Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες κατηγορίες

Black Light Theatre

Μια επίσκεψη στο Φως Μαύρο Θέατρο της Πράγας είναι ένα πολύχρωμο και φανταστική εμπειρία, μια αληθινή και παραδοσιακή εκδήλωση της Τσεχίας θέατρο.

Αυτό το Φως Μαύρο Θέατρο, ο χώρος χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, βρίσκεται στην καρδιά της Πράγας, κοντά στην πλατεία της Παλιάς Πόλης και είναι διακοσμημένο με μπαρόκ γύψινες οροφές και τοιχογραφίες - είναι πραγματικά όμορφη!

Όλες οι παραστάσεις σε αυτό το Black Light Theatre είναι μη λεκτική, η οποία το καθιστά κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και εθνικότητες.

Αυτή τη στιγμή Black Light Theatre έχει δύο συναυλίες στο ρεπερτόριό τους?
Faust: Ένα διασκεδαστικό, παιχνιδιάρικο έκδοση του παγκοσμίου φήμης ιστορία ενός ανθρώπου που επιθυμεί τη γνώση, τη δύναμη και την αθανασία.
Χρώμα όνειρα του Δρ Φρανκενστάιν: Μια ποιητική προσαρμογή της ιστορίας του τρελού επιστήμονα Δρ Φρανκενστάιν.

Έτσι έρχονται και να απολαύσετε Black Light Theatre μια εντυπωσιακή αντίθεση ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, υπέροχα οπτικά εφέ, πρωτότυπη μουσική και χορούς.

Παρακαλείσθε να ενωθούν μαζί μας και να εισάγετε αυτό το φανταστικό κόσμο του μεγαλοπρεπή χρώματα.

Σημαντικές πληροφορίες:
Μαύρο Light Theatre είναι στις: Ιανουάριος & Φεβρουαρίου στις 20:30 στο Παρ., Σάβ & Ήλιο Από Μαρ-Δεκ στις 20:30 την Δευτ, Τρ, Τετ, Πεμ, Παρ & Ήλιο -Παρακαλούμε Είναι στο Black Light Theatre, σε εύθετο χρόνο για να βρουν θέσεις σας κλπ αργοπορημένοι δεν θα επιτρέπεται μέχρι ένα κατάλληλο διάλειμμα.
Με διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα.
-Παιδί Ηλικία είναι από την 1η έως 9 ετών.
-Αλλαγή Του ρεπερτορίου μπορεί να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ξεκινά περιοδεία -Αυτή και τελειώνει στο Black Light Theatre!

Ticmate φιλανθρωπία

Black Light Theatre

Black Light Theatre είναι πραγματικά μια παραδοσιακή τσέχικη & Πράγα στυλ θεάτρου. Αγοράστε τα εισιτήριά σας για Black Light Theatre εδώ στην Πράγα, και να απολαύσετε μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση!
Αποτέλεσμα αναζήτησης: 1 (1)