Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Blue Danube

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Blue Danube

4.0 (3)
Από € 120.40
Απολαύστε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη κάτω στη Βιέννη, στη συνέχεια, ένα ωραίο δείπνο στο Café-Restaurant Residenz και τελικά μια συναυλία κλασικής μουσικής στην Orangerie στο Ανάκτορο Σένμπρουν. Κλείσετε το εισιτήριό σας για το Δούναβη Cruise, δείπνο και συναυλία στη Βιέννη!

Χάρη στο βαλς του Johann Strauss «Από την όμορφη Blue Danube," γνωστό και ως "Blue Danube Waltz," αυτό το ποτάμι είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τη βιεννέζικη μουσική.

Πρώτο μέρος της ημέρας μας είναι μια κρουαζιέρα ποταμών Δούναβη. Κατά τη διάρκεια αυτής κρουαζιέρα ποταμού, το οποίο διαρκεί 3-3 ½ ώρα, θα δείτε πολλά αξιοθέατα της Βιέννης από το νερό: Donauturm (Πύργος Δούναβη), Πύργος της Χιλιετίας, Ringturm (Ring Tower), Spittelau εγκατάσταση θέρμανσης συνοικίας, Ουρανία παρατηρητήριο και πολλά άλλα ... .
Το πλοίο (Λειτουργεί με DDSG ναυτιλιακή εταιρεία) αναχωρεί, και επιστρέφει από Schwedenplatz. στις 10:30 π.μ., ώρα 11:30 π.μ., και στις 14:00 μ.μ.

Στη 18:30 θα σερβιριστεί το δείπνο στο The Café-Restaurant Residenz, που βρίσκεται στην πρώην κουζίνα Ανάκτορο Σένμπρουν. Αυτό το κτίριο, που βρίσκεται στην λεγόμενη Ehrenhof, βρίσκεται δίπλα στην κύρια είσοδο του παλατιού. Εδώ ένα κομψό τριών πιάτων δείπνο με κεριά σας περιμένει (τα ποτά δεν είναι με ΦΠΑ. Στην τιμή). Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το δείπνο θα σερβίρονται στο φιλόξενο εξωτερική τραπεζαρία.

Στη 20:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00) Η συναυλία πραγματοποιείται σε μια θέση που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε όλη τη σταδιοδρομία του Μότσαρτ: το περίτεχνα αναπαλαιωμένο Schönbrunn Palace Orangerie του. Η μουσική παράσταση είναι από το διάσημο παλάτι Schönbrunn Ορχήστρα της Βιέννης, που συνοδεύεται από τραγουδιστές και χορευτές μπαλέτου. Το πρόγραμμα είναι από τον J. Strauss και WA Mozart.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Θα πρέπει να παραλάβετε τα εισιτήριά σας στο Orangerie Ανάκτορο Σένμπρουν από 9:00 π.μ. στην προγραμματισμένη ημερομηνία σας!
Συλλογή εισιτηρίων Διεύθυνση: Orangerie Ανάκτορο Σένμπρουν, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien
- Σας συνιστώ να πάτε στην κρουαζιέρα που αναχωρεί το αργότερο 14:00 και επιστρέφει στις 17:20, έτσι ώστε δεν θα πρέπει να βιαστούμε για να φτάσετε στο δείπνο.
- Συμπ. στην τιμή είναι 2 εισιτήρια για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ώστε να μπορείτε να πάρετε το U-Bahn από Schwedenplatz στο Ανάκτορο Σένμπρουν.
- Η συναυλία διάρκεια ΦΠΑ. διάλειμμα είναι 1 ½ έως 2 ώρες, και τελειώνει περίπου 22:15
- Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα πλάνο καθισμάτων του πορτοκαλεώνα του Schönbrunn Palace.
- Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος συναυλιών, VIP & Κατηγορία Α επισκέπτες θα λάβουν ένα ποτήρι αφρώδες κρασί δωρεάν στο μπαρ.
- Σε επιλεγμένες ημέρες, συναυλίες μπορεί να λάβει χώρα στη μεγάλη γκαλερί ή το λευκό χρυσό δωμάτιο που βρίσκεται μέσα στο Schoenbrunn Palace ή σε άλλες αίθουσες συναυλιών στη Βιέννη. Μπορείτε, φυσικά, θα πρέπει να συμβουλεύει, εάν η αλλαγή του συναυλιακό χώρο συμβαίνει.
- Μετά τις Schönbrunn Palace Συναυλίες, τα ταξί θα είναι διαθέσιμα ακριβώς έξω από το παλάτι Schoenbrunn Orangerie του. Το μετρό λειτουργεί μέχρι τα μεσάνυχτα σε διαστήματα πέντε έως οκτώ λεπτά.

Ώρες λειτουργίας

Σας συνιστώ να πάτε στην κρουαζιέρα που αναχωρεί το αργότερο 14:00 Στη συνέχεια δείπνο στις 18:30 και συναυλία αρχίζει στις 20:30. Εκδρομές από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Κράτηση

Σάβ, 25 Μάι 2024

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Blue Danube

Διεύθυνση
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.