Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1: μουσείο της Μαντάμ Τισό, London Eye και Κρουαζιέρα

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1: Μουσείο της Μαντάμ Τισό, London Eye και Κρουαζιέρα

4.7 (741)
Από € 75.50

Επιλέξτε το αχτύπητο συνδυαστικό μας πακέτο 3 σε 1 για πρόσβαση στο μουσείο της Μαντάμ Τισό, στο London Eye (Μάτι του Λονδίνου) και στην κρουαζιέρα στον Τάμεση με επιβίβαση στο London Eye. Εξοικονομήστε 20% στα εισιτήρια και επωφεληθείτε από ταχύτερη πρόσβαση. Επιπλέον, αυτά τα ευέλικτα εισιτήρια σας δίνουν τη δυνατότητα επιλογής και αλλαγής της ημερομηνίας και ώρας εισόδου, έως και 24 ώρες πριν την επίσκεψή σας. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να μην σας αρέσει;

Κάντε κράτηση online και εξοικονομήστε 20% στα εισιτήρια σας. Απολαύστε πλήρη ευελιξία στην αλλαγή των ημερομηνιών και ωρών έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε τρία από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου
- Ταχύτερη είσοδος με προκρατημένα εισιτήρια
- Πλήρης ευελιξία στην επιλογή και αλλαγή της ημερομηνίας και της ώρας της επίσκεψής σας
- Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε τα εισιτήρια: σαρώστε τα εισιτήρια από την κινητή σας συσκευή και περάστε απευθείας
- Εξερευνήστε το περίφημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό 
- Θαυμάστε την πόλη από ψηλά στο London Eye
- Κάντε βόλτα στον Τάμεση με την κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye

Τι να περιμένω;

Τρία αξιοθέατα για όλη την οικογένεια, στη μισή τιμή!
Αυτά τα συνδυαστικά πακέτα 3 σε 1 περιλαμβάνουν τρία από τα κορυφαία αξιοθέατα του Λονδίνου: μουσείο της Μαντάμ Τισό, London Eye και κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye.  

Επωφεληθείτε από την πλήρη ευελιξία για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας ευκολότερα από ποτέ! 
Επιλέξτε και αλλάξτε τις ημερομηνίες και ώρες για την επίσκεψή σας στο London Eye και στην κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Βρεθείτε κοντά στους αστέρες στο μουσείο της Μαντάμ Τισό του Λονδίνου  
Σε αυτό το περίφημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων θα διασκεδάσει ολόκληρη η οικογένεια. Γνωρίστε τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, κάντε πάρτι με VIP προσωπικότητες και ανταλλάξτε χειραψίες με παγκόσμιους ηγέτες. Αλληλεπιδράστε με τα κέρινα ομοιώματα στα εντυπωσιακά εκθέματα όπως το Sherlock Holmes Experience, το 4D Marvel Superheroes ή την απίστευτη νέα έκθεση Stars Wars. 

Θαυμάστε τη θέα από το London Eye  
Στον ποταμό Τάμεση, ακριβώς απέναντι από το Μπιγκ Μπεν, δεσπόζει ένα από τα πιο εμβληματικά ορόσημα του Λονδίνου: το London Eye. Δεν υπάρχει καλύτερη θέα του Λονδίνου από αυτήν που θα δείτε εκεί, καθώς φτάνετε σε υψόμετρο 134 μέτρων στον αέρα. Είναι ένα από τα αγαπημένα αξιοθέατα στο Λονδίνο, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες!

Κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση 
Κατά την 40λεπτη κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye, θα δείτε ορισμένα από τα πιο απίστευτα αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως το Μπιγκ Μπεν, τα Ανάκτορα του Ουεστμίνστερ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, την πινακοθήκη Τέιτ Μόντερν, τον Πύργο του Λονδίνου και το θέατρο Shakespeare Globe. Με ζωντανά σχόλια από εξειδικευμένους ξεναγούς, δεν θα δείτε απλώς τα αξιοθέατα, αλλά και τις ιστορίες που τα συνοδεύουν. Η κρουαζιέρα αναχωρεί κάτω από το London Eye.

Πώς λειτουργεί;

Πώς παραλαμβάνω τα εισιτήριά μου;
Το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί απευθείας στο e-mail σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Τα εισιτήρια σε κινητές συσκευές γίνονται επίσης δεκτά.

Πώς λειτουργεί;

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Η ημερομηνία και ώρα που επιλέγετε είναι για την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και δεν μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά νωρίτερα από την ημερομηνία και ώρα που επιλέξατε. Σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα του ηλεκτρονικού σας εισιτηρίου στη Θύρα 2 για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας.

London Eye και κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye: Μπορείτε να επισκεφθείτε το London Eye και την κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες αργότερα. 

Για ταχύτερη πρόσβαση, προτείνουμε να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες για αυτά τα αξιοθέατα μέσω του portal κρατήσεων. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησής σας. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για το portal κρατήσεων και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Η είσοδος στα αξιοθέατα για τα οποία δεν έχετε κάνει προκράτηση μέσω του portal κράτησης υπόκειται στη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της επίσκεψης και θα χρειαστεί να μεταβείτε στο ταμείο κατά την άφιξή σας. Κατά την επίσκεψή σας στο ταμείο, θα προγραμματίσουν την είσοδό σας για την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.

Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Οι γραμμωτοί κώδικες στα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια ενημερώνονται αυτόματα με τυχόν αλλαγές που κάνετε μέσω του portal κρατήσεων, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να παραλάβετε νέα εισιτήρια. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας έως και 10 φορές και έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό. 

Πρέπει να επισκεφθώ όλα τα αξιοθέατα την ίδια ημέρα;
Όχι. Μπορείτε να επισκεφθείτε το London Eye και την κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες αργότερα. Προτείνουμε να κάνετε κράτηση των ημερομηνιών και των ωρών για τις επισκέψεις σας μέσω του portal κρατήσεων. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για το portal και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Σημαντικές πληροφορίες

- Τα εισιτήριά σας για το London Eye είναι κανονικά εισιτήρια, με τα οποία μπορείτε να προσπεράσετε την ουρά για το ταμείο, αλλά όχι την ουρά για την επιβίβαση.

\n

- Η έκπτωση συγκρίνεται με την τιμή για την αγορά των εισιτηρίων στην είσοδο.*

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (3-15)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν

Τα παιδιά κάτω των 16 πρέπει να συνοδεύονται από νόμιμο ενήλικα (18+)

Ώρες λειτουργίας

London Eye: Καθημερινά από τις 10:00/11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Η τελευταία είσοδος είναι από τις 5:00 έως τις 5:30 μ.μ.

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Κρουαζιέρα στον ποταμό με επιβίβαση στο London Eye: Αναχωρεί καθημερινά, μία φορά ανά ώρα, από την προβλήτα του London Eye, απευθείας κάτω από το London Eye.

Κράτηση

Πέμ, 8 Ιούν 2023

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ώρες λειτουργίας

Τι περιλαμβάνεται;

- Κρουαζιέρα στον Τάμεση με επιβίβαση στο Μάτι του Λονδίνου
- Πρόσβαση στην πύλη κρατήσεων για να επεξεργαστείτε τις ημερομηνίες και ώρες των επισκέψεών σας

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Οδηγίες

Συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1: Μουσείο της Μαντάμ Τισό, London Eye και Κρουαζιέρα

Διεύθυνση
Marylebone Road Λονδίνο, NW1 5LR

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.