Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

4.8 (4)
Από € 16.50
Ψυχρού Πολέμου Βερολίνο Tour Περπάτημα μας μέσω του Βερολίνου θα σας δείξει πώς το Βερολίνο ζούσε σε μια διαιρεμένη πόλη. Δείτε πώς το Βερολίνο ήταν και επέζησε πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα. Κλείστε τα εισιτήριά σας για τον Ψυχρό Πόλεμο εδώ στην περιοδεία ποδιών στο Βερολίνο!

Για δεκαετίες μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρχαν δύο Βερολίνου: Ένα προπύργιο της Δύσης πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα, η άλλη πόλη πρωτεύουσα πρόθυμοι να αποδείξουν την ανωτερότητα του κομμουνισμού.
Μάθετε πώς οι Συμμαχικές Δυνάμεις χωρίζεται Βερολίνου σε τέσσερις τομείς στο τέλος του πολέμου και να δείτε όπου τρεις από αυτούς τους τομείς συνέκλιναν στην Potsdamer Platz.
Περπατήστε προς τα κάτω "Stalinallee", ο εκπρόσωπος λεωφόρο στην Ανατολή με την αρχιτεκτονική του γάμου-τούρτα της έχουν σχεδιαστεί για να τονίσει κομμουνιστική δύναμη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.
Επισκεφθείτε το Μνημείο του Τείχους στο Bernauer Strasse και να πάρετε μια αίσθηση της πολυπλοκότητας των μέτρων ασφαλείας για την πρόληψη Ανατολή Γερμανούς από την επίτευξη Δυτικό Βερολίνο.
Μάθετε για τους κινδύνους που πολλοί, ωστόσο, πήρε για να ξεφύγει και έτσι ματαιώσει τις προσπάθειες του περιβόητου κρατική υπηρεσία ασφάλειας, της Στάζι.

Ψυχρού Πολέμου Tour Περπάτημα μας τελειώνει στο μεγαλύτερο τμήμα του Τείχους ακόμα άθικτα, το Eastside Gallery, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης υπαίθριο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Διάρκεια είναι περίπου 4 ώρες.
- Η περιοδεία είναι Απρίλιος - Οκτώβριος την Παρασκευή στις 10.00πμ.
- Η περιοδεία ξεκινά την πιάτσα των ταξί έξω από το Βερολίνο σταθμό Zoo (Bahnhof Zoologischer Garten). Εδώ θα βρείτε τον οδηγό από την Original Berlin Walks.!
- Δεδομένου ότι αυτή η περιοδεία incl. βόλτες με το μετρό του Βερολίνου, Παρακαλούμε να φέρετε ένα AB δημόσια ημερήσιο εισιτήριο μεταφοράς πέρασμα ή να αγοράσετε μία από τον οδηγό (2013 τιμή ήταν € 6,70).
- Τιμή Νεολαίας είναι για όλους κάτω των 26 ετών.
- Παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν, εφόσον είναι μαζί με ένα ενήλικο που πληρώνει.
- Η περιοδεία είναι για βροχή ή η λάμψη! Επομένως, σας παρακαλώ να φορούν ρούχα και τα παπούτσια ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες!
- Δεν υπάρχει καμία τροφή ή ποτά incl. στην τιμή!
- Μας Ψυχρού Πολέμου Walking Tour Berlin καταλήγει στο Eastside Gallery.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Children under age 12 are free when accompanied by a paying adult. Youth tickets are available for people under 26 years old.

Ώρες λειτουργίας

28th Μαρτίου έως Οκτώβριος: Παρασκευή στις 10.00 π.μ.
Kράτηση τώρα

Fantastic: 4.8 – 4 reviews

Κράτηση

Σάβ, 4 Ιούλ 2020

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Duration: 4 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

Διεύθυνση
Neue Promenade 3, 10178 Berlin

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.