Κράτηση εισιτηρίων

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: μάθετε περισσότερα πριν την επίσκεψή σας Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Berlin Segway Tour

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Berlin Segway Tour

5.0 (5)
Από € 67.00
Απολαύστε το Βερολίνο από ένα Segway, το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό τρόπο για να εξερευνήσετε το Βερολίνο, και δεν είναι όλα διασκέδαση, θα μάθετε πολλά για την πρωτεύουσα της Γερμανίας, καθώς και. Εισιτήρια για Berlin City Segway Tour μπορεί να κάνει κράτηση εδώ!

Σε περίπου 3 με 3,5 ώρες σε μας All-In-One City Segway Tour θα σας δείξει όλα τα κύρια αξιοθέατα του Βερολίνου, σταματώντας κάθε λίγες εκατοντάδες μέτρα για να μουλιάσουν σε, ακούω συναρπαστικές ανέκδοτα, να βγάλετε φωτογραφίες και να συζητήσουν την ιστορία του Βερολίνου. Γνώστες μητρική αγγλόφωνο οδηγός σας θα σας εξηγήσει επίσης τα σημερινά δεδομένα και τις πτυχές του τρόπου ζωής για το Βερολίνο, ενώ είναι διαθέσιμο για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Θα δείτε και να ακούσετε όλα τα σχετικά με το Τείχος του Βερολίνου και περιπλανηθείτε μέσα από το Checkpoint Charlie. Θα Σταθείτε πάνω από το καταφύγιο του Χίτλερ και να δείτε το Ράιχσταγκ και να ακούσει για το κάψιμο που τελικά οδηγούν στην άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Κατά μήκος της διαδρομής Segway θα δείτε επίσης και να ακούσουν για Brandenburg Tor, ο Μαρξ και ο Ένγκελς Platz, Postdamer Platz, Unter den Linden, «η Deathstrip» που χωρίζεται Ανατολικού και Δυτικού Βερολίνου, Βερολίνο Statsoper και πολλά, πολλά άλλα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Όλες οι εκδρομές είναι στην αγγλική γλώσσα
- Διάρκεια είναι 3 έως 3 ½ ώρες, συμπεριλαμβανομένου του. 30 λεπτά. εκπαίδευση.
- Οι έγκυες γυναίκες και τα άτομα ηλικίας κάτω των 15 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συμμετάσχουν σε αυτή την περιοδεία, και να αποδείξουν την ηλικία πρέπει να φαίνεται σε πρώτη ζήτηση!
- Οι συμμετέχοντες πρέπει να σταθμίσει μεταξύ 45kgs και 115klgs να συμμετάσχουν σε αυτή την περιοδεία!
-Όλες Συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν άδεια μοτοποδηλάτου ή άδεια οδήγησης!
- Θα πρέπει να πληρώσετε μια κατάθεση των 200 ευρώ, - κάθε κράτηση (ΔΕΝ άτομο) απ 'ευθείας με τον οδηγό πριν από την έναρξη περιοδεία, είτε σε μετρητά είτε ως προκαταβολή με πιστωτική κάρτα, και θα πρέπει να επιστραφεί πίσω σε σας στο τέλος της περιοδείας , παρέχοντας Segway σας έχει υποστεί καμία ζημιά!
- Παρακαλείσθε να φορούν ρούχα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και επίπεδη υποδημάτων λειτουργίες Segway λειτουργεί καλύτερα με επίπεδη παπούτσια από ψηλά τακούνια. -Βερολίνο Segway Tours ξεκινά και τελειώνει στον Πύργο TV, Alexanderplatz του Βερολίνου.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Can children participate?
No, children under age 15 are not permitted on this tour. Participants must be at least 15 years old.

Ώρες λειτουργίας

Please check calendar for date and time
Kράτηση τώρα

Fantastic: 5.0 – 5 reviews

Κράτηση

Κυρ, 24 Ιαν 2021

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Live guide

Duration: 3 hours 30 minutes

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Berlin Segway Tour

Διεύθυνση
Berlin City Segway Tour, TV Tower, Alexanderplatz, 10178 Berlin.

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.