Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πληροφορίες χώρου

The Eiffel Tower

The Eiffel Tower

The Eiffel Tower

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Πύργος του Άιφελ: Γεύμα στον 1ο όροφο + ξενάγηση στην πόλη + κρουαζιέρα

4.1 (11)
Από € 134.20

Πύργος του Άιφελ: Γεύμα στον 1ο όροφο + ξενάγηση στην πόλη + κρουαζιέρα! Ξεκινάτε γνωρίζοντας το Παρίσι σε μια ξενάγηση στην πόλη με λεωφορείο. Στη συνέχεια, θα απολαύσετε το γεύμα σας στο Madame Brasserie στον 1ο όροφο του Πύργου του Άιφελ, όπου μπορείτε να δείτε την όμορφη πόλη ενώ απολαμβάνετε το φαγητό σας. Η ξενάγηση ολοκληρώνεται με μια εκπληκτική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα.

Κυριότερα σημεία

- Αποφύγετε τις μεγάλες ουρές στον Πύργο του Άιφελ
- Γεύμα στο Madame Brasserie στον 1ο όροφο του Πύργου του Άιφελ
- Κρουαζιέρα μίας ώρας στον Σηκουάνα
- Ξενάγηση στην πόλη του Παρισιού με λεωφορείο

Τι να περιμένω;

Το πρώτο μέρος της ξενάγησης είναι μια περιήγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού με λεωφορείο. Με ηχητικό σχολιασμό, ώστε να μάθετε για τη συναρπαστική ιστορία του Παρισιού.

Θα δείτε, επίσης, τις κύριες πλατείες, τις γέφυρες, τους κεντρικούς δρόμους και τα κτίρια της πόλης, όπως την πλατεία της Όπερας, την Concorde, τα Ηλύσια Πεδία, την Αψίδα του Θριάμβου, την πλατεία Τροκαντερό, Invalides, την Pont-Neuf, την πλατεία της Βαστίλης και τον απίστευτο Πύργο του Άιφελ.

Η ξενάγηση με λεωφορείο καταλήγει στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ. Εδώ θα σας καλωσορίσουν σε ένα από τα τρία τριμαράν για μια κρουαζιέρα 1 ώρας στον Σηκουάνα για το δεύτερο μέρος της ξενάγησης.

Τα σκάφη είναι εξ ολοκλήρου γυάλινα, διαθέτουν βεράντα πίσω και διαδρόμους περιμετρικά, οπότε είναι ιδανικά για να ανακαλύψετε και να θαυμάσετε την πλούσια αρχιτεκτονική της πόλης. Εδώ θα έχετε ατομικούς ηχητικούς οδηγούς που συνοδεύονται από στίχους και μουσική που θυμίζουν τους διάφορους τόπους και χρόνους.

Η κρουαζιέρα καταλήγει στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ, όπου θα αποφύγετε τις ουρές και θα πάτε κατευθείαν στο ασανσέρ για να ανεβείτε στον 1ο όροφο του Πύργου. Εδώ θα απολαύσετε ένα γεύμα 3 πιάτων (τα ποτά περιλαμβάνονται) στο Madame Brasserie, το τελευταίο μέρος της ξενάγησής σας!

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε ένα παράδειγμα του μενού.

Σημειώστε ότι τα 3 μέρη αυτής της ξενάγησης, η ξενάγηση με λεωφορείο στην πόλη, η κρουαζιέρα στον Σηκουάνα και τέλος το γεύμα στον Πύργο του Άιφελ μπορεί να μην είναι με αυτή τη σειρά. Ενδέχεται το πρόγραμμα να αλλάξει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε η σειρά θα μπορούσε να είναι η εξής: Γεύμα στον Πύργο του Άιφελ, στη συνέχεια ξενάγηση στην πόλη του Παρισιού με λεωφορείο και τέλος κρουαζιέρα στον Σηκουάνα ή οποιοδήποτε άλλη σειρά!

Πώς λειτουργεί;

Πώς θα πάρω τα εισιτήρια μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας.

Να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 10 λεπτά πριν από την έναρξη της ξενάγησης. Το σημείο συνάντησης βρίσκεται πολύ κοντά στον Πύργο του Άιφελ και θα αναγράφεται σαφώς στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. Εκεί θα συναντήσετε τον ξεναγό ή τον εκπρόσωπό μας, ο οποίος θα σας συνοδεύσει στον Πύργο του Άιφελ και θα φροντίσει να έχετε πρόσβαση κατά προτεραιότητα στον Πύργο του Άιφελ. Είναι σημαντικό να πάτε στο ακριβές συνάντησης τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης, καθώς ο ξεναγός ή ο εκπρόσωπος δεν μπορεί να περιμένει τους επισκέπτες που εμφανίζονται με καθυστέρηση.

Σημαντικές πληροφορίες

- Ο ηχητικός οδηγός είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στην κινητή σας συσκευή. Να έχετε μαζί σας τα δικά σας ακουστικά για την κινητή σας συσκευή, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τον ηχητικό οδηγό που έχετε κατεβάσει στην κινητή σας συσκευή.
- Ο οδηγός μας θα φροντίσει να έχετε πρόσβαση κατά προτεραιότητα στους ανελκυστήρες, με ελάχιστο χρόνο αναμονής. Ωστόσο, δεν μπορείτε να παρακάμψετε τις ουρές στον έλεγχο ασφαλείας, καθώς είναι υποχρεωτικός. Εδώ θα υπάρξει λίγος χρόνος αναμονής για να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας, καθώς η αναμονή δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (12+)
Παιδί (6-11)
Βρέφος (0-5): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Δείτε το ημερολόγιο κρατήσεων για την ημερομηνία και την ώρα.

Τι δεν περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στον 3ο όροφο (κορυφή) του Πύργου του Άιφελ

Kράτηση τώρα

Φανταστικό: 4.1 – 11 reviews

Κράτηση

Κυρ, 28 Ιούλ 2024

Με ανελκυστήρα

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ηχητικός οδηγός

Διάρκεια: 5 Ώρες 30 Λεπτά

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στον 1ο όροφο του Πύργου του Άιφελ
- Γεύμα στο Madame Brasserie
- Καφές ή τσάι και νερό περιλαμβάνονται στο γεύμα σας
- Στο γεύμα σας περιλαμβάνονται επιλεγμένα ποτά, κρασί, μπίρα και αναψυκτικά
- Ξενάγηση στην πόλη του Παρισιού με λεωφορείο
- Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα
- Ακουστικός οδηγός

Οδηγίες

Πύργος του Άιφελ: Γεύμα στον 1ο όροφο + ξενάγηση στην πόλη + κρουαζιέρα

Διεύθυνση
Place de Sydney, 75015 Παρίσι

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.