Αναζήτηση εισιτηρίων

Similar experiences

Similar categories

Μουλέν Ρουζ

Από € 99.8

Από το 1889, το Μουλέν Ρουζ μαγεύει και διασκεδάζει τα πλήθη που συρρέουν από όλο τον κόσμο. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που απλά δεν μπορείτε να χάσετε όταν επισκεφθείτε το Παρίσι! Κάντε προκράτηση των εισιτηρίων σας και ενθουσιάστε την οικογένεια, τους φίλους σας ή το έτερον ήμισυ με μια μοναδική παράσταση!

Κυριότερα σημεία

- Εξασφαλίστε εισιτήρια για τη δημοφιλή παράσταση στο Μουλέν Ρουζ
- Παρακάμψτε την ουρά στο ταμείο
- Απολαύστε ένα υπέροχο δείπνο και την παράσταση ή σαμπάνια και την παράσταση

Τι να περιμένω;

«Féerie»: Μια εκπληκτική δίωρη παράσταση καν καν!
Θαυμάστε την εντυπωσιακή ομάδα 60 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο στη θρυλική παράσταση «Féerie». Το «Féerie» είναι μια θεαματική δίωρη παράσταση γεμάτη με φτερά, στρας, γκλίτερ, πολυτελή σκηνικά, ακροβάτες και αυθεντική μουσική - και, φυσικά, τον περίφημο γαλλικό χορό καν-καν!

Η παράσταση αντιπροσωπεύει πολλές πτυχές της κουλτούρας, της ενέργειας και της ατμόσφαιρας του Παρισιού!

Στο Μουλέν Ρουζ, μπορείτε επίσης να απολαύσετε πριν την παράσταση ένα δείπνο που ακολουθεί την παράδοση της γαλλικής γαστρονομίας: εκλεπτυσμένα πιάτα που σερβίρονται με σαμπάνια -  το επίσημο ποτό του Μουλέν Ρουζ.
  
Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο τύπων εισιτηρίων: «Féerie» και σαμπάνια ή «Féerie» και δείπνο. 

Μπορείτε να δείτε τις διάφορες επιλογές μενού εδώ:
Μενού Mistinguett
Μενού Toulouse-Loutrec
Μενού Belle Epoque
Παιδικό μενού
Μενού Χριστουγέννων

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να λάβω τα εισιτήριά μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Απλά εκτυπώστε το και φέρτε το μαζί σας στο Μουλέν Ρουζ. 

Πότε ξεκινά η παράσταση;
Η παράσταση γίνεται καθημερινά στις 9:00 μ.μ. και στις 11:00 μ.μ. Εάν επιλέξετε εισιτήρια που περιλαμβάνουν δείπνο, το δείπνο σερβίρεται στις 7:00 μ.μ. και η παράσταση ξεκινά στις 9:00 μ.μ. 

Είτε επιλέξετε εισιτήρια με δείπνο είτε όχι, θα είναι καλό να βρίσκεστε στο Μουλέν Ρουζ μισή ώρα πριν ξεκινήσει η παράσταση. 
 
Πόση ώρα διαρκεί η παράσταση;
Η παράσταση διαρκεί 2 ώρες.  

Υπάρχει κώδικας ένδυσης;
Ναι, ο κώδικας ένδυσης είναι casual και business casual. Η γραβάτα, το κοστούμι ή το φόρεμα είναι προαιρετικά. Δεν επιτρέπονται τα τζιν, τα σορτς και τα αθλητικά παπούτσια.

Important information

Το Μουλέν Ρουζ είναι πολύ δημοφιλές και συχνά τα εισιτήρια για τις παραστάσεις της Παρασκευής ή του Σαββάτου εξαντλούνται μήνες πριν. Οπότε, όσο πιο νωρίς κάνετε την κράτησή σας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε εισιτήρια. Εάν μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουλέν Ρουζ οποιαδήποτε άλλη ημέρα εκτός σαββατοκύριακου, είναι πιθανότερο να βρείτε εισιτήρια. 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικες (12+)
Παιδιά (6-11)

`Ώρες λειτουργίας

Η παράσταση περιλαμβάνει 1/2 μπουκάλι σαμπάνιας, καθημερινά στις 9:00 μ.μ. και κάθε Παρασκευή και Σάββατο επίσης στις 11:00 μ.μ., δείπνο και παράσταση, καθημερινά στις 7:00 μ.μ.

Βιβλίο

fri, 19 apr 2019

Bestseller

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Duration: 2 hours

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Moulin Rouge

×