Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Όλη η Ρώμη σε μια ημέρα: Κολοσσαίο, Ρωμαϊκή Αγορά, Παλατίνος Λόφος

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Κολοσσαίο και Ρωμαϊκή Αγορά: Τα άπαντα της αρχαίας Ρώμης - 8 ώρες

4.5 (2)
Από € 94.90

Εξοικονομήστε χρήματα σε όλα τα κορυφαία αξιοθέατα της Ρώμης: Παρακάμψτε τις ουρές στο Κολοσσαίο, στον Παλατίνο λόφο, στη Ρωμαϊκή Αγορά και στο Πάνθεον! Σε αυτή την περιπατητική ξενάγηση, θα δείτε επίσης την Φοντάνα ντι Τρέβι. Εάν συμμετέχετε σε αυτή την ξενάγηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το gelato, ήτοι το ιταλικό παγωτό, συμπεριλαμβάνεται, ενώ το χειμώνα θα πιείτε ένα ζεστό ρόφημα!

Κυριότερα σημεία

- Παρακάμψτε τις ουρές στο Κολοσσαίο, στον Παλατίνο λόφο και στη Ρωμαϊκή Αγορά
- Προσπεράστε τις ουρές στο Πάνθεον
- Εξοικονομήστε χρήματα κατά την κράτηση αυτής της ξενάγησης*
- Δείτε την εκπληκτική Φοντάνα ντι Τρέβι
- Απολαύστε μια μοναδική περιπατητική ξενάγηση στην πόλη της Ρώμης
- Πάρτε παγωτό το καλοκαίρι / 1 ζεστή σοκολάτα ή καπουτσίνο τον χειμώνα
- Μικρή ομάδα ξενάγησης για μεγαλύτερη διασκέδαση

Τι να περιμένω;

Εξερευνήστε τα καλύτερα αξιοθέατα της Ρώμης σε μια ημέρα
Ανακαλύψτε όλα τα διάσημα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου της Αιώνιας Πόλης μαζί με μερικούς λιγότερο γνωστούς θησαυρούς.

Η ξενάγηση ξεκινάει στο Κολοσσαίο, όπου θα προσπεράστε τις ουρές και θα μπείτε μέσα σε αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα. Εδώ ο ειδικός, ο αγγλόφωνος ξεναγός θα σας διηγηθεί τις ιστορίες της αρένας και θα σας επισημάνει τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, θα μεταβείτε στη Ρωμαϊκή Αγορά, το πολιτικό και κοινωνικό κέντρο της Αρχαίας Ρώμης. Περπατήστε στον ίδιο πλακόστρωτο δρόμο από όπου πέρασαν οι νικηφόροι ρωμαϊκοί στρατοί και εξερευνήστε τα ερείπια των τραπεζών, των ναών και των σπιτιών. Ανεβείτε στον Παλατίνο λόφο για να δείτε το σημείο όπου ο Ρωμύλος και ο Ρώμος, οι θρυλικοί ιδρυτές της Ρώμης, ανατράφηκαν από λύκαινα και θαυμάστε τη θέα μέχρι τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Θα έχετε στη διάθεση σας χρόνο για μεσημεριανό γεύμα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Το μεσημεριανό γεύμα δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της ξενάγησης, αλλά ο ξεναγός μπορεί να σας συστήσει ορισμένες καλές επιλογές. Απολαύστε την ατμόσφαιρα πριν επιβιβαστείτε στο μετρό για το επόμενο σκέλος της ξενάγησης σας: μια περιπέτεια στη σύγχρονη Ρώμη.

Για το δεύτερο ήμισυ της ημέρας σας, θα περιηγηθείτε στα γραφικά δρομάκια και στις πλατείες της πόλης, θαυμάζοντας τα πιο διάσημα αξιοθέατα: από τα Ισπανικά Βήματα μέχρι τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και την υπέροχη Piazza Navona με την απίστευτη Κρήνη των Τεσσάρων Ποταμών. Για άλλη μια φορά, ο ξεναγός θα ζωντανέψει τις ιστορίες και τους μύθους για τα αξιοθέατα που χαρίζουν στη Ρώμη την απόλυτη μοναδικότητά της.

Πώς λειτουργεί;

Σύντομα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Τα εισιτήρια σε smartphone γίνονται αποδεκτά. 

Πού ξεκινά η ξενάγηση;
Η ξενάγηση ξεκινάει από το Largo Gaetana Agnesi, πάνω από τον 2ο όροφο της γραμμής Β του μετρό (μπλε γραμμή), στη στάση «Colosseo». Ο ξεναγός θα σας περιμένει εδώ, φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι ή μπουφάν City Wonders, ώστε να μπορείτε να τον αναγνωρίσετε με ευκολία.

Πού τελειώνει η ξενάγηση;
Το πρώτο μέρος της ξενάγησης τελειώνει στον Παλατίνο λόφο και το δεύτερο μέρος ολοκληρώνεται στην Piazza Navona.  

Πόσο διαρκεί η ξενάγηση;
Η ξενάγηση διαρκεί 8 ώρες. 

Υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας;
Ναι, η είσοδος σε θρησκευτικούς χώρους απαιτεί έναν αυστηρό κώδικα ενδυμασίας. Τα γόνατα και οι ώμοι πρέπει είναι καλυμμένοι τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Το City Wonders και η Ticmate δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την άρνηση εισόδου λόγω ακατάλληλου ενδύματος.  

Σημαντικές πληροφορίες

- *Σε σύγκριση με την κράτηση για μεμονωμένα εισιτήρια.
- Σε αυτή την ξενάγηση, ορισμένοι από τους χώρους ή τμήματα τους ενδέχεται να κλείσουν ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση. Όταν συμβαίνει αυτό, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εκτεταμένη ξενάγηση σύμφωνα με τη διαφημιζόμενη συνολική διάρκεια της ξενάγησης. 
- Η είσοδος σε θρησκευτικούς χώρους απαιτεί έναν αυστηρό κώδικα ενδυμασίας. Τα γόνατα και οι ώμοι πρέπει είναι καλυμμένοι τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Το City Wonders και η Ticmate δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την άρνηση εισόδου λόγω ακατάλληλου ενδύματος.  

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (15+)
Παιδί (4-14)
Βρέφος (0-3)

Τι δεν περιλαμβάνεται;

- Μεσημεριανό γεύμα.

Κράτηση

Δευ, 24 Ιούν 2024

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Ζωντανή ξενάγηση

Διάρκεια: 8 Ώρες

Ώρες αναχώρησης

Τι περιλαμβάνεται;

- Προσπεράστε τις ουρές για το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά/Via Sacra και τον Παλατίνο λόφο.
- Παρακάμψτε την ουρά στο Πάνθεον.
- Συμπεριλαμβάνονται ακουστικά, ώστε να μπορείτε να ακούτε τον ξεναγό σας ανά πάσα στιγμή.
- 1 παγωτό το καλοκαίρι / 1 ζεστή σοκολάτα ή καπουτσίνο τον χειμώνα.

Οδηγίες

Κολοσσαίο και Ρωμαϊκή Αγορά: Τα άπαντα της αρχαίας Ρώμης - 8 ώρες

Διεύθυνση
Largo Gaetana Agnesi 00184 Ρώμη RM Ιταλία

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.