Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

 • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

 • Πληρωμή σε ευρώ

 • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Venue Information

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Μουσεία του Βατικανού, Κατακόμβες και Βασιλική του Αγίου Πέτρου

4.5 (825)
Από € 83.30

Αυτή η δημοφιλής περιήγηση καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της περίφημης Πόλης του Βατικανού, τα Μουσεία του Βατικανού, την Καπέλα Σιξτίνα, τις Κατακόμβες (υπόγειες κρύπτες όπου βρίσκονται οι τάφοι των πρώην Πάπων) και τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Κάντε κράτηση των εισιτηρίων σας από το σπίτι και εξασφαλίστε τη θέση σας σε αυτή τη δημοφιλή περιήγηση!

Κυριότερα σημεία

 • Απολαύστε μια τρίωρη ξενάγηση στην Πόλη του Βατικανού
 • Εξερευνήστε τα παγκοσμίου φήμης μουσεία του Βατικανού
 • Ζήστε από κοντά την ομορφιά της Καπέλα Σιξτίνα
 • Δείτε τους υπόγειους τάφους των πρώην Πάπων -τις Κατακόμβες
 • Θαυμάστε τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου 

Τι να περιμένω;

Δείτε τα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος της Ρώμης
Σε αυτή την περιήγηση, θα δείτε τα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος της πιο σημαντικής ίσως συλλογής έργων τέχνης του κόσμου, όπως οι Αίθουσες του Ραφαήλ, η Καπέλα Σιξτίνα και η Αυλή του Μπελβεντέρε.

Ο αγγλόφωνος ξεναγός σας θα σας παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση όλων όσων θα δείτε, ειδικά σχετικά με την Καπέλα Σιξτίνα και τον διάσημο ζωγράφο Μιχαήλ Άγγελο, και θα φροντίσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στην Πόλη του Βατικανού. Οι ξεναγοί των περιηγήσεών μας στο Βατικανό είναι πολύ δημοφιλείς και λαμβάνουν πολλές θετικές αξιολογήσεις από τους πελάτες μας. 

Αφού φύγετε από την Καπέλα Σιξτίνα, θα οδηγηθείτε στο υπόγειο επίπεδο, τις λεγόμενες Κατακόμβες, ένα κομμάτι του Βατικανού που σπάνια βλέπει κανείς, όπου βρίσκονται οι τάφοι των πρώην Πάπων.

Στη συνέχεια, θα φτάσετε στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη βασιλική του κόσμου, η οποία είναι χτισμένη, όπως πιστεύεται, επάνω στα οστά του Αγίου Πέτρου. Εδώ θα απολαύσετε τη μαγευτική θέα του τρούλου από το έδαφος. (Η συγκεκριμένη περιήγηση δεν περιλαμβάνει είσοδο στον τρούλο. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια επιτόπου). 

Η περιήγηση ολοκληρώνεται έξω από την υπέροχη Βασιλική, όπου θα ακούσουμε την ιστορία του Κράτους του Βατικανού, της Ελβετικής Φρουράς, και του πώς σχεδιάστηκε η Πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Η περιήγηση γίνεται στα Αγγλικά.  

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να λάβω τα εισιτήριά μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Απλά εκτυπώστε το και φέρτε το μαζί σας στην περιήγηση.  

Πού τελειώνει η περιήγηση; 
Η περιήγηση τελειώνει έξω από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. 

Πόσο διαρκεί η περιήγηση;
Η περιήγηση διαρκεί περίπου 3 ώρες.  

Υπάρχει κώδικας ένδυσης;
Ναι, υπάρχει αυστηρός κώδικας ένδυσης στο Βατικανό. Οι ώμοι και τα γόνατα πρέπει να καλύπτονται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Τα σανδάλια είναι αποδεκτά. 

Σημαντικές πληροφορίες

 • Θα παρακάμψετε όλες τις επίσημες ουρές, οι οποίες μπορεί να απαιτούν αναμονή έως και αρκετές ώρες. Ωστόσο, κάποιες ημέρες όπως οι αργίες, τα Σαββατοκύριακα και οι θρησκευτικές γιορτ΄ές, μπορεί να υπάρχουν ουρές. Αν και δεν μπορείτε να τις αποφύγετε, θα είναι κατά πολύ μικρότερες. 
 • Ακυρώσεις μπορούν να γίνονται με σύντομη προειδοποίηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα επικοινωνούμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε εναλλακτικές ημερομηνίες για την περιήγηση ή θα λαμβάνετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας. 
 • Για λόγους ασφάλειας, συνιστούμε να μην έχετε μαζί σας μεγάλες τσάντες ή πακέτα. 
 • Αυτή η περιήγηση γίνεται με τα πόδια, καθώς δεν επιτρέπονται οχήματα εντός του Βατικανού. Οπότε, φροντίστε να φοράτε κατάλληλα παπούτσια.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια;
Ναι, διατίθενται παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 6-17 ετών. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών μπαίνουν δωρεάν εάν συνοδεύονται από ενήλικα που πληρώνει εισιτήριο.  

Ώρες λειτουργίας

10:30 π.μ. και στις 11:30 π.μ.

Τι δεν περιλαμβάνεται;

Η Νεκρόπολη περιλαμβάνεται στην περιήγηση;
΄Όχι, αυτή η περιήγηση δεν περιλαμβάνει τη Νεκρόπολη, καθώς μόνο το Βατικανό πραγματοποιεί περιηγήσεις σε αυτό το κομμάτι. 

Κράτηση

Δευ, 6 Φεβ 2023

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Audio guide

Live guide

Duration: 3 hours

Ώρες λειτουργίας

COVID-19 Status:
Upon arrival at the meeting address, all members of your party over the age of 12 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Τι περιλαμβάνεται;

- A guided tour through the Vatican city.
- Access to the Vatacombs.
- Access to the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.

Οδηγίες

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Διεύθυνση
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Rome, Italy

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.