Κράτηση εισιτηρίων

Ενημέρωση για τον Covid 19 για την κοινότητα μας. Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Sachsenhausen Walking Tour

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Sachsenhausen Walking Tour

4.4 (53)
Από € 19.60
Sachsenhausen περιήγηση με τα πόδια έξω από το Βερολίνο είναι μια περιοδεία που θα θυμάστε. Εδώ δεκάδες χιλιάδες έχασαν τη ζωή τους στα χέρια των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Κράτηση εισιτηρίων για Sachsenhausen Μνημείο έξω από το Βερολίνο εδώ.

Sachsenhausen έγινε ένα έδαφος εκπαίδευσης για το SS και η τοποθεσία της έδρας του όλου συστήματος στρατόπεδο συγκέντρωσης. Αφού οι Ναζί είχαν ηττηθεί, οι Σοβιετικοί χρησιμοποίησαν Sachsenhausen ως ένα στρατόπεδο για τους δικούς τους πολιτικούς εχθρούς - χιλιάδες περισσότερο ήταν να χαθεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Ειδικευμένους οδηγούς μας θα αντιμετωπίσει με σεβασμό τα ακόλουθα θέματα σχετικά με την επίσκεψη στο Sachsenhausen:
Γιατί Sachsenhausen και το σύστημα στρατόπεδο συγκέντρωσης δημιουργήθηκαν από τους Ναζί.
Πώς οι συνθήκες στο στρατόπεδο επιδεινώθηκε το 1939 (Επισκεφθείτε τα στρατώνα, όπου πολλές από τις χιλιάδες των Εβραίων αιχμαλώτων που στάλθηκαν στο στρατόπεδο, μετά τη λεγόμενη «Νύχτα των Κρυστάλλων»).
Πώς το SS χρησιμοποίησε το συγκρότημα εκτέλεσης σε Sachsenhausen να διαπράττουν πράξεις μαζικής δολοφονίας, όπως η δολοφονία των 10.000 σοβιετικών αιχμαλώτων πολέμου το 1941.
-Πώς Κάποια εβραϊκή κρατούμενους επέζησαν από την εργασία στο εργαστήριο πλαστογραφίας, της παραποίησης εκατομμύρια λίρες στερλίνες.
Πώς οι Σοβιετικοί μετατραπεί Sachsenhausen σε μια ειδική στρατόπεδο για τους δικούς τους εχθρούς, μετά τον πόλεμο, οι οποίοι έχουν φυλακιστεί, και την μοίρα αυτών των κρατουμένων.
-Και, Τέλος, πως το καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας χειρίζεται την ιστορία του στρατοπέδου για τους δικούς της σκοπούς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Διάρκεια είναι περίπου 6 ώρες incl. το τρένο και πίσω από Sachsenhausen.
- Η εκδρομή είναι στις Απρίλιος-Οκτώβριος .: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 10.00 π.μ.. Νοέμβριος - Μάρτιος: Τρ, Τετ, και την Κυριακή στις 10.00 π.μ..
- Η περιοδεία ξεκινά Έξω Restaurant Weihenstephaner, Neue Promenade 5, 10178 Berlin. (Απέναντι από το Hackescher Markt του S-Bahn)!
- Δεδομένου ότι αυτή η περιοδεία incl. ένα τρένο, παρακαλείστε να φέρετε ένα ABC εισιτηρίου στις δημόσιες συγκοινωνίες ή να αγοράσετε μία από τον οδηγό (2013 τιμή ήταν € 3,20).
- Τιμή Νεολαίας είναι για όλους κάτω των 26 ετών.
- Παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν, εφόσον είναι μαζί με ένα ενήλικο που πληρώνει.
- Η περιοδεία είναι για βροχή ή η λάμψη! Επομένως, σας παρακαλώ να φορούν ρούχα και τα παπούτσια ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες!
- Δεν υπάρχει καμία τροφή ή ποτά incl. στην τιμή!
- Δεδομένου ότι υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες για να αγοράσουν τρόφιμα και τα ποτά μέσα Sacsenhausen Memorial, σας συμβουλεύουμε να φέρει μερικά μαζί σας.
- Η περιήγησή μας στο Sachsenhausen Walking Tour καταλήγει στο Σταθμό Berlin Hauptbahnhof.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Children under age 12 are free when accompanied by a paying adult. Youth tickets are available for people under 26 years old. 

Ώρες λειτουργίας

25. Μάρτης - Οκτώβριος, κάθε μέρα στις 10:00. Νοέμβριο - Μάρτιος: Τρ, Τετ, και την Κυριακή στις 10.00 π.μ..

Τι δεν περιλαμβάνεται;

As there are limited possibilities to buy food and drinks inside Sachsenhausen Memorial, we advise you bring some with you.

Κράτηση

Σάβ, 4 Ιούλ 2020

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Live guide

Duration: 6 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Sachsenhausen Walking Tour

Διεύθυνση
Neue Promenade 3 10178 Berlin

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.