Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες κατηγορίες

ABBA Voyage

Στις 27 Μαΐου 2022, το ABBA Voyage έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, σχεδόν 50 χρόνια μετά τη νίκη των ABBA στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού στο Μπράιτον της Αγγλίας με την επιτυχία τους «Waterloo» το 1974. Έκτοτε, οι ABBA κυκλοφόρησαν μια ατελείωτη σειρά από επιτυχίες, μέχρι που σταμάτησαν το 1982 ή έκαναν ένα «διάλειμμα», όπως το έθεσαν οι ίδιοι.

Έχει περάσει καιρός από τότε που οι ABBA δημιούργησαν τελευταία φορά μουσική μαζί. Τώρα όμως αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να τερματίσουν το «διάλειμμα» και να ξαναβγούν μαζί στη «σκηνή».

Για να λέμε την αλήθεια, η κύρια έμπνευση για τους ABBA να ηχογραφήσουν ξανά νέα μουσική προέρχεται από τη μεγάλη συμμετοχή τους στη δημιουργία της πιο παράξενης και θεαματικής συναυλίας που θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε: το ABBA Voyage Θα ακούσετε πολλές από τις τεράστιες επιτυχίες τους, καθώς και μερικά από τα νέα τους τραγούδια κατά τη διάρκεια της συναυλίας ABBA Voyage.

Απλά καθίστε στην καρέκλα σας ως κοινό ή χορέψτε στην πίστα μπροστά από τη σκηνή και παρακολουθήστε τα ψηφιακά Avatars των ABBA να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους στον δικό τους συναυλιακό χώρο στο Λονδίνο.

Οι ΑΒΒΑ ονομάζουν απλώς τη συναυλία «Ταξίδι» και πρόκειται πραγματικά για μια ολοκαίνουργια τεχνική που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ ζωντανά. Με τη βοήθεια των νεότερων εαυτών τους, ως Avatars, οι ABBA ταξιδεύουν στο μέλλον.

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσει κανείς το ABBA Voyage ή την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της συναυλίας, αλλά και πάλι δεν έχει ξαναγίνει. Απλώς πρέπει να το δείτε και να το ακούσετε μόνοι σας.

Το ABBA Voyage είναι παράξενο και υπέροχο. Είναι μια συναυλία που πρέπει να τη ζήσουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Προσφέρουμε εισιτήρια για τη συναυλία, τόσο για καθήμενους όσο και για την πίστα, και αν θέλετε να φτάσετε με στιλ και να παρακάμψετε την ουρά για την ABBA Arena, προσφέρουμε επίσης εισιτήρια για τη συναυλία με μεταφορά από και προς την πόλη του Λονδίνου.

Ο νικητής τα παίρνει ΟΛΑ!

Ticmate φιλανθρωπία

ABBA Voyage

Γεια σου, λάτρη των ABBA!
Εδώ μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το ABBA Voyage, τόσο για την αρένα όσο και για τις θέσεις.

Ή μπορείτε να ξεκινήσετε νωρίς το πάρτι στο Λονδίνο, κλείνοντας τα εισιτήρια της συναυλίας των ABBA με μεταφορά με πολυτελή πούλμαν από το κέντρο του Λονδίνου. Με αυτόν τον τρόπο θα σας μεταφέρουμε στην ABBA Arena με στιλ και θα σας επιστρέψουμε ξανά στο Λονδίνο. ΕΠΙΠΛΕΟΝ θα έχετε το προνόμιο παράκαμψης της ουράς στην ABBA Arena ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο πριν από τη συναυλία για να μπείτε στη σωστή διάθεση για να χορεύετε και να τραγουδάτε όλη τη νύχτα.

Η επιλογή είναι δική σας, απλά επιλέξτε τα εισιτήρια που προτιμάτε για το εκπληκτικό ABBA Voyage στο Λονδίνο. Ο νικητής τα παίρνει όλα!

 

Ταξινόμηση κατά
Αποτέλεσμα αναζήτησης: 1 - 4 (4)