Αναζήτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

Πλήρως Διαπιστευμένη Πηγή Εισιτηρίων!

Το Ticmate είναι ο κατάλληλος ιστότοπος για εσάς που ψάχνετε κάτι παραπάνω για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας λίγο πιο ξεχωριστό.
Το Ticmate είναι σουηδική εταιρεία που προσφέρει μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για παγκόσμιες εμπειρίες, όπως περιηγήσεις σε αξιοθέατα, τουριστικά αξιοθέατα, μεταφορές, μιούζικαλ, σόου, ποδόσφαιρο και πολλά άλλα!
Το Ticmate δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε έξι ηπείρους και πωλεί εισιτήρια για εκδηλώσεις σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, από το Ντουμπάι στα ανατολικά μέχρι το San Fransico στα δυτικά. /> Πού θα πάτε την επόμενη φορά΄; Βρείτε και κάντε κράτηση εισιτηρίων για την εμπειρία σας στο Ticmate!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

Gatwick Express

4.5 (2454)
Από € 22.80

Πάρτε το Gatwick Express και μεταβείτε στο Λονδίνο γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να επιλέξετε εισιτήριο μετ' επιστροφής ή απλής μετάβασης μεταξύ του Αεροδρομίου Gatwick και του Σταθμού Victoria στο Λονδίνο με το Gatwick Express. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 35 λεπτά. Εύκολα και άνετα! 

Κυριότερα σημεία

- Λάβετε τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια απευθείας στο email σας, εκτυπώστε τα και δείξτε τα στο τρένο
- Παρακάμψτε την ουρά στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων στον σταθμό 
- Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία των εισιτηρίων (έχουν ισχύ για έναν μήνα)
- Ταξιδέψτε με παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών δωρεάν

Τι να περιμένω;

Ταξιδέψτε από το Gatwick στο κέντρο του Λονδίνου
Πάρτε το Gatwick Express και πηγαίνετε στο κέντρο του Λονδίνου σε μόλις 35 λεπτά. 

Από τον Σταθμό Victoria, μπορείτε εύκολα να πάρετε το μετρ΄ό, λεωφορείο ή ταξί για τον τελικό σας προορισμό, όπως το Piccadilly Circus, την Πλατεία Τραφάλγκαρ, το Oxford Circus, το Κόβεντ Γκάρντεν, την Πλατεία Russel ή το Paddington. 

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση των εισιτηρίων μου για το Gatwick Express; 
Κατά την κράτηση των εισιτηρίων σας, επιλέξτε την ημερομηνία «σε ισχύ από» ως την ημερομηνία χρήσης των εισιτηρίων του τρένου. Εάν κλείσετε εισιτήρια μετ' επιστροφής, το ταξίδι της επιστροφής στο Αεροδρόμιο Gatwick πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 28 ημερών από την ημερομηνία που έχετε επιλέξει.  

Πώς μπορώ να λάβω τα εισιτήριά μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο στο email σας. Εκτυπώστε το εισιτήριό σας και φέρτε το μαζί σας στο Λονδίνο. 

Πώς λειτουργεί το εισιτήριο απλής μετάβασης;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια απλής μετάβασης είτε για να μεταβείτε στο Αεροδρόμιο Gatwick είτε για να αναχωρήσετε από αυτό. 

Important information

- Επισημαίνεται ότι: Το Gatwick Express δεν λειτουργεί τις εξής ημερομηνίες: 18/11, 19/11, 25/12, 26/12. Για να μεταβείτε στο κέντρο του Λονδίνου, μπορείτε να κάνετε κράτηση για το τρένο Thameslink εδώ: https://www.londonticketsinternational.com/transportation/gatwick-airport-thameslink/Εάν έχετε κάνει ήδη κράτηση εισιτηρίων για το Gatwick Express, θα μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε για τα τρένα Thameslink ή Southern.
- Επισημαίνεται ότι: Δεν παρέχεται επιστροφή χρημάτων για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες δεν λειτουργεί το Gatwick Express. Προσφέρονται πάντα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς (τρένο ή λεωφορείο, για τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά σας εισιτήρια χωρίς επιπλέον κόστος). Εάν επιλέξετε να μη χρησιμοποιήσετε τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων ή αποζημίωση.                                       
- Επισημαίνεται ότι: Αποτελεί δική σας ευθύνη το να ελέγξετε τα δρομολόγια του τρένου πριν το ταξίδι σας, ειδικά τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο για πτήσεις που φτάνουν ή αναχωρούν πολύ νωρίς το πρωί ή αργά τη νύχτα, ή σε περιπτώσεις όπου η εξυπηρέτηση είναι περιορισμένη λόγω έργων συντήρησης κ.λπ. 
- Δεν παρέχουμε επιστροφή χρημάτων (είτε πλήρως είτε εν μέρει) για εισιτήρια τα οποία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν τα δρομολόγια των τρένων δεν καλύπτουν την προγραμματισμένη ώρα άφιξης ή αναχώρησης της πτήσης σας. Εάν κάποια δρομολόγια του τρένου ακυρωθούν λόγω έργων συντήρησης κ.λπ., πάντα θα παρέχονται υπηρεσίες λεωφορείων προς αντικατάσταση.
- Τις αργίες, το Gatwick Express δεν έχει το ίδιο συχνά δρομολόγια, ενώ στις 25 Δεκεμβρίου δεν λειτουργεί.
- Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για ένα εναλλακτικό τρένο από ή προς το Αεροδρόμιο Gatwick εδώ.

Έργα συντήρησης έως τον Ιανουάριο του 2019:
Εκτεταμένα έργα συντήρησης και αναβάθμισης των γραμμών έχουν προγραμματιστεί από τώρα έως τουλάχιστον τον Ιανουάριο του 2019. Υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολών αναχωρήσεων και μειωμένων δρομολογίων, ειδικά τις νύχτες και, ορισμένες φορές, τα Σαββατοκύριακα. Σε περίπτωση που κάποιο δρομολόγιο δεν εξυπηρετείται για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, θα υπάρχει υπηρεσία λεωφορείου προς αντικατάστασή του. Υπολογίστε επιπλέον χρόνο για την εξυπηρέτησή σας, κυρίως εάν πηγαίνετε προς το αεροδρόμιο.
 
Το προσωπικό θα είναι στη διάθεσή σας στους σταθμούς, οπότε ρωτήστε τους εάν έχετε ερωτήσεις.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικες (16+)
Ανήλικοι (5-15)
Παιδιά (0-4): Δωρεάν

Έως 4 παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν με κάθε ενήλικα 

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Οδηγίες

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.