Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πληροφορίες χώρου

Περιήγηση στα αξιοθέατα, Κρουαζιέρα και Πύργος του Άιφελ

Περιήγηση στα αξιοθέατα, Κρουαζιέρα και Πύργος του Άιφελ

Περιήγηση στα αξιοθέατα, Κρουαζιέρα και Πύργος του Άιφελ

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Πύργος του Άιφελ: Αποκλειστική πρόσβαση στον 2ο όροφο + κρουαζιέρα + ξενάγηση στην πόλη

4.2 (316)
Από € 39.20

Προσπεράστε τις ουρές στον Πύργο του Άιφελ και απολαύστε την καλύτερη θέα στο Παρίσι! Σε αυτή την ξενάγηση 4 ωρών θα γνωρίσετε τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης σε μια ξενάγηση με λεωφορείο αλλά και κρουαζιέρα στον Σηκουάνα! Θα απολαύσετε το σύνολο των σημαντικών αξιοθέατων του Παρισιού και θα μάθετε για την ιστορία και την αρχιτεκτονική της πόλης.

Κυριότερα σημεία

- Παρακάμψτε τις ουρές στον Πύργο του Άιφελ
- Είσοδος κατά προτεραιότητα στον 2ο όροφο του Πύργου του Άιφελ
- Απολαύστε τα καλύτερα του Παρισιού με μια ξενάγηαη με λεωφορείο στην Πόλη του Φωτός
- Χαλαρώστε με μια κρουαζιέρα στον Σηκουάνα
- Δείτε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα του Παρισιού

Τι να περιμένω;

Γνωρίστε το Παρίσι από Εδάφους, Νερού και Αέρα
Το πρώτο μέρος της ξενάγησης είναι μια επίσκεψη στον Πύργο του Άιφελ, όπου θα αποφύγετε τις μεγάλες ουρές και θα πάτε κατευθείαν στο ασανσέρ για μια βόλτα στον 2ο όροφο του Πύργου, ο οποίος σας προσφέρει μια υπέροχη πανοραμική θέα του Παρισιού.

Μετά την επίσκεψή σας στον Πύργο του Άιφελ, θα συμμετάσχετε σε μια ξενάγηση στην πόλη Παρισιού με λεωφορείο. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα audio guide, ώστε να ακούσετε την ιστορία του Παρισιού και να θαυμάσετε τις κύριες πλατείες, τις γέφυρες, τους κεντρικούς δρόμους και τα κτίριά του, όπως: την πλατεία της Όπερας, την Concorde, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, την πλατεία Trocadero, Invalides, το Pont-Neuf, την πλατεία της Βαστίλης και, φυσικά, τον Πύργο του Άιφελ.

Η ξενάγηση της πόλης ολοκληρώνεται στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ. Από εδώ θα σας υποδεχτούν σε ένα από τα τρία τριμαράν που ανήκουν στα Bateaux Parisiens για το τελευταίο μέρος της ξενάγησης: Μια κρουαζιέρα 1 ώρας στον Σηκουάνα.

Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα πριν από την κρουαζιέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς το εισιτήριο της κρουαζιέρας σας ισχύει για οποιαδήποτε κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή του απογεύματος.

Πώς λειτουργεί;

Πώς θα πάρω τα εισιτήρια μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας.

Να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 10 λεπτά πριν από την έναρξη της ξενάγησης. Το σημείο συνάντησης βρίσκεται πολύ κοντά στον Πύργο του Άιφελ και θα αναγράφεται σαφώς στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. Εκεί θα συναντήσετε τον ξεναγό ή τον εκπρόσωπό μας, ο οποίος θα σας συνοδεύσει στον Πύργο του Άιφελ και θα φροντίσει να έχετε πρόσβαση κατά προτεραιότητα στον Πύργο του Άιφελ. Είναι σημαντικό να πάτε στο ακριβές συνάντησης τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης, καθώς ο ξεναγός ή ο εκπρόσωπος δεν μπορεί να περιμένει τους επισκέπτες που εμφανίζονται με καθυστέρηση.

Σημαντικές πληροφορίες

- Ο ηχητικός οδηγός είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στην κινητή σας συσκευή. Να έχετε μαζί σας τα δικά σας ακουστικά για την κινητή σας συσκευή, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τον ηχητικό οδηγό που έχετε κατεβάσει στην κινητή σας συσκευή.
- Ο οδηγός μας θα φροντίσει να έχετε πρόσβαση κατά προτεραιότητα στους ανελκυστήρες, με ελάχιστο χρόνο αναμονής. Ωστόσο, δεν μπορείτε να παρακάμψετε τις ουρές στον έλεγχο ασφαλείας, καθώς είναι υποχρεωτικός. Εδώ θα υπάρξει λίγος χρόνος αναμονής για να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας, καθώς η αναμονή δεν μπορεί να αποφευχθεί.
- Μπορείτε να απολαύσετε την κρουαζιέρα μίας ώρας όποτε θέλετε, κατά τη διάρκεια της ημέρας που έχετε κάνει κράτηση, ακόμη και το βράδυ. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης, απλά επιβιβάζεστε στο κρουαζιερόπλοιο που σας αρέσει.
- Σε σπάνιες περιπτώσεις, και κυρίως λόγω των πολλών καθημερινών επισκεπτών στον Πύργο του Άιφελ, τα επιμέρους στοιχεία αυτής της περιήγησης (όπως η κρουαζιέρα, η ξενάγηση στην πόλη, το γεύμα, το δείπνο κλπ.) ενδέχεται να αλλάξουν σειρά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικες (12+)
Παιδιά (3-11)
Βρέφη (0-2): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Δείτε το ημερολόγιο κρατήσεων για την ημερομηνία και την ώρα.

Τι δεν περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στον 3ο όροφο (κορυφή) του Πύργου του Άιφελ

Kράτηση τώρα

Φανταστικό: 4.2 – 316 reviews

Κράτηση

Σάβ, 25 Μάι 2024

-10%

%

Οι προσφορές για κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο διάστημα 2024-03-15 – 2024-05-31 για παραστάσεις στις: Διάστημα: 2024-03-15 – 2024-05-31

Με ανελκυστήρα

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ηχητικός οδηγός

Διάρκεια: 4 Ώρες

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

- Εισιτήριο παράκαμψης της ουράς για τον Πύργο του Άιφελ.
- Πρόσβαση στον 2ο όροφο του Πύργου του Άιφελ
- Ανελκυστήρες στον Πύργο του Άιφελ
- Ξενάγηση στην πόλη του Παρισιού με λεωφορείο
- Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα
- Ακουστικός οδηγός

Οδηγίες

Πύργος του Άιφελ: Αποκλειστική πρόσβαση στον 2ο όροφο + κρουαζιέρα + ξενάγηση στην πόλη

Διεύθυνση
Place de Sydney, 75015 Παρίσι

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.