Αναζήτηση εισιτηρίων

Similar experiences

Similar categories

Berlin TV Tower Alexanderplatz

Από € 12.9
Στον Πύργο TV (Berliner Fernsehturm) στην πλατεία Alexanderplatz του Βερολίνου θα πάρετε μια πανοραμική θέα 360 μοιρών του Βερολίνου από 207 m πάνω από την πόλη, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Κλείστε τα εισιτήριά σας για το Βερολίνο πύργος της τηλεόρασης στην Alexanderplatz εδώ!

Θέλετε να ανακαλύψετε το Βερολίνο 360 °; Στη συνέχεια, είστε ακριβώς στη σωστή θέση στο πύργο της τηλεόρασης. Από 203 και 207 μέτρων μπορείτε να δείτε πάνω από ολόκληρη την πόλη με μεγάλο αριθμό από τουριστικά αξιοθέατα: μπορείτε να δείτε το (κτίριο του κοινοβουλίου), το Ράιχσταγκ, το Brandenburg Tor το κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό όλες οι όμορφες λεωφόρους από εδώ, καθώς και η Ολυμπιακό Στάδιο, το νησί των μουσείων (Museumsinsel) και Potsdamer Platz.

Με σχεδόν 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, ο πύργος της τηλεόρασης του Βερολίνου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα για τους τουρίστες στο Βερολίνο. Λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό των επισκεπτών είναι καλά αξίζει την κράτηση εισιτηρίων σας εκ των προτέρων

Εδώ μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα είδος των εισιτηρίων:

Early Bird εισιτηρίων - Θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στον Πύργο TV πριν από 11 π.μ., αλλά μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε. Ο πύργος της τηλεόρασης είναι ανοιχτή από τις 09 π.μ. από Μάρτιος έως Οκτώβριος και από 10 π.μ. από Νοέμβριος - Φεβρουάριος Με μια Early Bird εισιτηρίων δεν θα υπάρξει χρόνος αναμονής + μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο υψηλότερο μπαρ του Βερολίνου!

Αργά τη νύχτα εισιτηρίων - Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον Πύργο τηλεόραση το βράδυ από 21:00 έως κλείσιμο με ΚΑΜΙΑ χρόνο αναμονής + αποκτήστε πρόσβαση σε υψηλότερη μπαρ του Βερολίνου!

Σημαντικές πληροφορίες:
- Εδώ μπορείτε να κάνετε το παρακάτω είδος των εισιτηρίων:
* Early Bird εισιτηρίων - Θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στον Πύργο TV πριν από 11 π.μ., αλλά μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε. Ο πύργος της τηλεόρασης είναι ανοιχτή από τις 09 π.μ. από Μάρτιος έως Οκτώβριος και από 10 π.μ. από Νοέμβριος - Φεβρουάριος Με μια Early Bird εισιτηρίων δεν θα υπάρξει χρόνος αναμονής + μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο υψηλότερο μπαρ του Βερολίνου. Το εισιτήριο δεν θα ισχύει αν φτάσετε αργότερα και δεν θα πρέπει να δοθεί μια επιστροφή.
* Αργά τη νύχτα   Εισιτήριο - Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον Πύργο τηλεόραση το βράδυ από 21:00 έως κλείσιμο με ΚΑΜΙΑ χρόνο αναμονής + αποκτήστε πρόσβαση σε υψηλότερη μπαρ του Βερολίνου! Το εισιτήριο δεν είναι έγκυρη για είσοδο νωρίτερα.
- Το εισιτήριο ισχύει μόνο για την ημέρα και την ώρα που κάνετε κράτηση για.
- Οι τιμές των παιδιών είναι για παιδιά 4-16 ετών. Παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν.
- Η TV Tower Berlin (Berliner Fernsehturm) είναι ανοιχτό από Μάρτιο μέχρι Οκτώβριο: Καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα! Νοέμβριος έως Φεβρουάριος: Καθημερινά από τις 10πμ έως τα μεσάνυχτα !.
- Η TV Tower Berlin (Berliner Fernsehturm) βρίσκεται στο Panoramastraße 1A, Alexanderplatz, 10178 Berlin.

`Ώρες λειτουργίας

Μαρ - Οκτ: Καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα! Νοέμβριος-Φεβρουάριος: Καθημερινά από τις 10πμ έως τα μεσάνυχτα!

Βιβλίο

sat, 25 may 2019

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Berlin TV Tower, Alexanderplatz

Address
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlin.

×