Αναζήτηση εισιτηρίων

Venue Information

Her Majesty's Theatre

Her Majesty's Theatre

Similar experiences

Similar categories

Εισιτήρια για: Το Φάντασμα της Όπερας

Το Φάντασμα της Όπερας

Από € 32.7

Το Φάντασμα της Όπερας θεωρείται το μιούζικαλ των μιούζικαλ και είναι μια γνήσια απόλαυση για τους εραστές της μουσικής σκηνής. Το αριστούργημα του Andrew Lloyd Webber γιόρτασε την 25η επέτειό του το 2011 και συνεχίζει να αιχμαλωτίζει το κοινό στο Θέατρο της Αυτού Μεγαλειότητας στο West End του Λονδίνου, μετά από περισσότερες από 11.000 παραστάσεις.

Κυριότερα σημεία

- Εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας σε αυτό το αγαπημένο από το κοινό έργο
- Επιλέξτε τα δικά σας καθίσματα από τα διαθέσιμα
- Βιώστε αυτό το κλασικό μιούζικαλ που έχει κερδίσει πάνω από 50 βραβεία
- Απολαύστε το απίστευτο σκηνικό και τα ειδικά εφέ
- Μπορείτε να εξοικονομείτε συχνά κατά την αγορά εισιτηρίων για τις παραστάσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή όταν πραγματοποιείτε κρατήσεις διαδικτυακά

Τι να περιμένω;

ο φάντασμα της Όπερας βασίζεται σε ένα κλασικό γαλλικό θρίλερ για ένα μυθικό τρομακτικό φάντασμα που στοιχειώνει μια παλιά γαλλική όπερα και ερωτεύεται μια νεαρή και όμορφη ηθοποιό.

Το γνωρίζατε αυτό για το Φάντασμα της Όπερας;
Το Φάντασμα της Όπερας είναι ένα φαινόμενο στον χώρο των μιούζικαλ με ορισμένα από τα πιο φανταχτερά σκηνικά, κοστούμια και ειδικά εφέ που έχουν χρησιμοποιηθεί σε θεατρική σκηνή. Το έργο ε΄κανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Λονδίνο στις 9 Οκτωβρίου 1986 και από τότε έχει ανέβει πάνω από 11.000 φορές στο Θέατρο της Αυτού Μεγαλειότητας στο Λονδίνο. Σε όλο τον κόσμο, το Φάντασμα της Όπερας έχει προβληθεί σε περισσότερες από 90 πόλεις και έχει κερδίσει περισσότερα από 50 θεατρικά βραβεία!

Ποια ομάδα βρίσκεται πίσω από αυτό΄;
Ο παγκοσμίου φήμης Άγγλος συνθέτης Andrew Lloyd Webber είναι υπεύθυνος για την παραγωγή αυτού του μιούζικαλ. Ο Harold Prince είναι ο σκηνοθέτης και ο Cameron Mackintosh ο παραγωγός.

Το Φάντασμα της Όπερας διαρκεί περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος.

Πώς λειτουργεί;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απλά εκτυπώστε το εισιτήριό σας και φέρτε το μαζί σας στο θέατρο.

Important information

- Παρακαλούμε σημειώστε: τα πλάγια τμήματα του Μεγάλου Θεωρείου έχουν περιορισμένη ορατότητα. Η ορατότητα στο πίσω μέρος της Πλατείας και του Βασιλικού Θεωρείου περιορίζεται λόγω της προεξοχής από τους άνωθεν ευρισκόμενους εξώστες.

`Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα έως Σάββατο στις 7.30 μμ. Πέμπτη και Σάββατο στις 2.30 μμ.

Βιβλίο

fri, 7 dec 2018

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Duration: 2 hours 30 minutes

`Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα έως Σάββατο στις 7.30 μμ. Πέμπτη και Σάββατο στις 2.30 μμ.

Οδηγίες

Her Majesty's Theatre

57 Haymarket London SW1Y 4QL