Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Venue Information

Move cursor over image to enlarge
Paris Essential

Paris Essential

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Paris Essential

4.1 (11)
Από € 117.50
Αυτό το 3 τρόπο εκδρομή, "Paris Essential", θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το Παρίσι, την ιστορία της και τη μεγάλη κτίρια από έναν προπονητή πολυτέλεια και μια κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, καθώς και από τον πύργο του Άιφελ, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα 2 πιάτων .

Πρώτο βήμα είναι ένα λεωφορείο με σχολιασμό ήχου (διατίθεται σε 13 γλώσσες συμπεριλαμβανομένων. Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά), ώστε να μπορείτε να ακούσετε τη μοναδική ιστορία του Παρισιού και να θαυμάσετε κεντρικές πλατείες, γέφυρες, τους κεντρικούς δρόμους και τα κτίρια της , όπως: την πλατεία Opera, Concorde, το Λούβρο, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, την πλατεία Τροκαντερό, Invalides, Pont-Neuf, την πλατεία της Βαστίλης και την όπερα, την Παναγία των Παρισίων, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Saint-Germain des Pres και το Πύργος του Άιφελ.

Το μέρος Bus αυτής ξενάγηση τελειώνει στους πρόποδες του τον Πύργο του Άιφελ, και από εδώ το πλήρωμα θα σας καλωσορίσει στο σκάφος ένα από τα τρία τριμαράν που ανήκουν στην "Bateaux Parisiens», για μια ώρα κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, ο δεύτερος μέρος της περιοδείας! Πλήρως εξοπλισμένο γυαλί, με μια βεράντα πίσω και διαδρόμους όλες τις εποχές, αυτά τα σκάφη είναι τέλεια σχεδιασμένο για να ανακαλύψετε και να θαυμάσετε την πλούσια αρχιτεκτονική της πόλης. Μια καθαρή και ζωντανή σχολιασμό συνοδεύονται από στίχους και μουσική που θυμίζει τους διάφορους τόπους και χρόνους, μεταδίδεται μέσω ατομικών συσκευές (επίσης διαθέσιμο σε 13 γλώσσες συμπεριλαμβανομένων. Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Σουηδικά και Δανέζικα).

Η αξιοθέατα κρουαζιέρα τελειώνει επίσης στους πρόποδες του Πύργο του Άιφελ, όπου μπορείτε να παραλείψετε τη γραμμή και πηγαίνετε κατευθείαν στο ασανσέρ για μια βόλτα μέχρι το 1 ο όροφο του Πύργου του Άιφελ, που σας προσφέρει μια υπέροχη πανοραμική θέα του Παρισιού. Εδώ θα απολαύσετε ένα γεύμα 2 πιάτων (συμπεριλαμβάνονται τα ποτά) στο νέο εστιατόριο "58 Tour Eiffe l" που είναι το τελευταίο μέρος του "Παρισιού Essential". Αν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το 2ο. ή / και 3ο όροφο του Πύργου του Άιφελ, ενώ εκεί.

Διάρκεια: 5 ώρες. (Ανάλογα με το πόσο χρόνο που περνάτε στο The Πύργο του Άιφελ)

Αναχωρήσεις: 09:00 π.μ. & 24:00 Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον 20 λεπτά. πριν από την έναρξη.

Παρίσι Essential αρχίζει στις 2 Rue de Pyramides 75001 Παρίσι και καταλήγει στο The Πύργο του Άιφελ!

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Ώρες λειτουργίας

Το Tour ξεκινά καθημερινά στις 9 π.μ., 12.00am
Kράτηση τώρα

Fantastic: 4.1 – 11 reviews

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Duration: 5 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Paris Essential

Address
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.