Αναζήτηση εισιτηρίων

Venue Information

Evening Tour, Cruise and Eiffel Tower

Evening Tour, Cruise and Eiffel Tower

Similar experiences

Similar categories

Eiffel Tower: Skip the line & Paris by night with cruise

Από € 84.5
Ο Πύργος του Άιφελ, Κρουαζιέρα και φωταγώγηση περιοδεία στο Παρίσι - By Night - είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος να δει και να μάθουν για το Παρίσι σε ένα έξυπνο και άνετο τρόπο.

Το πρώτο μέρος αυτής ξενάγηση αρχίζει με μια επίσκεψη στο 2ο όροφο του Πύργου του Άιφελ (εισιτήριο εισόδου περιλαμβάνεται), ίσως το πιο διάσημο κτίριο στο Παρίσι, και από εδώ έχετε μια εκπληκτική θέα πάνω από το Παρίσι.

Το δεύτερο μέρος αυτής της περιοδείας στο Παρίσι είναι μια όμορφη κρουαζιέρα κάτω από το Σηκουάνα, όπου θα δείτε πολλά από τα αξιοθέατα και μνημεία του Παρισιού φωτίζεται από το νερό.

Το τελευταίο μέρος σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το Παρίσι, την ιστορία της, δεντροστοιχίες λεωφόρους του με κινούμενα καφέ τους, και όλα τα λαμπρά φωτισμένο μνημεία και πλατείες: Concorde και Vendome Πλατείες, η Όπερα, εκκλησία Madeleine, rue Royale, Champs-Elysees , Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, Invalides, Notre-Dame και την πλατεία Chatelet για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε.

Ατομική ακουστικά με ηχογραφημένα σχόλια είναι διαθέσιμα σε: Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Κορεατικά, Αραβικά, Ρωσικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά και Κινεζικά-Mandarin.

Διάρκεια: 4 ώρες.

Αναχωρήσεις:
Κάθε μέρα στις 18:15. Παρακαλώ να είστε στο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον 30 λεπτά. πριν από την έναρξη.

Περιοδεία Evening Παρίσι, Cruise και τον πύργο του Άιφελ / Πύργος του Άιφελ, Κρουαζιέρα και φωταγώγηση αρχίζει και τελειώνει σε 2 Rue des Pyramides, 75001 Παρίσι!

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

`Ώρες λειτουργίας

Η περιοδεία ξεκινά κάθε βράδυ στις 18:15

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Audio guide

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Evening Tour, Cruise and Eiffel Tower

Address
PARISCityVISION 36 Avenue de la Bourdonnais 75007 Paris

×