Αναζήτηση εισιτηρίων

Venue Information

Hop-On Hop-Off Paris

Hop-On Hop-Off Paris

Similar experiences

Similar categories

Hop-On Hop-Off Paris

Από € 33
Κάντε hop σας on / hop off λεωφορείο εισιτήρια για Παρίσι L'OpenTour, ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να κάνετε τα αξιοθέατα στο Παρίσι από την κορυφή του ένα ανοιχτό λεωφορείο top-decker.

Το εισιτήριό μας ισχύει για 24 ή 48 ώρες από την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείτε, έτσι είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πότε να πάρει το επόμενο λεωφορείο, ή να κατεβείτε για να δείτε και να εξερευνήσετε το Παρίσι.
Μόλις έχετε δει αρκετά, απλά να πάρει στο επόμενο λεωφορείο για off θα πάτε στην επόμενη τοποθεσία στο Παρίσι θέλατε να δείτε και να εξερευνήσετε!

Με 4 γραμμές και πάνω από 50 στάσεις, μπορείτε να καλύπτουν σχεδόν όλο το Παρίσι με το δικό σας ρυθμό όποτε θέλετε, όπου θέλετε.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για λεπτομερή χάρτη των 4 γραμμών και όλες τις στάσεις!

Ήχου Σχόλιο από ατομική ακουστικό είναι διαθέσιμο σε 10 γλώσσες: Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα και Τσεχία.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε 48 ώρες σας Hop on - Hop off εισιτήρια με την Batobus, μια υπηρεσία βάρκα στον ποταμό Seine με 8 Hop On - Hop Off στάσεις, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε το Παρίσι καθώς και από την πλευρά του ποταμού.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για ένα λεπτομερή χάρτη της διαδρομής Batobus και 8 στάσεις!

Σημαντικές πληροφορίες:
- Μπορείτε να επιλέξετε τα εισιτήρια ισχύουν για 24 ώρες ή 48 ώρες ή 48 ώρες σε συνδυασμό με την Batobus κρουαζιέρα αξιοθέατα
- Η περίοδος των 24 ή 48 ώρες είναι συνεχόμενες!
- Κοιτάξτε κάτω από το χάρτη της διαδρομής για να δείτε το πρόγραμμα για το πρώτο και το τελευταίο λεωφορείο.
- Ποσοστό των παιδιών είναι 4-11 ετών.
- Το E-ticket / Voucher σας στέλνουμε αμέσως μετά έχετε κάνει κράτηση για τα εισιτήριά σας μπορούν να εξαργυρωθούν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ L'OpenTour λεωφορείο. Απλά εκτυπώστε το voucher / ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, και να φέρει ένα αντίγραφο για το πρώτο λεωφορείο που σας αρέσει να επιβιβαστεί, και είστε έτοιμοι!

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (12+)
Child (4-11)
Infant (0-3): Free of charge

`Ώρες λειτουργίας

Το καλοκαίρι το πρώτο λεωφορείο αναχωρεί στις 09.30 π.μ., και το τελευταίο λεωφορείο είναι σε 19:00 Το χειμώνα, το πρώτο λεωφορείο αναχωρεί στις 9:30 π.μ., και το τελευταίο λεωφορείο είναι στις 18:00

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Audio guide

Live guide

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Hop-On Hop-Off Paris

×