Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Βερσαλλίες: Παράκαμψη της ουράς - Εισιτήριο all Inclusive με επίσκεψη στους κήπους - 1 ημέρα

3.7 (3)
Από € 19.60

Προσπεράστε τις ουρές στο ανάκτορο των Βερσαλλιών και κάντε μια βόλτα στους πανέμορφους κήπους! Με αυτό το εισιτήριο θα μάθετε τα πάντα για τη βασιλική ιστορία της Γαλλίας, καθώς συμπεριλαμβάνεται ένα σύστημα ηχητικής ξενάγησης. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν δωρεάν είσοδο!

Κυριότερα σημεία

- Παρακάμψτε τις ουρές στο παλάτι των Βερσαλλιών
- Επισκεφθείτε τους κήπους του παλατιού
- Μάθετε για τη βασιλική ιστορία της Γαλλίας
- Δανεισμός συστήματος ακουστικής ξενάγησης
- Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 18 ετών

Τι να περιμένω;

Στην αρχή οι Βερσαλλίες ήταν απλά ένα μικρό κυνηγετικό καταφύγιο, αλλά μετατράπηκε σε αυτό το υπέροχο παλάτι από τον Βασιλιά Ήλιο, τον Λουδοβίκο τον 14ο. Εκείνη την εποχή, οι βασιλιάδες ήταν σχεδόν επίγειοι θεοί. Για παράδειγμα, η κρεβατοκάμαρα του βασιλιά ήταν στο κέντρο του ανακτόρου και το κρεβάτι του στο κέντρο της κρεβατοκάμαρας. Όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στο βασιλιά και η παραμικρή του επιθυμία ήταν διαταγή. Έχει δοθεί τρομερή προσοχή ακόμη και στην τελευταία λεπτομέρεια μέσα στο παλάτι!

Στην κορυφή της σκάλας, ο επισκέπτης θα βρει διαδρόμους που οδηγούν στα επιβλητικά δωμάτια του Βασιλιά και της Βασίλισσας, τα οποία είναι μόνο μερικοί από τους χώρους που θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί κατά την παραμονή του στο παλάτι. Επισκεφθείτε τα δωμάτια του Βασιλιά με την κομψή διακόσμηση τους και τη μεγαλοπρεπή αίθουσα των Καθρεφτών, η οποία ήταν κάποτε ο χώρος υποδοχής για τους επισκέπτες του ανακτόρου με θέα στους απέραντους κήπους. 

Οι Βερσαλλίες είναι γεμάτες λεπτομέρειες από χρυσό και μάρμαρο, καθιστώντας το ανάκτορο ένα μαγευτικό μέρος. Ωστόσο, το παλάτι έχει υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας μεγάλου μέρους της γαλλικής ιστορίας. Για παράδειγμα, υπάρχουν δύο πύλες έξω από το παλάτι των Βερσαλλιών. Η δεύτερη πύλη καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της επανάστασης και είναι στην πραγματικότητα η πραγματική είσοδος στο παλάτι.

Στην πραγματικότητα, όμως, το όνομα του ανακτόρου των Βερσαλλιών είναι στενά συνδεδεμένο με τον Λουδοβίκο τον 16ο και τη Μαρία Αντουανέτα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, θα μπείτε σε ένα δωμάτιο όπου θα δείτε την πόρτα από την οποία τράπηκε σε φυγή η Μαρία Αντουανέτα. Μέσω του συστήματος ηχητικής ξενάγησης, θα μάθετε την ιστορία της Μαρίας Αντουανέτας της επανάσταση και για τη διαμάχη γύρω από τη φράση «Ας φάνε παντεσπάνι». Η φράση ανήκει όντως στη βασίλισσα ή είναι απλώς μια φήμη;

Πώς λειτουργεί;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκτυπώσετε και να το προσκομίσετε στο παλάτι. 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (18+)
Παιδί (0-17): Δωρεάν

Κράτηση

Σάβ, 2 Μάι 2020

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Προσπεράστε τις ουρές στο Παλάτι των Βερσαλλιών.
- Πρόσβαση στους κήπους.
- Σύστημα ηχητικής ξενάγησης.
- Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 18 ετών.

Οδηγίες

Διεύθυνση
Le Bar du Château 9 rue Colbert 78000 Βερσαλλίες

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.