Κράτηση εισιτηρίων

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: μάθετε περισσότερα πριν την επίσκεψή σας Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Venue Information

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη

4.2 (10)
Από € 30.00

Αποκτήστε πρόσβαση στο παγκοσμίου φήμης μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη! Μέσα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό μπορείτε να συμμετάσχετε στα αγαπημένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, όπως οι Γάτες και το Φάντασμα της Όπερας! Με αυτά τα εισιτήρια προκράτησης θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκθέσεις, όπου μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με τις αγαπημένες σας διασημότητες!

Κυριότερα σημεία

- Επισκεφτείτε το μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη
- Αποκτήστε ευέλικτα εισιτήρια
- Ισχύουν για ένα μήνα
- Λάβετε μέρος σε διάσημες παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ
- Δείτε περισσότερα από 100 κέρινα ομοιώματα
- Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά εισιτήρια

Τι να περιμένω;

Σε μια πόλη όπου μπορείτε να δείτε και να κάνετε αμέτρητα πράγματα, η επίσκεψη στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη κρίνεται επιβεβλημένη. Πρόκειται για το μοναδικό μέρος όπου μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με πάνω από 100 από τις πιο συναρπαστικές ιστορικές, πολιτικές και εμβληματικές προσωπικότητες της παγκόσμιας ιστορίας. 

Έχει προστεθεί μια νέα επιλογή στο εσωτερικό του μουσείου, όπου μπορείτε να περπατήσετε μέσα στον λαβύρινθο των καθρεφτών, καθώς μεταβαίνετε στα πολλά μουσικά του Andrew Lloyd Webber. Βγείτε στη σκηνή και παίξτε με την Grizabella από τις Γάτες, τραγουδήστε με το Φάντασμα της Όπερας και λάβετε μέρος σε πολλές αξέχαστες σκηνές από τις αγαπημένες σας παραστάσεις και μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ! 

Και μπορείτε να δείτε πολλά περισσότερα που δηλώνουν την ουσία της Νέας Υόρκης: Σταθείτε δίπλα στη Μέριλιν Μονρόε σε μια κλασική σκηνή στη Νέα Υόρκη, πατήστε το κουδούνι στο Χρηματιστήριο και σκεφτείτε το Μνημείο της 11/9. Κάντε μια βόλτα στο Σέντραλ Παρκ, καθίστε πίσω από το τιμόνι ενός πραγματικού ταξί της Νέας Υόρκης και απολαύστε τη μοναδική ευκαιρία να βγάλετε φωτογραφία μέσα στο στέμμα του Αγάλματος της Ελευθερίας. 

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές εισιτηρίων, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε: Εισιτήριο εισόδου, +1 και +2. Με τα +1 και τα +2 μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον εμπειρίες, όπως τον Κινηματογράφο 4D Marvel SuperHeroes, ο οποίος προσφέρει καταπληκτική 3D τεχνολογία με τα τελευταία ειδικά εφέ 4D, όπως άνεμος, χιόνι, ομίχλη, άρωμα, ψηφιακός ήχος surround και συναρπαστική επιλογή από ταινίες που θα συγκινήσει όλη την οικογένεια!

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Σύντομα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριο σας και να το προσκομίσετε στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη.

Για να παραλάβετε τα εισιτήρια σας για το μουσείο της Μαντάμ Τισό, θα πρέπει να έχετε μια ταυτότητα μαζί με το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. Το όνομα στο ηλεκτρονικό εισιτήριο πρέπει να αντιστοιχεί με το όνομα στην ταυτότητα. 

Για πόσον καιρό ισχύουν τα εισιτήρια μου;
Τα εισιτήριά σας ισχύουν ένα μήνα από την ημερομηνία που επιλέγετε. 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (13+)
Παιδί (3-12)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά: 9 π.μ. - 8 μ.μ.

Κράτηση

Δευ, 27 Σεπ 2021

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά εισιτήρια:

Το Εισιτήριο Εισόδου σας δίνει την τυπική είσοδο μέσω της γραμμής VIP, με ταχύτερη είσοδο στο αξιοθέατο. Αποκτάτε πρόσβαση σε όλα τα εκθέματα του μουσείου, καθώς και στις παραστάσεις Μπρόντγουεϊ του Μαντάμ Τισό! Το εισιτήριο ισχύει για ένα μήνα.

Το Εισιτήριο Εισόδου +1 προσφέρει τα ίδια με ένα κανονικό εισιτήριο εισόδου συν την είσοδο στο στον κινηματογράφο Marvel 4D Cinema and Experience.

Το Εισιτήριο Εισόδου +2 προσφέρει τα ίδια με το κανονικό εισιτήριο εισόδου συν την είσοδο στον Κινηματογράφο Marvel 4D Cinema and Experience και στο Mission: Undead - 7D Dark Ride Experience.

Οδηγίες

Διεύθυνση
234 W 42nd St Νέα Υόρκη, NY 10036

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.