Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Third Reich Berlin Walking Tour

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Third Reich Berlin Walking Tour

4.1 (12)
Από € 16.50
Τρίτο Ράιχ, το Βερολίνο Tour Περπάτημα μας σας παρουσιάζει όλες τις σημαντικές περιοχές του Βερολίνου, όταν η πόλη ήταν το Καπιτώλιο της ναζιστικής Γερμανίας. Κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ!

Όλοι γνωρίζουμε ότι συνέβη στο Βερολίνο 1933-1945, αλλά ΠΟΥ στο Βερολίνο; Τα ονόματα των οδών έχουν αλλάξει, πολλά κτίρια έχουν πάει - αλλά το νευραλγικό κέντρο του "Τρίτου Ράιχ" βρισκόταν στο Βερολίνο.

Δείτε τι έχει απομείνει από το "1000 χρόνια Ράιχ" σήμερα: Goebbels «Propaganda minstry, Υπουργείο Air Γκέρινγκ του (Luftwaffe έδρα), τα λείψανα των SS και της Γκεστάπο (μυστική αστυνομία) Κεντρικά Γραφεία του Χίμλερ. Μάθετε πού Speer χτίστηκε το τεράστιο Νέα Ράιχ Καγκελαρία για τον Χίτλερ και όπου Hall του τεράστια Λαϊκή έπρεπε να ήταν.

Δείτε την ακριβή θέση του το καταφύγιο του Χίτλερ, όπου αυτοκτόνησε? θα εξαλείψει τον μύθο γύρω από αυτό το γεγονός και τοποθετήστε το στο πλαίσιο της μάχης του Βερολίνου.

Χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη ιστορική έρευνα, οι οδηγοί των εμπειρογνωμόνων μας αντιμετωπίσει το πώς ο Χίτλερ schemed δρόμο του προς την εξουσία, και πώς αυτά τα τεράστια εγκλήματα συνεχίζουν να ρίχνει τη σκιά τους πάνω από τη Γερμανία σήμερα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Διάρκεια είναι περίπου 3 έως 3 ½ ώρες.
- Η περιοδεία ξεκινά την πιάτσα των ταξί έξω από το Βερολίνο σταθμό Zoo (Bahnhof Zoologischer Garten). Εδώ θα βρείτε τον οδηγό από την Original Berlin Walks.!
- Δεδομένου ότι αυτή η περιοδεία incl. μια σύντομη διαδρομή με το μετρό του Βερολίνου, Παρακαλούμε να φέρετε ένα AB εισιτηρίου στις δημόσιες συγκοινωνίες ή να αγοράσετε μία από τον οδηγό (2012 τιμή ήταν € 2,40).
- Τιμή Νεολαίας είναι για όλους κάτω των 26 ετών.
- Παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν, εφόσον είναι μαζί με ένα ενήλικο που πληρώνει.
- Η περιοδεία είναι για βροχή ή η λάμψη! Επομένως, σας παρακαλώ να φορούν ρούχα και τα παπούτσια ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες!
- Δεν υπάρχει καμία τροφή ή ποτά incl. στην τιμή!
- Οργάνωση Τρίτο Ράιχ, το Βερολίνο περπάτημα καταλήγει στην ακριβή θέση του το καταφύγιο του Χίτλερ.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Children under age 12 are free when accompanied by a paying adult. Youth tickets are available for people under 26 years old. 

Ώρες λειτουργίας

Απρίλιος - Οκτώβριος: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στις 10.00 πμ. Νοέμβριος έως Μάρτιος: Πέμπτη και Σάββατο στις 10:00 πμ.

Κράτηση

Πέμ, 24 Σεπ 2020

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Live guide

Duration: 4 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Third Reich Berlin Walking Tour

Διεύθυνση
Neue Promenade 3 10178 Berlin

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.