Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πληροφορίες χώρου

Πύργος του Άιφελ

Πύργος του Άιφελ

Πύργος του Άιφελ

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Πύργος του Άιφελ: Παράκαμψη της Ουράς και Κρουαζιέρα

4.4 (23)
Από € 71.20

Προσπεράστε την ουρά στον Πύργο του Άιφελ και εξοικονομήστε χρόνο με μια προκαθορισμένη χρονοθυρίδα! Θα επισκεφθείτε τον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ, από τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη θέα στο Παρίσι. Μετά την επίσκεψή σας στον Πύργο του Άιφελ, θα κάνετε μια κρουαζιέρα μιας ώρας στον Σηκουάνα!

Κυριότερα σημεία

- Προσπεράστε τις ουρές στον Πύργο του Άιφελ
- Εξοικονομήστε χρόνο με προκρατημένα εισιτήρια
- Απολαύστε την καλύτερη θέα στο Παρίσι
- Επισκεφθείτε τον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ
- Απολαύστε μια κρουαζιέρα μιας ώρας στον Σηκουάνα

Τι να περιμένω;

Εξοικονομήστε Χρόνο με Παράκαμψη της Ουράς
Απλά κλείστε τα εισιτήρια σας διαδικτυακά, σε εμάς, και την ημέρα της επίσκεψης βρείτε τον ξεναγό μας δίπλα στον Πύργο του Άιφελ για να συλλέξετε τα εισιτήρια προτεραιότητας για τον Πύργο του Άιφελ. Στη συνέχεια, θα σας συνοδεύσει στην είσοδο προτεραιότητας, ώστε να μπορέσετε να πααρακάμψετε τις ουρές και να περάσετε τον χρόνο σας εξερευνώντας τον Πύργο του Άιφελ, αντί να στέκεστε σε μια τερατώδη ουρά!

Τα εισιτήρια σας περιλαμβάνουν πρόσβαση με προτεραιότητα στον 2ο όροφο του Πύργου του Άιφελ, οπότε δεν χρειάζεται να σταθείτε στην ουρά. 

Με περισσότερα από 7 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, ο Πύργος του Άιφελ είναι ένα από τα πιο επισκέψιμα μνημεία στον κόσμο. Σίγουρα θα εκτιμήσετε την εξοικονόμηση των 2 έως 4 ωρών με τα εισιτήρια που σας επιτρέπουν να παρακάμψετε την ουρά.

Μετά την επίσκεψή σας στον Πύργο του Άιφελ μπορείτε να απολαύσετε την κρουαζιέρα σας. Τα σκάφη αναχωρούν από το Quai de la Bourdonnais, από τη βάση του Πύργου του Άιφελ. Εδώ το πλήρωμα του Bateaux Parisiens θα σας καλωσορίσει σε μια θεαματική κρουαζιέρα 1 ώρας κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα.

Θαυμάστε την καταπληκτική αρχιτεκτονική των πιο διάσημων μνημείων του Παρισιού, τα οποία βρίσκονται κατά μήκος του Σηκουάνα, όπως το Μουσείο του Λούβρου, ο καθεδρικός ναός της Παναγίας των Παρισίων, το Μουσείο Ορσέ, την Κονσιερζερί και μάθετε περισσότερα για την πόλη. 

Εάν θέλετε μια περιήγηση με ξεναγό στα αξιοθέατα του Παρισιού πριν επισκεφθείτε τον Πύργο του Άιφελ, τότε η ξενάγηση Πύργος του Άιφελ και Περιήγηση είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Όταν επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε κατά την κράτηση. Απλά εκτυπώστε το και φέρτε το μαζί σας για να το παρουσιάσετε στον ξεναγό. 

Για πόσον καιρό ισχύει το εισιτήριο μου;
Το εισιτήριο σας ισχύει μόνο για την ακριβή ημερομηνία και ώρα που επιλέξατε κατά την κράτηση. Εάν δεν φτάσετε εγκαίρως, το προσωπικό του Πύργου του Άιφελ δεν θα σας επιτρέψει να μπείτε.

Για πόσο διάστημα μπορώ να μείνω στον Πύργο του Άιφελ;
Μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε.  

Σε ποιες γλώσσες είναι διαθέσιμο το σύστημα ηχητικής ξενάγησης;
Το σύστημα ηχητικής ξενάγησης για την κρουαζιέρα διατίθεται στις εξής γλώσσες: γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ιαπωνικά, μανδαρινικά κινέζικα, ρωσικά και κορεατικά.

Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια;
Όχι, αλλά τα παιδιά κάτω των 4 ετών δεν πληρώνουν όταν συνοδεύονται από ενήλικες που διαθέτουν εισιτήριο. 

Σημαντικές πληροφορίες

- The Audio guide is an app you can download on your mobile device. Please bring your own earphones for your mobile device, so you can hear the downloaded audio guide on you mobile device
- Our guide will make sure you get priority access to the lifts, with minimum waiting time. However you cannot skip the lines at the security check, this is mandatory. Here you can expect some waiting time to get through the security check, this cannot be avoided.
- The one-hour cruise can be enjoyed whenever you wish, during the day you have booked for even in the evening. There is no specific departure time, you just jump on the cruise boat you like

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Ώρες λειτουργίας

Daily, Departure times varies depending of season.

Τι δεν περιλαμβάνεται;

- Access to the 3rd. floor of the Eiffel Tower
- A guided tour

Κράτηση

Σάβ, 16 Δεκ 2023

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ηχητικός οδηγός

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

- Εισιτήριο παράκαμψης της ουράς για τον Πύργο του Άιφελ.
- Επίσκεψη στον δεύτερο όροφο του πύργου.
- Κρουαζιέρα μιας ώρας κάτω στον Σηκουάνα.
- Ηχητικός οδηγός ξενάγησης.

Οδηγίες

Πύργος του Άιφελ: Παράκαμψη της Ουράς και Κρουαζιέρα

Διεύθυνση
Place de Sydney, 75015 Παρίσι

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.