Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πληροφορίες χώρου

Πύργος του Άιφελ

Πύργος του Άιφελ

Πύργος του Άιφελ

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Πύργος του Άιφελ: Αποκλειστική πρόσβαση στον 2ο όροφο + κρουαζιέρα

4.4 (23)
Από € 30.90

Προσπεράστε την ουρά στον Πύργο του Άιφελ και εξοικονομήστε χρόνο με μια προκαθορισμένη χρονοθυρίδα! Θα επισκεφθείτε τον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ, από τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη θέα στο Παρίσι. Μετά την επίσκεψή σας στον Πύργο του Άιφελ, θα κάνετε μια κρουαζιέρα μιας ώρας στον Σηκουάνα!

Κυριότερα σημεία

- Προσπεράστε τις ουρές στον Πύργο του Άιφελ
- Είσοδος κατά προτεραιότητα στον 1ο και 2ο όροφο του Πύργου του Άιφελ
- Απολαύστε την καλύτερη θέα στο Παρίσι
- Απολαύστε μια κρουαζιέρα μιας ώρας στον Σηκουάνα

Τι να περιμένω;

Εξοικονομήστε Χρόνο με Παράκαμψη της Ουράς
Απλά κλείστε τα εισιτήρια σας διαδικτυακά, σε εμάς, και την ημέρα της επίσκεψης βρείτε τον ξεναγό μας δίπλα στον Πύργο του Άιφελ για να συλλέξετε τα εισιτήρια προτεραιότητας για τον Πύργο του Άιφελ. Στη συνέχεια, θα σας συνοδεύσει στην είσοδο προτεραιότητας, ώστε να μπορέσετε να πααρακάμψετε τις ουρές και να περάσετε τον χρόνο σας εξερευνώντας τον Πύργο του Άιφελ, αντί να στέκεστε σε μια τερατώδη ουρά!

Τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν πρόσβαση με προτεραιότητα στον 1ο και 2ο όροφο του Πύργου του Άιφελ, οπότε δεν χρειάζεται να σταθείτε στην ουρά.

Με περισσότερα από 7 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, ο Πύργος του Άιφελ είναι ένα από τα πιο επισκέψιμα μνημεία στον κόσμο. Σίγουρα θα εκτιμήσετε την εξοικονόμηση των 2 έως 4 ωρών με τα εισιτήρια που σας επιτρέπουν να παρακάμψετε την ουρά.

Μετά την επίσκεψή σας στον Πύργο του Άιφελ μπορείτε να απολαύσετε την κρουαζιέρα σας. Τα σκάφη αναχωρούν από το Quai de la Bourdonnais, από τη βάση του Πύργου του Άιφελ. Εδώ το πλήρωμα του Bateaux Parisiens θα σας καλωσορίσει σε μια θεαματική κρουαζιέρα 1 ώρας κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα.

Θαυμάστε την καταπληκτική αρχιτεκτονική των πιο διάσημων μνημείων του Παρισιού, τα οποία βρίσκονται κατά μήκος του Σηκουάνα, όπως το Μουσείο του Λούβρου, ο καθεδρικός ναός της Παναγίας των Παρισίων, το Μουσείο Ορσέ, την Κονσιερζερί και μάθετε περισσότερα για την πόλη.

Πώς λειτουργεί;

Πώς θα πάρω τα εισιτήρια μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας.

Για πόσο διάστημα μπορώ να μείνω στον Πύργο του Άιφελ; 
Μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε. 
 
Να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης 10 λεπτά πριν από την έναρξη της ξενάγησης. Το σημείο συνάντησης βρίσκεται πολύ κοντά στον Πύργο του Άιφελ και θα αναγράφεται σαφώς στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. Εκεί θα συναντήσετε τον ξεναγό ή τον εκπρόσωπό μας, ο οποίος θα σας συνοδεύσει στον Πύργο του Άιφελ και θα φροντίσει να έχετε πρόσβαση κατά προτεραιότητα στον Πύργο του Άιφελ. Είναι σημαντικό να πάτε στο ακριβές συνάντησης τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης, καθώς ο ξεναγός ή ο εκπρόσωπος δεν μπορεί να περιμένει τους επισκέπτες που εμφανίζονται με καθυστέρηση.

Σημαντικές πληροφορίες

- Ο ηχητικός οδηγός είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στην κινητή σας συσκευή. Να έχετε μαζί σας τα δικά σας ακουστικά για την κινητή σας συσκευή, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τον ηχητικό οδηγό που έχετε κατεβάσει στην κινητή σας συσκευή.
- Ο οδηγός μας θα φροντίσει να έχετε πρόσβαση κατά προτεραιότητα στους ανελκυστήρες, με ελάχιστο χρόνο αναμονής. Ωστόσο, δεν μπορείτε να παρακάμψετε τις ουρές στον έλεγχο ασφαλείας, καθώς είναι υποχρεωτικός. Εδώ θα υπάρξει λίγος χρόνος αναμονής για να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας, καθώς η αναμονή δεν μπορεί να αποφευχθεί.
- Μπορείτε να απολαύσετε την κρουαζιέρα μίας ώρας όποτε θέλετε, κατά τη διάρκεια της ημέρας που έχετε κάνει κράτηση, ακόμη και το βράδυ. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης, απλά επιβιβάζεστε στο κρουαζιερόπλοιο που σας αρέσει.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (4+)
Παιδί (0-3): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Δείτε το ημερολόγιο κρατήσεων για την ημερομηνία και την ώρα.

Τι δεν περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στον 3ο όροφο (κορυφή) του Πύργου του Άιφελ.
- Ξενάγηση

Κράτηση

Κυρ, 26 Μάι 2024

Με ανελκυστήρα

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ηχητικός οδηγός

Διάρκεια: 3 Ώρες

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

- Εισιτήριο παράκαμψης της ουράς για τον Πύργο του Άιφελ.
- Πρόσβαση στον 1ο και 2ο όροφο του Πύργου του Άιφελ
- Ανελκυστήρες στον Πύργο του Άιφελ
- Κρουαζιέρα μιας ώρας κάτω στον Σηκουάνα.
- Ακουστικός οδηγός

Οδηγίες

Πύργος του Άιφελ: Αποκλειστική πρόσβαση στον 2ο όροφο + κρουαζιέρα

Διεύθυνση
Place de Sydney, 75015 Παρίσι

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.