Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

London Eye & Cruise

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

London Eye & Κρουαζιέρα

4.5 (317)
Από € 56.00

«Πετάξτε» πάνω από την πόλη με το εμβληματικό London Eye και απολαύστε στη συνέχεια μια βόλτα στον Τάμεση στην κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye! Με αυτήν τη διασκεδαστική συνδυαστική προσφορά εξοικονομείτε 15%. Επιπλέον, έχετε πλήρη ευελιξία να επιλέξετε ή να αλλάξετε την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας στο London Eye έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας!

Εξοικονομήστε 15% στο εισιτήριό σας για το London Eye και την κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye. Επωφεληθείτε από την πλήρη ευελιξία αλλαγής της ημερομηνίας και ώρας από εσάς έως και 24 ώρες νωρίτερα!

Κυριότερα σημεία

- Εξοικονομήστε 15% αγοράζοντας ένα συνδυαστικό εισιτήριο για το London Eye & την κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye
- Πλήρης ευελιξία: Επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι την ημερομηνία και την ώρα
- Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε το εισιτήριο: απλώς σαρώστε το εισιτήριο από την κινητή σας συσκευή
- Απολαύστε μια απαράμιλλη θέα της πόλης από το London Eye
- Ανεβείτε ψηλά στον αέρα για 30 λεπτά με τον τροχό παρατήρησης
- Και μετά συνεχίστε με μια κρουαζιέρα στον Τάμεση

Τι να περιμένω;

London Eye και κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye
Το London Eye μπορεί να είναι ένα σχετικά νέο αξιοθέατο που κοσμεί τον ουρανό του Λονδίνου, αλλά μέσα στη σύντομη ιστορία του έχει ήδη γίνει εμβληματικό. Σήμερα αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα του Λονδίνου. 

Θα απολαύσετε μια ασύγκριτη θέα του Λονδίνου καθώς θα κάθεστε σε μία από τις 32 κλειστές κάψουλες που φτάνουν σε ύψος 134 μέτρων στον αέρα. Μια πλήρης περιστροφή αυτού του εντυπωσιακού τροχού παρατήρησης διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνεται και η κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye, μια βραβευμένη κυκλική κρουαζιέρα για παρατήρηση αξιοθέατων, με εξειδικευμένους ξεναγούς που σχολιάζουν ζωντανά, δίνοντας έτσι ζωή στην πόλη.

Σε αυτήν τη 40λεπτη κρουαζιέρα, θα δείτε ορισμένα από τα πιο απίστευτα αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως το Μπιγκ Μπεν, τα Ανάκτορα του Ουεστμίνστερ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, τη Γέφυρα του Λονδίνου, την πινακοθήκη Τέιτ Μόντερν, τον Πύργο του Λονδίνου και το θέατρο Shakespeare Globe.

Πώς λειτουργεί;

Πώς παραλαμβάνω τα εισιτήριά μου;
Τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια θα αποσταλούν απευθείας στο e-mail σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Τα εισιτήρια σε κινητές συσκευές γίνονται επίσης δεκτά.

Πώς λειτουργεί;

Κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye:
Η ημερομηνία και ώρα που επιλέγετε είναι για την επίσκεψή σας στην κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye και δεν μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιηθεί. Πρέπει να φτάσετε στην προβλήτα του London Eye τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την ώρα για την οποία κάνατε κράτηση, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε την αναχώρηση του σκάφους. Σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο και επιβιβαστείτε στο σκάφος.

London Eye: Μπορείτε να επισκεφθείτε το London Eye έως και 3 ημέρες πριν από την κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye και έως και 90 ημέρες μετά.
Για ταχύτερη πρόσβαση, σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση για μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα μέσω του portal κρατήσεων. Πρέπει να φτάσετε στο London Eye 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησής σας. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για το portal και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Αν δεν κάνετε προκράτηση για τη βόλτα σας στο London Eye μέσω του portal κρατήσεων, τα εισιτήριά σας θα θα υπόκεινται στη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της επίσκεψης και θα χρειαστεί να επισκεφθείτε το ταμείο για να προγραμματίσουν την επιβίβασή σας την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.

Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Οι γραμμωτοί κώδικες στα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια ενημερώνονται αυτόματα με τυχόν αλλαγές που κάνετε μέσω του portal κρατήσεων, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να παραλάβετε νέα εισιτήρια. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας έως και 10 φορές και έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο London Eye.

Πρέπει να επισκεφθώ και τα δύο αξιοθέατα την ίδια ημέρα;
Όχι. Μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε το London Eye έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στην κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye και έως και 90 ημέρες αργότερα. Προτείνουμε να κάνετε κράτηση για μια ημερομηνία και ώρα για την επίσκεψή σας στο London Eye μέσω του portal κρατήσεων.

Σημαντικές πληροφορίες

- Η έκπτωση συγκρίνεται με την τιμή για την αγορά των εισιτηρίων στην είσοδο. 
- Αυτή η ειδική συνδυαστική προσφορά κρουαζιέρας ισχύει όλο τον χρόνο, εκτός από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.  

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+) 
Παιδί (3-15)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν

Λάβετε υπόψη ότι: Τα εισιτήρια για παιδιά μπορούν να αγοραστούν μόνο μαζί με τα εισιτήρια για ενήλικες.

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά από τις 10:00/11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Η τελευταία είσοδος είναι από τις 5:00 έως τις 5:30 μ.μ.

Η κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye αναχωρεί κάθε μία ώρα από την προβλήτα του London Eye, απευθείας κάτω από τον τροχό παρατήρησης.

Κράτηση

Πέμ, 8 Ιούν 2023

Αλλαγή ημερομηνίας χωρίς χρέωση Αλλαγή ημερομηνίας χωρίς χρέωση
Τώρα να αλλάξετε την ημερομηνία κράτησης δωρεάν! Απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα στην ενότητα Επικοινωνίας ή στείλτε μας ένα email για να μας ενημερώσετε για τη νέα ημερομηνία το αργότερο 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία της κράτησής σας

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

- Περιστροφή 30 λεπτών στο London Eye
- Κρουαζιέρα 40 λεπτών στον ποταμό Τάμεση

Οδηγίες

London Eye & Κρουαζιέρα

Διεύθυνση
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.