Κράτηση εισιτηρίων

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: μάθετε περισσότερα πριν την επίσκεψή σας Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Poble Espanyol

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Poble Espanyol

4.0 (1)
Από € 15.00
Στο 1929, την Διεθνή Έκθεση, αποφασίστηκε να οικοδομήσουμε ένα χωριό στο Montjuïc που θα γίνει το επίκεντρο για την ισπανική αρχιτεκτονική και τα σκάφη.

Οι οικοδόμοι της περιοχής, οι αρχιτέκτονες Ramon Reventós και Francesc Folguera και οι καλλιτέχνες Xavier NOGUES και Miquel Utrillo, προσπάθησε να κάνει ένα χωριό όπου θα αναπαραχθεί κτίρια που αντιπροσωπεύουν τις διαφορετικές περιοχές της Ισπανίας.

Οι τέσσερις άνδρες έκανε αρκετά ταξίδια γύρω από την Ισπανία για να συλλέξει το απαραίτητο υλικό. Συνολικά, επισκέφτηκαν 1.600 πόλεις και χωριά. Η πρόθεση δεν ήταν να συγκεντρώσει μια συλλογή από αριστουργήματα της ισπανικής αρχιτεκτονικής, αλλά για να οικοδομήσουμε μια ιστοσελίδα που θα είναι προσιτός και να θεωρηθεί ως ένα ζωντανό μουσείο ..

Ήταν ένας τρόπος για να έχει η Ισπανία στην Καταλονία, και αυτό είναι αυτό που αντανακλά σήμερα El Poble Espanyol, και είναι καλά αξίζει μια επίσκεψη!

Σημαντικές πληροφορίες:
- Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα: 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Τρίτη έως Πέμπτη: εννέα το πρωί με δύο Παρασκευή: εννέα με τέσσερις Σάββατο: εννέα-πέντε η ώρα το πρωί την Κυριακή: 9 π.μ. έως 12 π.μ. (Admissions μέχρι 1 ώρα πριν από το κλείσιμο)
- Τα παιδιά κάτω των 3 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο. Οι τιμές ισχύουν παιδιών για παιδιά ηλικίας μεταξύ 4 και 12 ετών. 13 ετών και μεγαλύτερα είναι ενήλικες

Ώρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα: τις 9 π.μ. έως 20:00 Τρίτη έως Πέμπτη: 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Παρασκευή: 9 π.μ. έως 4 μ.μ. Σάββατο: 9 π.μ. σε 17:00 Κυριακή: εννέα-δώδεκα μ.μ. (Admissions μέχρι 1 ώρα πριν από το κλείσιμο)
Kράτηση τώρα

Κράτηση

Τρί, 30 Νοέμ 2021

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Poble Espanyol

Διεύθυνση
Poble Espanyol Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 08038 Barcelona

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.