Κράτηση εισιτηρίων

Τα πιο δημοφιλή σε Νέα Υόρκη

Τα πιο δημοφιλή σε Παρίσι

Τα πιο δημοφιλή σε Λονδίνο

Τα πιο δημοφιλή σε Βερολίνο

Ικανοποιημένοι πελάτες

Ticmate φιλανθρωπία

Για διοργανωτές

Ticmate - Θα κάνει την εκδήλωσή σας διεθνείς!
Ιδρύθηκε το 2006, η επιχειρηματική ιδέα και ο στόχος Ticmate είναι να γίνει η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία για τις διεθνείς πωλήσεις εισιτηρίων και εκδρομές σε διάφορα είδη της εκδήλωσης. Το πρώτο στάδιο της διαδικασίας εκτόξευσης ήταν η δημιουργία της LondonMusicalTickets.com . Επέκταση υπήρξε ραγδαία και η επιτυχία είναι ήδη μια πραγματικότητα. www.london-musical-tickets.com Είναι τώρα διαθέσιμη σε δώδεκα διαφορετικές γλώσσες σε περισσότερες από σαράντα χώρες, με ομοιόμορφη κατανομή των πωλήσεων εισιτηρίων σε όλες τις αγορές.

Ticmate ήταν επίσης ο εμπνευστής της παράστασης Αστέρων End πραγματικότητα West στα σουηδικά TV3, όπου ο νικητής κέρδισε το θηλυκό μέρος ηγετικό ρόλο στην μουσική, Monty Python του Spamalot, παίζεται στο West End του Λονδίνου το 2008/09.
Είμαστε συνεχώς προσπαθούν να βρουν και να αναπτύξουν νέα σχέδια.

Είσαι ο παραγωγός της εκδήλωσης με διεθνείς προδιαγραφές;
Στη συνέχεια Επικοινωνήστε μαζί μας , θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε ένα ευρύτερο ακροατήριο.

Ticmate έργα με τα γεγονότα σε τρία στάδια:

Προτού
Σε στενή συνεργασία με τον παραγωγό περίπτωση, η έρευνα και η χαρτογράφηση πραγματοποιείται για να βρείτε το πιο κατάλληλο διεθνές κοινό. Μετά την οποία, μια στρατηγική και ένα σχέδιο δράσης που καταρτίζεται για να φτάσουμε αισίως στην επιλεγμένη ομάδα-στόχο και την καθιέρωση της εκδήλωσης διεθνώς.

Κατά την διάρκεια
Αποτελεσματική διεθνής εμπορία ενίσχυση των πωλήσεων εκδήλωσης και το εισιτήριο, θα τη σειρά τους παράγουν περισσότερες πωλήσεις και να θέσει την εκδήλωση στον παγκόσμιο χάρτη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα πράγματα όπως tailor-made ιστοσελίδες και υπό την αιγίδα συνδέσμους του Διαδικτύου στην τοπική γλώσσα. Ticmate έχει επίσης την εμπειρία της δημιουργίας αποκλειστικές συμφωνίες συνεργασίας με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τουριστικά γραφεία και άλλες σχετικές οργανώσεις, τηλεοπτικές εκπομπές και παρόμοια. Google χρησιμοποιεί Ticmate ως περιπτωσιολογική μελέτη σχετικά με το πώς να χρησιμοποιούν με επιτυχία AdWords.

Μετά
Τα αποτελέσματα του έργου αξιολογήθηκαν μέσω της ακριβούς μέτρησης, εκτεταμένη παρακολούθηση των εργασιών του διεθνούς κοινού και ειδικών ανά χώρα αναλύσεις κάτω σε επίπεδο περιφέρειας. Οι πληροφορίες αυτές είναι εξαιρετικά πολύτιμη, όταν, για παράδειγμα, τον προγραμματισμό διεθνείς περιοδείες, σχεδιάζει την εξαγωγή εκτός Broadway μιούζικαλ ή το West End, κλπ.

Πρωτοπόροι στο πλαίσιο των διεθνών εκδηλώσεων

Στο Ticmate, μπορούμε να δούμε μια σαφή τάση που επιδεικνύουν αυξημένο ενδιαφέρον για διεθνείς διοργανώσεις για τα επόμενα χρόνια. Αυτό ήταν αρκετά εμφανής, όχι λιγότερο από το ποσό των τόκων στη θυγατρική μας, το Λονδίνο Μιούζικαλ, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνολική αγορά για τα ζωντανά γεγονότα αυξάνεται σταθερά κάθε χρόνο. Για παράδειγμα, το 2007, ένα νέο ρεκόρ ορίστηκε στο West End του Λονδίνου, με περισσότερα από 13,6 εκατομμύρια άνθρωποι που συμμετέχουν, βλ. δελτίο τύπου. Η τάση αυτή έχει ενισχυθεί από τη μελέτη της IPK η οποία , μέσω ερευνών, έδειξε ότι Travel Event, δηλαδή τα άτομα που ταξιδεύουν σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Τάσεις δείχνουν επίσης ότι αυτό είναι το πραγματικό γεγονός και η εμπειρία που έχει για τον καθορισμό των ταξιδιωτικούς προορισμούς όλο και περισσότερο. Εν τω μεταξύ, μέχρι τώρα, γενικές γνώσεις και συστηματοποίηση για την επίτευξη διεθνών πελατών για νέα συμβάντα έχει γενικά υστερούσε στον κλάδο. Αυτό είναι όπου Ticmate βλέπει μεγάλες δυνατότητες.

Μοναδικές λύσεις σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία

Ticmate διαθέτει δικό του δίκτυο του διεθνούς μάρκετινγκ και τις πωλήσεις κανάλια. Ειδικά σχεδιασμένο τεχνική πλατφόρμα μας, σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία μας και την τεχνογνωσία, δημιουργεί ενδιαφέρον γύρω, και βρίσκει το κοινό για την, διεθνή γεγονότα, όπως μιούζικαλ, όπερες, καμπαρέ, αθλητικές εκδηλώσεις και συναυλίες. Στο μέλλον, οι πελάτες μας θα είναι σε θέση να κάνετε κράτηση της πτήσης τους, ξενοδοχείο, ακόμα και τα γεύματά τους, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν τις ιστοσελίδες μας.

Μια πλούσια εμπειρία στις πωλήσεις εισιτηρίων και εκδηλώσεις

Ιδρυτής Ticmate και κύριος ιδιοκτήτης, Marcus Moeschlin, έχει πλούσια εμπειρία στις πωλήσεις εισιτηρίων για διεθνή γεγονότα. Ήταν ένας από τους εμπνευστές του παγκόσμιου δικτύου εισιτήρια, κατά την οποία 22 χωρών που αγοράζονται και πωλούνται εισιτήρια στα διεθνή γεγονότα από κάθε άλλο. Επίσης, έχει συνεργαστεί με αρκετές ειδικές παραγωγές. Marcus ήταν, για παράδειγμα, υπεύθυνος για τη σουηδική έναρξη του Πέτρου Jöback σε Miss Saigon και την Πέτρα Nielsen στο Σικάγο το Μουσικό, τόσο που εκτελούνται στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την Sue Uings σε Cameron Mackintosh, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το 30% των ανθρώπων στο ακροατήριο επισκέπτονταν Σουηδοί.

Κατά συνέπεια, Marcus Moeschlin ξεκίνησε επίσης την ιδέα ότι ένας Σουηδός θα πρέπει να προσλαμβάνουν και να συμπληρώσετε, το Royal Albert Hall στο Λονδίνο με τους συμπατριώτες τους. Robert Wells άρεσε αυτή την πρόταση και να προετοιμαστεί μια συνεργασία που οδήγησε στη Wells πλήρωση της Royal Albert Hall τρία έτη σε μια σειρά, και η πλειοψηφία του κοινού ήρθε από τη Σουηδία.

Επαφή

Είσαι ένας παραγωγός εκδήλωση προσπαθούμε να εντοπίσουμε ένα διεθνές κοινό; E-mail International.event στο ticmate.com και ας μιλάμε.