Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πληροφορίες χώρου

Μνημείο και Μουσείο 11/9

Μνημείο και Μουσείο 11/9

Μνημείο και Μουσείο 11/9

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Μνημείο και Μουσείο 11/9

4.7 (34)
Από € 36.20

Επισκεφθείτε το Μνημείο και Μουσείο της 11/9 στη Νέα Υόρκη και δείτε τα εκθέματα στο Σημείο Μηδέν. Εκεί θα ακούσετε ιστορίες απώλειας και ανάκτησης και θα δείτε εικόνες και βίντεο που θα σας βάλουν σε σκέψεις. Στόχος είναι να αναρωτηθεί ο επισκέπτης για τα επακόλουθα της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτά τα εισιτήρια σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο Μνημείο και το Μουσείο της 11/9, χωρίς να κάνετε κράτηση για μια συγκεκριμένη χρονοθυρίδα.

Κυριότερα σημεία

- Επισκεφθείτε το Μνημείο και το Μουσείο της 11/9
- Δείτε τα εκθέματα στο Σημείο Μηδέν
- Δείτε τις δύο πισίνες Αντανακλώντας την Απουσία 
- Ακούστε τις ιστορίες απώλειας και ανάκαμψης
- Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο που θα σας βάλουν σε σκέψεις
- Αναλογιστείτε τα επακόλουθα της 11/9
- Αποκτήστε εισιτήρια χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κράτηση για μια συγκεκριμένη χρονοθυρίδα

Τι να περιμένω;

Το Μνημείο της 11/9 έχει ως στόχο να διερευνήσει τις συνέπειες των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου, τεκμηριώντας τον αντίκτυπο των γεγονότων και εξερευνώντας τη συνεχιζόμενη σημασία της 11/9. 

Το Μνημείο 11/9 είναι ένα φόρος τιμής και μνήμης στους σχεδόν 3.000 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στο χώρο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, κοντά στο Shanksville της Πενσυλβάνιας, και στο Πεντάγωνο, καθώς και στους έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο βομβαρδισμό του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου τον Φεβρουάριο του 1993.

Στο μνημείο θα δείτε τις πισίνες Αντανακλώντας την Απουσία , στην θέση των Δίδυμων Πύργων, συμβολίζοντας την απώλεια αθώων ζωών στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Μέσα στο Μουσείο και Μνημείο της 11/9 βρίσκεται μια συλλογή με περισσότερα από 10.000 εκθέματα από το Σημείο Μηδέν, συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος της κεραίας από την οροφή του Βόρειου Πύργου και των υπολειμμάτων ενός πυροσβεστικού οχήματος.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τρία μέρη της έκθεσης: πριν από τις 9/11, την ημέρα της 9/11 και μετά την 9/11. Η έκθεση είναι μια εξαιρετική αποτύπωση των γεγονότων με χρονική σειρά, με τη βοήθεια φωτογραφιών και βίντεο. Θα αποκτήσετε γνώση εκ των έσω για τα δραματικά γεγονότα εκείνης της ημέρας. Μπορείτε να εξερευνήσετε φωτογραφίες που καταγράφουν τις εξωπραγματικές στιγμές της 11ης Σεπτεμβρίου, να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις και να ακούσετε από πρώτο χέρι για τα γεγονότα και τα επακόλουθά τους, στο χώρο όπου ήταν κάποτε το συγκρότημα του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Το Μουσείο και Μνημείο της 9/11 παρουσιάζει ιστορίες απώλειας, συμπόνιας και ανάκαμψης, οι οποίες αποτελούν σημείο-κλειδί για την αφήγηση της ιστορίας των επιθέσεων του 2001 και του 1993, καθώς και των επακόλουθων γεγονότων. Εξετάζει επίσης τον παγκόσμιο αντίκτυπο της 11ης Σεπτεμβρίου και τη συνεχιζόμενη σημασία της. Πρόκειται για μια συγκινητική εμπειρία που θα χαραχθεί στη μνήμη σας για πάντα.

Πώς λειτουργεί;

Το εισιτήριο θα αποσταλεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου σύντομα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης. Δείξτε το εισιτήριο στο κινητό σας τηλέφωνο ή εκτυπώστε το και το προσκομίστε το.

Πόσο χρόνο θα περάσω στο Μνημείο και Μουσείο της 11/9;
Μια μέση επίσκεψη διαρκεί περίπου δύο ώρες. 

Σημαντικές πληροφορίες

- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλοι πρέπει να περάσουν από τη γραμμή ασφαλείας για να εισέλθουν στο Μνημείο και Μουσείο της 11/9.
- Η τελευταία είσοδος είναι δύο ώρες πριν από το κλείσιμο και τα δωμάτια αρχίζουν να κλείνουν 30 λεπτά πριν το κλείσιμο.
- Κατά τη διάρκεια των διακοπών και των ωρών αιχμής, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος χρόνος αναμονής κατά τους ελέγχους ασφαλείας.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (18+)
Παιδί (7-17)
Βρέφος (0-6): Δωρεάν

Είναι αυτό το εισιτήριο κατάλληλο για μένα;

Το Μνημείο και Μουσείο της 9/11 είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά;
Η ιστορική έκθεση ενδέχεται να μην είναι κατάλληλη για επισκέπτες κάτω των 10 ετών. 

Να θυμάστε ότι πρόκειται για ένα μέρος αφιερωμένο στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και οι επισκέπτες πρέπει να δείχνουν σεβασμό.

Ώρες λειτουργίας

Μνημείο της 11/9
Καθημερινά: 7:30 πμ - 9 μμ

Μουσείο 11/9
Παρασκευή-Σάββατο: 9 π.μ. - 9 μ.μ. Τελευταία είσοδος στις 7 μ.μ.
Κυριακή-Πέμπτη: 9 π.μ. - 8 μ.μ. Τελευταία είσοδος στις 6 μ.μ

Κράτηση

Δευ, 24 Ιούν 2024

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στο Μνημείο της 11/9.
- Πρόσβαση στο Μουσείο της 11/9, στις εκθέσεις και στις ταινίες.

Οδηγίες

Μνημείο και Μουσείο 11/9

Διεύθυνση
180 Greenwich Street, NY 10007 Νέα Υόρκη

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.