Κράτηση εισιτηρίων

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: μάθετε περισσότερα πριν την επίσκεψή σας Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Berlin City Bike Tour

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Berlin City Bike Tour

4.6 (20)
Από € 28.90
Όλα μας στο One Berlin City Bike Tour είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθουν για αυτή τη μεγάλη πόλη σε ένα tour! Αποκτήστε τον πλήρη προσανατολισμό του Βερολίνου κατά το παρελθόν και σήμερα - κλείσετε τα εισιτήριά σας για όλους μας το One Berlin City Bike Tour εδώ!

Σε περίπου 4,5 ώρες θα καλύπτει μόνο περίπου 6 μίλια (10 χιλιόμετρα) και να σταματήσει κάθε μερικές εκατοντάδες μέτρα πρέπει να ληφθούν σε όλα τα αξιοθέατα του Βερολίνου. Αυτή η εκδρομή δεν είναι δύσκολο και ισχύει για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε όλες του Βερολίνου!

Αυτό Tour συμπ. η ακόλουθη Βερολίνο Highlights, το οποίο θα πρέπει να εξηγηθεί από τον οδηγό μας και να συζητείται από όλους στην ομάδα: Το Τείχος του Βερολίνου, του Τρίτου Ράιχ Βερολίνο, Πρώσος Βερολίνο, Πύλη του Βραδεμβούργου, Marienkirchen, ο Μαρξ και ENGLES Platz, Bunker Χίτλερ, Potsdamer Platz, Η ' Deathstrip »που χωρίζεται Ανατολικού και Δυτικού Βερολίνου, το Checkpoint Charlie, Μνημείο για τους δολοφονημένους Εβραίους της Ευρώπης, το Ράιχσταγκ και πολλά, πολλά άλλα!

Θα σταματήσουμε για το μεσημεριανό γεύμα σε ένα κήπο μπύρας στο πάρκο Tiergarten. Το μεσημεριανό γεύμα και ποτά για το μεσημεριανό γεύμα δεν είναι incl. στην τιμή του εισιτηρίου!

Δεδομένου ότι το Βερολίνο είναι μια πολύ μεγάλη πόλη και επίσης πολύ επίπεδη, το Βερολίνο είναι ιδανική για περιηγήσεις με ποδήλατο. Έτσι ενταχθούν Όλα μας στο One Berlin City Bike Tour και να δείτε από το Βερολίνο με τον καλύτερο τρόπο - σε ένα ποδήλατο!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Όλες οι εκδρομές είναι στην αγγλική γλώσσα
- Διάρκεια είναι περίπου. 4 ½ ώρα
- Ώρες λειτουργίας: 1 Μαρ.-30 Απρ.: Καθημερινά στις 11:00 π.μ.. 1 Μάιος - 30 Σεπτέμβριος: Καθημερινά στις 11:00 π.μ. και 16:00. 1 Οκτ - 30 Νοεμ: Καθημερινά στις 11:00 π.μ.. Δεκέμβριος 1 - Φεβρουάριος 28: Τετ & Σάββατο στις 11:00 π.μ.
- Τρόφιμα και ποτά στο μεσημεριανό διάλειμμα δεν είναι incl. στην τιμή
- Η περιοδεία λειτουργεί η βροχή ή η λάμψη, γι 'αυτό παρακαλώ φορούν ρούχα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να νοικιάσετε ponchos βροχή διατίθενται από τον οδηγό για € 1 η κάθε μία!
- Τα παιδιά θα πρέπει να είναι σε θέση να ποδήλατο δική τους ποδήλατο για να συμμετάσχουν σε αυτή την περιοδεία!
- All in One Berlin City Bike Tour ξεκινά και τελειώνει στο πύργος της τηλεόρασης στην Alexanderplatz στο Βερολίνο.

Ώρες λειτουργίας

Διάφορα καθημερινές αναχωρήσεις όλο το χρόνο!

Τι δεν περιλαμβάνεται;

Food and drink at the lunch break is not incl. in the price 

Κράτηση

Παρ, 7 Μάι 2021

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Live guide

Duration: 4 hours 30 minutes

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Berlin City Bike Tour

Διεύθυνση
Berlin Fat Tire Bike Tours, TV Tower, Alexanderplatz 10178 Berlin

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.