Αναζήτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

Πλήρως Διαπιστευμένη Πηγή Εισιτηρίων!

Το Ticmate είναι ο κατάλληλος ιστότοπος για εσάς που ψάχνετε κάτι παραπάνω για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας λίγο πιο ξεχωριστό.
Το Ticmate είναι σουηδική εταιρεία που προσφέρει μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για παγκόσμιες εμπειρίες, όπως περιηγήσεις σε αξιοθέατα, τουριστικά αξιοθέατα, μεταφορές, μιούζικαλ, σόου, ποδόσφαιρο και πολλά άλλα!
Το Ticmate δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε έξι ηπείρους και πωλεί εισιτήρια για εκδηλώσεις σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, από το Ντουμπάι στα ανατολικά μέχρι το San Fransico στα δυτικά. /> Πού θα πάτε την επόμενη φορά΄; Βρείτε και κάντε κράτηση εισιτηρίων για την εμπειρία σας στο Ticmate!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

5.0 (2)
Από € 14.5
Ψυχρού Πολέμου Βερολίνο Tour Περπάτημα μας μέσω του Βερολίνου θα σας δείξει πώς το Βερολίνο ζούσε σε μια διαιρεμένη πόλη. Δείτε πώς το Βερολίνο ήταν και επέζησε πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα. Κλείστε τα εισιτήριά σας για τον Ψυχρό Πόλεμο εδώ στην περιοδεία ποδιών στο Βερολίνο!

Για δεκαετίες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρχαν δύο Βερολίνου: Ένα προπύργιο της Δύσης πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα, η άλλη πόλη πρωτεύουσα πρόθυμοι να αποδείξουν την ανωτερότητα του κομμουνισμού.
Μάθετε πώς οι Συμμαχικές Δυνάμεις χωρίζεται Βερολίνου σε τέσσερις τομείς στο τέλος του πολέμου και να δείτε όπου τρεις από αυτούς τους τομείς συνέκλιναν στην Potsdamer Platz.
Περπατήστε προς τα κάτω "Stalinallee", ο εκπρόσωπος λεωφόρο στην Ανατολή με την αρχιτεκτονική του γάμου-τούρτα της έχουν σχεδιαστεί για να τονίσει κομμουνιστική δύναμη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.
Επισκεφθείτε το Μνημείο του Τείχους στο Bernauer Strasse και να πάρετε μια αίσθηση της πολυπλοκότητας των μέτρων ασφαλείας για την πρόληψη Ανατολή Γερμανούς από την επίτευξη Δυτικό Βερολίνο.
Μάθετε για τους κινδύνους που πολλοί, ωστόσο, πήρε για να ξεφύγει και έτσι ματαιώσει τις προσπάθειες του περιβόητου κρατική υπηρεσία ασφάλειας, της Στάζι.

Ψυχρού Πολέμου Tour Περπάτημα μας τελειώνει στο μεγαλύτερο τμήμα του Τείχους ακόμα άθικτα, το Eastside Gallery, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης υπαίθριο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Διάρκεια είναι περίπου 4 ώρες.
- Η περιοδεία είναι Απρίλιος - Οκτώβριος την Παρασκευή στις 10.00πμ.
- Η περιοδεία ξεκινά την πιάτσα των ταξί έξω από το Βερολίνο σταθμό Zoo (Bahnhof Zoologischer Garten). Εδώ θα βρείτε τον οδηγό από την Original Berlin Walks.!
- Δεδομένου ότι αυτή η περιοδεία incl. βόλτες με το μετρό του Βερολίνου, Παρακαλούμε να φέρετε ένα AB δημόσια ημερήσιο εισιτήριο μεταφοράς πέρασμα ή να αγοράσετε μία από τον οδηγό (2013 τιμή ήταν € 6,70).
- Τιμή Νεολαίας είναι για όλους κάτω των 26 ετών.
- Παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν, εφόσον είναι μαζί με ένα ενήλικο που πληρώνει.
- Η περιοδεία είναι για βροχή ή η λάμψη! Επομένως, σας παρακαλώ να φορούν ρούχα και τα παπούτσια ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες!
- Δεν υπάρχει καμία τροφή ή ποτά incl. στην τιμή!
- Μας Ψυχρού Πολέμου Walking Tour Berlin καταλήγει στο Eastside Gallery.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Children under age 12 are free when accompanied by a paying adult. Youth tickets are available for people under 26 years old.

`Ώρες λειτουργίας

28th Μαρτίου έως Οκτώβριος: Παρασκευή στις 10.00 π.μ.

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Duration: 4 hours

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

Address
Neue Promenade 3, 10178 Berlin

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.