Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Ικανοποιημένοι πελάτες

Παρόμοιες κατηγορίες

Ξεναγήσεις στο Λονδίνο

Το Λονδίνο, όπως και οι περισσότερες πρωτεύουσες, έχει γίνει μάρτυρας σημαντικών ιστορικών γεγονότων, τόσο στην καρδιά της πόλης όσο και στα περίχωρα της. Η πόλη έχει γνωρίσει δύσκολες εποχές, αλλά και στιγμές ανείπωτης ευτυχίας: από πολέμους, δυνατές νεροποντές και μάχες έως ηλιόλουστες ημέρες, απογεύματα με τσάι και γάμους. Με τέτοια ιστορία, το Λονδίνο είναι σίγουρα μια πόλη που πρέπει να εξερευνήσετε!

Μια πυρκαγιά που ξέσπασε το 1666, ανάγκασε τους κατοίκους της πόλης να χτίσουν σχεδόν όλα τα κτίρια από την αρχή. Ο διάσημος αρχιτέκτονας Christopher Wren προσλήφθηκε για να σχεδιάσει την πόλη. Ο Wren αποφάσισε να κατασκευάσει τα κτίρια από τούβλα και πέτρα αντί για ξύλο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Wren σχεδίασε και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Χρειάστηκαν 35 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Πρόκειται για μια πραγματικά πανέμορφη εκκλησία και ο είναι ο ναός όπου έλαβε χώρα ο γάμος του Καρόλου και της Νταϊάνα, το 1981. Στην Απογευματινή Ξενάγηση στο Λονδίνο, μπορείτε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου μαζί με πολλά άλλα ιστορικά αξιοθέατα.

Σε ορισμένες περιηγήσεις μπορείτε να πάτε μόνοι σας και συχνά θα έχετε στη διάθεση σας ένα σύστημα ηχητικής ξενάγησης, ώστε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Το εισιτήριο μας για τον Πύργο του Λονδίνου είναι ένα καλό παράδειγμα: δεν θα παραλείψετε απλά τις πολύωρες ουρές στην είσοδο, αλλά θα μάθετε τα πάντα για αυτό το εκπληκτικό μνημείο, το οποίο είχε διαδραματίσει έναν βασικό ρόλο στη βρετανική ιστορία.

 

Το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ βρίθει από βασιλικές ιστορίες και έχει φιλοξενήσει αμέτρητες εκδηλώσεις των βασιλέων. Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της πόλης το 1940, όλοι οι Λονδρέζοι πίστευαν ότι το παλάτι θα είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Ωστόσο, παρά τις βόμβες, αυτό το πανέμορφο, ιστορικό κτίσμα παρέμεινε στη θέση του. Εκείνη την εποχή, τραβήχτηκε μία από τις πλέον διάσημες φωτογραφίες του παλατιού. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ανάκτορο και αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες του! Κατά την επίσκεψη σας, μην παραλείψετε να δείτε το μπαλκόνι: είναι ο χώρος που χρησιμοποιούν οι βασιλείς, όταν πρέπει να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Μερικές από τις ξεναγήσεις μας στην πόλη:

Ξενάγηση Χάρι Πότερ και Warner Bros. Studio
Αίθουσες Πολεμικού Συμβουλίου του Τσόρτσιλ
Τουριστικό Λεωφορείο Hop-on Hop-off στο Λονδίνο

Μετά την ξενάγηση σας, μπορείτε να απολαύσετε το εθνικό φαγητό της χώρας, δηλαδή Fish & Chips (τηγανητό ψάρι και πατάτες) σε ένα καφέ. Είναι το απόλυτο comfort food, αλλά και ένας υπέροχος τρόπος για να τελειώσει η ημέρα σας!

Ticmate φιλανθρωπία

Ξεναγήσεις στο Λονδίνο

Από τα ιστορικά βασιλικά παλάτια έως τα νέα και διασκεδαστικά αξιοθέατα, η βρετανική πρωτεύουσα έχει επιλογές για όλους. Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήθος Rock'n'Roll ξεναγήσεων, ώστε να γνωρίσουν τα σημεία και τα μέρη που σημάδεψαν την ιστορία των εμβληματικών συγκροτημάτων του Λονδίνου, όπως οι Beatles. Οι φαν του Χάρι Πότερ από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το Warner Bros. Studio και το Μουσείο του Χάρι Πότερ, ενώ οι λάτρεις της ιστορίας γνωρίζουν από κοντά τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Αββαείο του Ουέστμινστερ και το Παλάτι του Κένσινγκτον. Ό,τι και αν αναζητάτε, το Λονδίνο μπορεί να σας το προσφέρει!

Ταξινόμηση κατά
Αποτέλεσμα αναζήτησης: 1 - 8 (8)