Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε Ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Venue Information

Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge

Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge

Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Dinner Cruise, The Eiffel Tower and Moulin Rouge

4.3 (85)
Από € 250.00
Απολαύστε ένα δείπνο με κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, τότε επισκεφθείτε τον Πύργο του Άιφελ και στο τέλος το βράδυ σας με το Cabaret στο Moulin Rouge στο Παρίσι. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε για το πότε να περάσει μια νύχτα στο Παρίσι!

Μπορείτε να ξεκινήσετε το βράδυ σας με ένα δείπνο στο πλοίο ένα από τα σκάφη από το "Marina de Paris", ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό θέαμα περνώντας έξω από τα παράθυρα: μια οθόνη από τα πιο όμορφα μνημεία που αντιμετωπίζει τον ποταμό Σηκουάνα! Το μενού στο κατάστρωμα του σκάφους είναι: Μια ποικιλία από ορεκτικά, à la carte κυρίως πιάτο, επιλογή από επιδόρπια + ποτήρι κρασί.

Το Cruise πλοίο θα επιβιβαστούν στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ, όπου μπορείτε να παρακάμψετε την ουρά και να επισκεφθείτε το 2ο όροφο του Πύργου του Άιφελ από το οποίο κρατάτε μια μοναδική πανοραμική θέα του Παρισιού.

Όπως το τελευταίο μέρος αυτής της έντονης βράδυ το λεωφορείο θα σας οδηγήσει στο Moulin Rouge, όπου θα παραστεί "Féerie" την τελευταία καμπαρέ Moulin Rouge. Κάθε πρόσωπο που έχει εκτίσει το ήμισυ ένα μπουκάλι σαμπάνια στο Moulin Rouge.

Ένα λεωφορείο πολυτελείας θα σας οδηγήσει ανάμεσα στα αξιοθέατα και πάλι πίσω, και υπάρχει ένας Γάλλος και αγγλόφωνο ξεναγό μαζί σας όλη την ώρα!

Σημείωση:
* Moulin Rouge είναι πάντα πολύ δημοφιλής, οπότε θα μπορούσε να υπάρξει χρόνος και οι ουρές αναμονής για να πάρει μέσα στο Moulin Rouge. Γι 'αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη.
* Συχνά υπάρχουν πολλοί πελάτες στο Moulin Rouge, έτσι ώστε ο χώρος στο Moulin Rouge μπορεί να είναι περιορισμένη και να αισθάνονται συνωστισμό.
* Αν είστε πάνω από 8 άτομα, δεν μπορείτε να πάρετε το δικό σας τραπέζι στο «Marina de Paris», μπορείτε να το μοιραστείτε με κάποιον άλλο
* Τυπική ή / και casual φόρεμα απαιτείται.

Διάρκεια: 7-8 ώρες.

Αναχωρήσεις:
Κάθε βράδυ στις 18:00. Παρακαλώ να είστε στο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον 30 λεπτά. πριν από την έναρξη.

Dinner Cruise, τον Πύργο του Άιφελ και το Moulin Rouge αρχίζει και τελειώνει σε 2, Rue Des Pyramides, 75001 Paris.
Σημείωση: Θα σας ζητηθεί στο λεωφορείο που το ξενοδοχείο ζείτε σε, και αν είναι στο κέντρο του Παρισιού, το λεωφορείο θα σταματήσει στη γύρω περιοχή του ξενοδοχείου σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε από εκεί.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (12+)
Child (6-11)
Infant (0-5): Free of charge

Ώρες λειτουργίας

Η περιοδεία ξεκινά κάθε βράδυ στις 18:00. Από 1η Νοέμβρη έως 31 του Μαρ μόνο από Πέμπτη έως Σάββατο.

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge

Διεύθυνση
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.