Αναζήτηση εισιτηρίων

Similar experiences

Similar categories

2 σε 1: Μάτι του Λονδίνου (London Eye) και Μουσείο της Μαντάμ Τισό

Από € 45

Επισκεφθείτε δύο από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου, το Μουσείο της Μαντάμ Τισό και το Coca-Cola London Eye! Κάντε κράτηση για το Συνδυαστικό Πακέτο 2 σε 1 για το Λονδίνο online και εξοικονομήστε 45% σε σχέση με το αν αγοράσετε τα εισιτήρια ξεχωριστά στην είσοδο. 

Αποκλειστική προσφορά - διαθέσιμη μόνο σε εμάς!
Εάν αγοράσετε το Συνδυαστικό Πακέτο 2 σε 1 για το Λονδίνο με εισιτήρια για το Coca-Cola London Eye και το Μουσείο της Μαντάμ Τισό, εξοικονομείτε 40% σε σύγκριση με την τιμή στην είσοδο. 

Κυριότερα σημεία

- Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο και εξοικονομήστε 45% στα εισιτήριά σας
- Κάντε κράτηση εισιτηρίων εκ των προτέρων και προσπεράστε τη γραμμή στο εκδοτήριο
- Σαρώστε απλά το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο στο τηλέφωνό σας
- Θαυμάστε τη θέα του Λονδίνου από το Coca-Cola London Eye
- Δείτε το Big Ben, το Αβαείο του Γουέστμινστερ και ακόμα περισσότερα σε απόσταση 135 μέτρων από το έδαφος
- Εξερευνήστε το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό
- Λάβετε εκπτωτικό κουπόνι 10% για το κατάστημα δώρων του μουσείου της Μαντάμ Τισό 

Τι να περιμένω;

Εξερευνήστε το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο
Επισκεφθείτε το παγκοσμίου φήμης μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο και συναντήστε τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, παίξτε πρωταγωνιστικό ρόλο σε συναρπαστικές εμπειρίες όπως το The Voice και το Star Wars, και γνωρίστε από κοντά τους αγαπημένους σας διάσημους στο ΑΠΟΛΥΤΟ πάρτι κορυφαίων αστέρων, όπως τον Eddie Redmayne και τον Benedict Cumberbatch. Ή καθίστε δίπλα στον Tom Hardy και νιώστε την καρδιά του να χτυπά!

Η διασκέδαση είναι άφθονη για όλη την οικογένεια. Το εισιτήριό σας περιλαμβάνει είσοδο στο Marvel super Heroes 4D και το Star Wars Experience.

Απολαύστε τη θέα από το Coca-Cola London Eye
Δίπλα στον Τάμεση, απέναντι από το Μπιγκ Μπεν και το Αβαείο του Ουέστμινστερ, βρίσκεται ένα από τα πιο περίφημα αξιοθέατα του Λονδίνου, η εντυπωσιακή ρόδα του London Eye. Από εδώ, μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στην πόλη 135 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Δεν θα βρείτε καλύτερη θέα του Λονδίνου! 

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να λάβω τα εισιτήριά μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί απευθείας στο email σας. Η επίδειξη των εισιτηρίων στο κινητό είναι αποδεκτή. 

Πώς λειτουργεί;

Μαντάμ Τισό: Να είστε εκεί κατά την επιβεβαιωμένη ημερομηνία και ώρα. Σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο στην πύλη 2 και ξεκινήστε την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.

London Eye: Το εισιτήριό σας ισχύει για 90 ημέρες. Το εισιτήριο σας είναι κανονικό εισιτήριο, όχι εισιτήριο γρήγορης εισόδου. 

Για πόσο ισχύουν τα εισιτήριά μου;
Το εισιτήριό σας για το μουσείο της Μαντάμ Τισό ισχύει μόνο για την επιλεγμένη ημέρα και ώρα που εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. 

Πώς μπορώ να λάβω το εκπτωτικό κουπόνι 10%; 
Στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο περιλαμβάνεται σύνδεσμος για το αποκλειστικό εκπτωτικό σας κουπόνι 10% για το κατάστημα δώρων του μουσείου της Μαντάμ Τισό. Απλά εκτυπώστε το εκπτωτικό κουπόνι και δείξτε το στο ταμείο στο κατάστημα δώρων για να λάβετε έκπτωση 10%.

Important information

- Τα εισιτήριά σας για το Coca-Cola London Eye είναι κανονικά, όπου παρακάμπτετε την ουρά στο εκδοτήριο εισιτηρίων. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν ουρές για την επιβίβαση στην κάψουλα, τις οποίες δεν μπορείτε να παρακάμψετε.

- Η προσφορά βασίζεται στις τιμές εισόδου την ίδια ημέρα για κάθε μεμονωμένο αξιοθέατο. 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικες (16+)

Παιδιά (3-15)

Βρέφη (0-2): Δωρεάν

Βιβλίο

tue, 11 dec 2018

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Εκπτωτικό κουπόνι 10% για το κατάστημα αναμνηστικών ειδών του Μουσείου της Μαντάμ Τισό 

Οδηγίες

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Coca-Cola London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR