Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε Ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Χάρλεμ: Ξενάγηση και Gospel - Κυριακή

4.2 (37)
Από € 54.70

Παρακολουθήστε μια κυριακάτικη λειτουργία και μια συναυλία gospel στο ιστορικό Χάρλεμ της Νέας Υόρκης! Θα μεταβείτε σε μια τοπική εκκλησία, όπου θα μπορέσετε να γνωρίσετε την τουλάχιστον ενδιαφέρουσα μουσική gospel. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ξενάγηση με λεωφορείο στο Χάρλεμ, όπου μπορείτε να δείτε διάσημα αξιοθέατα, όπως το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το θέατρο Apollo.

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε μια συναυλία gospel σε μια τοπική εκκλησία
- Παρευρεθείτε σε μια λειτουργία την Κυριακή το πρωί
- Δείτε διάσημα αξιοθέατα όπως το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το θέατρο Apollo - Κάντε μια ξενάγηση με λεωφορείο στο Χάρλεμ
- Μάθετε για το ιστορικό Χάρλεμ από τον ξεναγό σας

Τι να περιμένω;

Χάρλεμ! Αυτή η ξενάγηση συνδυάζει μια βόλτα με λεωφορείο με ξεναγό στο Χάρλεμ με μια κυριακάτικη λειτουργία σε μια τοπική εκκλησία, όπου μπορείτε να ζήσετε μια συναυλία gospel που θα σας συγκλονίσει.  

Αρχικά, το Χάρλεμ ήταν μια αγροτική ολλανδική κοινότητα. Έπειτα, πριν από πολλά χρόνια, το Χάρλεμ μετατράπηκε σε καλοκαιρινό καταφύγιο για τις πιο προεξέχουσες οικογένειες της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, το Χάρλεμ έγινε διάσημο ως η Μέκκα για τους αφροαμερικανούς συγγραφείς, τους μουσικούς της τζαζ και για τους καλλιτέχνες στα τέλη του προηγούμενου αιώνα, χωρίς να ξεχνάμε το ταραγμένο παρελθόν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και του 1970, όταν το Χάρλεμ υπήρξαν πολλές ταραχές. Η σημερινή κοινότητα στο Χάρλεμ είναι γεμάτη με υπερηφάνεια και απολαμβάνει τη νέα αναγέννηση της.

Κατά μήκος του δρόμου θα δείτε διάσημα αξιοθέατα όπως Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, το City College, τα Morning Side Heights, το Morris Jumel Mansion, το Sylvan Terrace, το Strivers Row, το Sugar Hill, τη λεωφόρο Αγίου Νικολάου όπου έζησε ο Duke Ellington, τη φημισμένη οδό 125, το Cotton Club και το θέατρο Apollo. 

Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε μια τοπική εκκλησία όπου λαμβάνει χώρα η κυριακάτικη λειτουργία και να νιώσετε την ψυχικά αγαλλίαση που προσφέρει η μουσική gospel. Θα περάσετε περίπου μία ώρα στην εκκλησία στην αρχή της λειτουργίας, η οποία ονομάζεται συχνά ως τραγούδι και έπαινος. Οι χορωδίες αποτελούνται από μέλη της εκκλησίας που προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο τους. Κάθε Κυριακή έχει διαφορετικό νόημα και οι χορωδίες ποικίλλουν αναλόγως. Αυτές είναι οι αυθεντικές θρησκευτικές λειτουργίες και κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε!

Πώς λειτουργεί;

Σύντομα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Εκτυπώστε το εισιτήριό σας και προσκομίστε το στην ξενάγηση. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια γίνονται επίσης δεκτά.

Σημαντικές πληροφορίες

- Παρακολουθείτε τοπικές εκκλησιαστικές λειτουργίες είτε στο Χάρλεμ είτε στο Μπρονξ. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το περιεχόμενο ή το χρονοδιάγραμμα της ξενάγησης μας.
- Θυμηθείτε ότι δεδομένου ότι θα επισκεφτείτε μια εκκλησία, θα πρέπει να ντυθείτε ανάλογα. Δεν επιτρέπονται τα σορτς, τα αμάνικα μπλουζάκια και οι σαγιονάρες. 
- Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται βαλίτσες, πακέτα και μεγάλες σακούλες σε αυτή την ξενάγηση.
- Δεν επιτρέπονται κάμερες και συσκευές εγγραφής μέσα στην εκκλησία.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (12+)
Παιδί (3-11)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν*

* Τα παιδιά κάτω των 3 ετών έχουν δωρεάν είσοδο, εάν δεν καταλαμβάνουν θέση. 

Τι δεν περιλαμβάνεται;

- Τρόφιμα και ποτά.
- Φιλοδωρήματα.
- Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας.

Κράτηση

Πέμ, 4 Ιούν 2020

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Live guide

Duration: 4 hours

Departure times

Τι περιλαμβάνεται;

- Μια πρωινή λειτουργία.
- Μια συναυλία gospel.
- Ξεναγός.
- Μεταφορά από το Midtown στο Χάρλεμ και επιστροφή.

Οδηγίες

Διεύθυνση
690 8th Ave Νέα Υόρκη, NY 10036

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.