Κράτηση εισιτηρίων

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: μάθετε περισσότερα πριν την επίσκεψή σας Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Istanbul Classic Tour

Παρόμοιες κατηγορίες

Istanbul Classic Tour

4.0 (1)
Από € 34.00
Ελάτε μαζί μας σε μια αξέχαστη περιήγηση στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, όπου οι Βυζαντινής και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κάποτε κυριαρχούσαν. Αν θέλετε να ζήσετε Κωνσταντινούπολη Classics, στη συνέχεια, κλείσετε τα εισιτήριά σας τώρα!

Κατά τη διάρκεια αυτής 4 ώρες ξενάγηση θα σας μεταφέρει στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, την Αγία Σοφία, μία από τις μεγαλύτερες θαύματα της αρχιτεκτονικής, κατασκευασμένο σε ρυθμό βασιλικής του 6ου αιώνα από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό και το εντυπωσιακό Μπλε Τζαμί, γνωστή για το γαλάζιο του Ιζνίκ πλακάκια και μοναδικά με έξι μιναρέδες, χτισμένο στο όνομα του Σουλτάνου Αχμέτ.

Διάρκεια: 4 ώρες από 9.00 π.μ.-1: 00 μ.μ.

Το ταξίδι περιλαμβάνει τα ακόλουθα κύρια σημεία:
- Σουλτάν Αχμέτ - ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης
- Αγία (ST) Σοφία
- Μπλε Τζαμί
- Ιππόδρομος
- Το Μεγάλο Παζάρι

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου: Pick-up από κεντρικά ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη, τέλη εισόδου μουσείου, οι δωρεές προς τα τζαμιά και έναν πεπειραμένο ξεναγό.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την κράτησή σας είναι πλήρης, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω ταχυδρομείου. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το φέρει μαζί σας για την περιοδεία.
- Υπάρχει δωρεάν pick-up από κεντρικά ξενοδοχεία κοντά στο Taksim Sq, Sultanahmet και Aksaray.. Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας ζητηθεί να μας δώσετε το όνομα του ξενοδοχείου σας, ώστε να μπορούμε να σας κανονίσει pick-up. Αν μείνετε σε ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο ή σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, τότε θα μπορούσε να υπάρχει προστίθεται ένα τέλος pick-up, ή θα σας ζητηθεί να εμφανιστούν σε μια διεύθυνση tour-start στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.
- Η περιήγηση ξεκινά στις 9 π.μ., αλλά από τη στιγμή που είναι να πάρει στο ξενοδοχείο σας, θα σας παρακαλούσαμε να καλέσετε το λειτουργό περιοδεία μας περίπου. 24 ώρες εκ των προτέρων, έτσι ώστε να έχετε ακριβή pick-up χρόνο για να αποφύγετε την αναμονή στο λόμπι του ξενοδοχείου. Ο αριθμός τηλεφώνου θα είναι σαφώς ξεκινήσει στο voucher / e-ticket που σας στέλνουμε.
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Παιδικό εισιτήριο είναι διαθέσιμα από την ηλικία των 3-7. Παιδιά ηλικίας μεταξύ 0-2 ετών είναι δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικα που πληρώνει.
- Παρακαλώ σημειώστε: Η ξενάγηση τελειώνει στο Μεγάλο Παζάρι. Ο πλησιέστερος σταθμός του τραμ είναι Beyazıt-Kapalıçarşı.  
- Αγία Αγία Σοφία είναι κλειστή τις Δευτέρες και θα πρέπει να αντικατασταθεί με τη Βασιλική Κινστέρνα (Βασιλική Δεξαμενή).
- Μπλε Τζαμί μπορεί κανείς να επισκεφθεί μόνο από το εξωτερικό την Παρασκευή το πρωί μέχρι τις 13:00, λόγω του χρόνου προσευχής.
- Αυτός ο γύρος της Κωνσταντινούπολης Classics »δεν λειτουργεί στις 8 Αυγούστου, 15 Οκτωβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Ώρες λειτουργίας

Διάρκεια: 4 ώρες από 9.00 π.μ.-1: 00 PM.

Κράτηση

Τρί, 30 Νοέμ 2021

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Live guide

Duration: 4 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Istanbul Classic Tour

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.