέσα από το αρχαίο Joshua Tree Forest προς τη Δύση Rim του Grand Canyon, ενώ ο οδηγός σας θα μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με τα διάφορα αξιοθέατα και να σας πω για την ιστορία του Μεγάλου Caynon. Όταν στέκεσαι εκεί κοιτάζοντας έξω πέρα ​​από το περιβάλλον σας θα πρέπει να λαμβάνονται πίσω από τη θέα από αυτό το μοναδικό τοπίο και την ομορφιά της.

Στο Grand Canyon West Rim, θα επισκεφθούμε το Hualapai Ινδικό Χώρα. Εδώ θα έχετε πολλές καταπληκτικές ευκαιρίες φωτογραφία με οικοδεσπότες σας τα Hualapai Ινδοί. Μπορείτε επίσης να πάρετε για να αντιμετωπίσετε τα αρχαία γεωλογικούς σχηματισμούς βράχων του Grand Canyon από Γκουανό Point.

Επισκεφθείτε Eagle Point που έχει διαμορφωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια σαν ένας αετός είχε ήδη ενσωματωθεί στο Γκραντ Κάνιον. Απολαύστε το γεύμα σας στο πρόσφατα άνοιξε Skywalk Cafe με θέα το Grand Canyon για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία γεύμα. Πάρτε την εκπληκτική πανοραμική θέα του Grand Canyon από Eagle Point, όπου μπορείτε να ζήσετε την τελευταία έλξη - το Grand Canyon Skywalk.

Μετά από αυτά τα δύο καταπληκτικά δούμε τα σημεία που το κεφάλι κάτω για να το Hualapai Ranch όπου για μερικές ημέρες μπορεί να αντιμετωπίσετε μια Wild West Show με Old West πιστολίδι.

Παρακαλώ σημειώστε: τα εισιτήρια Μεγάλο Caynon Skywalk είναι διαθέσιμα με επιπλέον κόστος.

Highligts:
- Eagle Point σπίτι του Grand Canyon Skywalk (εισιτήρια πρόσθετα)
- Γκουανό Point σπίτι της αγοράς Hualapai
- 4 ώρες να εξερευνήσετε το Grand Canyon West Rim
- Πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν με πανοραμικά παράθυρα
- Στάση Φωτογραφία του Hoover Dam από το O'Callaghan-Τίλμαν Bypass Bridge

Διάρκεια: 12 ώρες

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την κράτησή σας είναι πλήρης, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω email. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το φέρει μαζί σας για την περιοδεία.
- Η περιήγηση περιλαμβάνει δωρεάν ξενοδοχείο pick-up and drop-off για τους επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχεία κοντά στο The Strip. Αργότερα, κατά τη διαδικασία της κράτησης θα ζητήσει λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο σας. Pick-up είναι 6:00 π.μ.-7:30π.μ..
- 24 έως 48 ώρες πριν την περιήγησή σας, μπορείτε να καλέσετε πράκτορα μας για να προγραμματίσετε πάρει χρόνο στο ξενοδοχείο σας ή κοντά σε The Strip να κάτσετε το e-ticket θα λάβετε αφού έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας μέσα μας χωρίς χρέωση αριθμό δηλώνεται
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Παιδικό εισιτήριο είναι διαθέσιμα για τα παιδιά κάτω των 2 ετών.
- Τα παρακάτω είδη που απαγορεύονται στις περιηγήσεις με λεωφορείο του κινητήρα μας, λόγω των περιορισμών ασφαλείας στο Hoover Dam: αποσκευών, μεγάλα σακίδια, βαλίτσες, χαρτοφύλακες, ψύκτες και το αλκοόλ.
- Η περιοδεία περιλαμβάνει ξενοδοχείο pickup από τα περισσότερα ξενοδοχεία στο Las Vegas Strip και περιοχή Downtown.

Ώρες λειτουργίας

Η περιοδεία ξεκινά από επτά και τριάντα - 18.30 μμ

Κράτηση

Παρ, 7 Αύγ 2020

Duration: 12 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Grand Canyon West Rim Tour

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.