Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Sistine Chapel & Vatican: Early Bird Access

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Βατικανό & Καπέλα Σιξτίνα: Πρόωρη είσοδος

4.5 (6)
Από € 62.00

Απολαύστε την Πρόωρη Είσοδο στην καταπληκτική Καπέλα Σιξτίνα και αποκτήστε πρόσβαση στο ταβάνι του Μιχαήλ Άγγελου πριν από όλους τους άλλους! Με αυτό το εισιτήριο εισέρχεστε στο Βατικανό 30 λεπτά πριν από τα άλλα γκρουπ ξεναγήσεων, οπότε αποφεύγετε την αναμονή στις μεγάλες ουρές. Επισκεφθείτε πρώτα την Καπέλα Σιξτίνα και, στη συνέχεια, μπορείτε να εξερευνήσετε τα Μουσεία του Βατικανού!

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε την αποκλειστική πρόωρη είσοδό μας στην Καπέλα Σιξτίνα
- Μπείτε στο Βατικανό 30 λεπτά πριν από τις άλλες ομάδες ξενάγησης
- Αποφύγετε την αναμονή στις μεγάλες ουρές
- Επισκεφθείτε πρώτα την Καπέλα Σιξτίνα
- Εξερευνήστε τα Μουσεία του Βατικανού στη συνέχεια

Τι να περιμένω;

Ένας συνοδός θα σας μεταφέρει μέχρι την Καπέλα Σιξτίνα και θα σας δώσει έναν χάρτη των Μουσείων για να σας βοηθήσει να βρείτε τον δρόμο σας μετά την αποχώρησή του. Καθώς δεν πρόκειται για ξενάγηση, είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε με τον δικό σας ρυθμό μέχρι την ώρα που κλείνει ο χώρος. 

Μετά την ήσυχη επίσκεψη στην Καπέλα Σιξτίνα μπορείτε να επιλέξετε να μπείτε στα Μουσεία του Βατικανού και να τα εξερευνήσετε μόνοι σας. 

Η ομάδα Πρόωρης Εισόδου της Καπέλα Σιξτίνα συναντιέται νωρίς το πρωί, παρακάμπτοντας τις μεγάλες ουρές που βρίσκονται ήδη έξω από τα Μουσεία του Βατικανού και μπαίνει ακόμη και πριν ανοίξουν επίσημα οι πόρτες. Θα σας συνοδεύσουν στην Καπέλα Σιξτίνα, όπου θα μπείτε πριν από οποιονδήποτε άλλον, βρίσκοντας αυτή την απίστευτη αίθουσα άδεια. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα υπάρχει μόλις και μετά βίας χώρος για να κινηθείτε, αλλά στα λεπτά πριν από το άνοιγμα, όλα είναι ήσυχα.

Μετά την Καπέλα Σιξτίνα, θα μπορείτε να περιπλανηθείτε στα Μουσεία του Βατικανού για το υπόλοιπο της ημέρας δωρεάν. Καθώς θα μπείτε νωρίς, θα έχετε άπλετο χρόνο για να τα εξερευνήσετε. Ο συνοδός σας θα σας αφήσει με έναν χάρτη και μια εισαγωγή στα πιο σημαντικά σημεία των μουσείων, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας στο έπακρο.

 

Πώς λειτουργεί;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί στο email σας. Τα εισιτήρια για smartphone γίνονται δεκτά. 

Σημαντικές πληροφορίες

- Η είσοδος στο Βατικανό απαιτεί αυστηρό κώδικα ένδυσης. Τα γόνατα και οι ώμοι πρέπει είναι καλυμμένα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Η City Wonders και η Ticmate δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την άρνηση εισόδου λόγω ακατάλληλης ενδυμασίας.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (19+)
Παιδί (6-18)
Βρέφος (0-5): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Η Πρόωρη Είσοδος γίνεται στις 7:20 π.μ.

Κράτηση

Τετ, 24 Απρ 2024

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Διάρκεια: 1 Ώρες

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

- Πρόωρη Είσοδος.
- Είσοδος στα μουσεία του Βατικανού.
- Είσοδος στην Καπέλα Σιξτίνα.

Οδηγίες

Βατικανό & Καπέλα Σιξτίνα: Πρόωρη είσοδος

Διεύθυνση
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.