Αναζήτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

Πλήρως Διαπιστευμένη Πηγή Εισιτηρίων!

Το Ticmate είναι ο κατάλληλος ιστότοπος για εσάς που ψάχνετε κάτι παραπάνω για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας λίγο πιο ξεχωριστό.
Το Ticmate είναι σουηδική εταιρεία που προσφέρει μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για παγκόσμιες εμπειρίες, όπως περιηγήσεις σε αξιοθέατα, τουριστικά αξιοθέατα, μεταφορές, μιούζικαλ, σόου, ποδόσφαιρο και πολλά άλλα!
Το Ticmate δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε έξι ηπείρους και πωλεί εισιτήρια για εκδηλώσεις σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, από το Ντουμπάι στα ανατολικά μέχρι το San Fransico στα δυτικά. /> Πού θα πάτε την επόμενη φορά΄; Βρείτε και κάντε κράτηση εισιτηρίων για την εμπειρία σας στο Ticmate!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

2 σε 1: Μουσείο της Μαντάμ Τισό & London Eye

4.6 (642)
Από € 47.80

Επισκεφθείτε δύο από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου: Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό και το London Eye! Κάντε κράτηση online για το συνδυαστικό σας πακέτο 2 σε 1 για το Λονδίνο και εξοικονομήστε έως και 40% σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων στην είσοδο. Επωφεληθείτε από πλήρη ευελιξία επιλογής ή αλλαγής της ώρας και της ημερομηνίας από εσάς για το London Eye έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας!

Αποκλειστική Προσφορά - διαθέσιμη μόνο από εμάς!
Εξοικονομήστε 40% σε σύγκριση με την τιμή στην είσοδο όταν αγοράζετε το συνδυαστικό πακέτο 2 σε 1 για το Λονδίνο με εισιτήρια για το London Eye και το μουσείο της Μαντάμ Τισό. Επιπλέον, επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι την ημερομηνία και την ώρα για το London Eye, έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας, χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό μας portal κρατήσεων! Ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος!

Κυριότερα σημεία

- Κάντε κράτηση online και εξοικονομήστε 40% στα εισιτήριά σας
- Αποκτήστε ταχύτερη πρόσβαση στα αξιοθέατα με προκρατημένα εισιτήρια
- Πλήρης ευελιξία: επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι την ημερομηνία και την ώρα
- Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε τα εισιτήρια: Μπορείτε να σαρώσετε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια από το τηλέφωνό σας
- Ανεβείτε 134 μέτρα ψηλά στον αέρα με το London Eye και δείτε το Μπιγκ Μπεν, το Αβαείο του Ουέστμινστερ και πολλά άλλα
- Διασκεδάστε με όλη την οικογένειά σας στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό
- Επωφεληθείτε από έκπτωση 10% στο κατάστημα δώρων του μουσείου της Μαντάμ Τισό

Τι να περιμένω;

p>Επωφεληθείτε από πλήρη ευελιξία!
Επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι την ώρα και την ημερομηνία για το London Eye έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο! Ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος!\n

Αφήστε την περιέργειά σας να εκδηλωθεί στο μουσείο της Μαντάμ Τισό
Επισκεφθείτε το παγκοσμίου φήμης μουσείο κέρινων ομοιωμάτων που ψυχαγωγεί τους επισκέπτες εδώ και περισσότερα από 200 χρόνια. Γνωρίστε τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, βγάλτε σέλφι με διασημότητες και σταρ των σπορ και μάθετε για τη δεξιοτεχνία που υπάρχει πίσω από αυτά τα απίστευτα ομοιώματα που μοιάζουν σχεδόν ζωντανά. Τα εισιτήριά σας περιλαμβάνουν επίσης τα νέα εκθέματα Stars Wars και τα εκθέματα 4D των Marvel Superheroes. Η διασκέδαση είναι ατελείωτη για όλη την οικογένεια. 

Απολαύστε τη θέα από το London Eye
Το London Eye μπορεί να είναι ένα σχετικά νέο αξιοθέατο που κοσμεί τον ουρανό του Λονδίνου, αλλά μέσα στη σύντομη ιστορία του έχει ήδη γίνει εμβληματικό. Δεν υπάρχει καλύτερη θέα του Λονδίνου από αυτήν που θα απολαύσετε στον τροχό παρατήρησης, καθώς φτάνετε σε υψόμετρο 134 μέτρων στον αέρα.

Πώς λειτουργεί;

Πώς παραλαμβάνω τα εισιτήριά μου;
Το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί απευθείας στο e-mail σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Τα εισιτήρια σε κινητές συσκευές γίνονται επίσης δεκτά.

Πώς λειτουργεί;

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Η ημερομηνία και ώρα που επιλέγετε είναι για την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και δεν μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιηθεί. Πρέπει να φτάσετε στο μουσείο 15 λεπτά πριν από την ώρα που επιλέξατε και να μεταβείτε στη Θύρα 2. Σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο και ξεκινήστε την επίσκεψή σας.

London Eye: Μπορείτε να επισκεφθείτε το London Eye έως και τρεις ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό ή έως και 90 ημέρες αργότερα. 
Για ταχύτερη πρόσβαση, προτείνουμε να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την επίσκεψή σας στο London Eye, χρησιμοποιώντας το portal κρατήσεων. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο και τις σχετικές οδηγίες για το portal κρατήσεων στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησής σας. 

Τα αξιοθέατα για τα οποία δεν έχει γίνει προκράτηση θα υπόκεινται στη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της επίσκεψης και θα χρειαστεί να μεταβείτε στο ταμείο για να προγραμματίσουν την είσοδό σας την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.

Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Σε περίπτωση που κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στο portal κρατήσεων, οι γραμμωτοί κώδικες των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων θα ενημερώνονται αυτόματα, οπότε δεν απαιτούνται νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας έως και 10 φορές και έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Πρέπει να επισκεφθώ και τα δύο αξιοθέατα την ίδια ημέρα;
Όχι. Μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε το London Eye έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες αργότερα. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το portal κρατήσεων για να προγραμματίσετε την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας στο London Eye.

Πώς λαμβάνω την έκπτωση 10% που δικαιούμαι για το κατάστημα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό;
Στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο υπάρχει ένας σύνδεσμος για την αποκλειστική σας έκπτωση 10% στο κατάστημα δώρων του μουσείου της Μαντάμ Τισό. Εκτυπώστε το κουπόνι και παρουσιάστε το στο ταμείο του καταστήματος δώρων για να εξαργυρώσετε την έκπτωσή σας ύψους 10%.

Important information

- Τα εισιτήριά σας για το London Eye είναι κανονικά εισιτήρια, με τα οποία μπορείτε να προσπεράσετε την ουρά για το ταμείο, αλλά όχι την ουρά για την επιβίβαση. 
- *Η προσφορά βασίζεται στις τιμές κατά την αγορά των εισιτηρίων στο ταμείο για τα μεμονωμένα αξιοθέατα κατά την ημέρα της επίσκεψής σας.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (3-15)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν

`Ώρες λειτουργίας

London Eye: Δείτε τις ώρες λειτουργίας εδώ.

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Free Cancellation Free Cancellation
Free cancellation up to 24 hours before booked date

Price Match Promise Price Match Promise
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Έκπτωση 10% στο κατάστημα με τα σουβενίρ του μουσείου της Μαντάμ Τισό
- Μπείτε στο portal κρατήσεων για να επεξεργαστείτε την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας στο London Eye

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Address
Coca-Cola London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.