Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πύργος του Άιφελ

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Πύργος του Άιφελ: Ξενάγηση και επίσκεψη στην κορυφή

4.5 (37)
Από € 59.50

Επισκεφθείτε τον τρίτο όροφο, την κορυφή, του Πύργου του Άιφελ. Από εκεί, περίπου 300 μέτρα πάνω από το έδαφος, θα έχετε την καλύτερη θέα στο Παρίσι! Σε αυτή την ξενάγηση μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον πρώτο όροφο, όπου θα περπατήσετε στο γυάλινο πάτωμα. Θα επισκεφθείτε και τον δεύτερο όροφο. Το θέαμα είναι μαγευτικό σε όλους τους ορόφους!

Κυριότερα σημεία

- Επισκεφθείτε τον τρίτο όροφο του Πύργου του Άιφελ (κορυφή)
- Περπατήστε στο γυάλινο πάτωμα 57 μέτρα από το έδαφος
- Απολαύστε την θέα από τον 1ο και τον 2ο όροφο
- Μάθετε τα πάντα από έναν ξεναγό που είναι λάτρης της ιστορίας
- Χρησιμοποιήστε τα ακουστικά για να μη χάσετε ούτε λέξη

Τι να περιμένω;

Επισκεφθείτε τον Πύργο του Άιφελ με έναν τοπικό ξεναγό αποκτήστε πρόσβαση στον τρίτο όροφο του εμβληματικού μνημείου. Από εκεί μπορείτε να δείτε σχεδόν τα πάντα στο Παρίσι!

Καθώς ανεβαίνετε στον πρώτο όροφο, ο ξεναγός θα σας ενημερώσει για την ιστορία αυτού του αρχιτεκτονικού θαύματος, το οποίο έκανε διάσημο τον Γουστάβο Άιφελ. Υπάρχουν τόσα πολλές μαγευτικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε. Στον πρώτο όροφο, θα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας ώστε να βγάλετε φωτογραφίες ή για να περπατήσετε στο γυάλινο πάτωμα, 57 μέτρα πάνω από το έδαφος! 

Ο ξεναγός θα σας καθοδηγήσει στον δεύτερο όροφο, όπου θα απολαύσετε την απίστευτη θέα. Από εκεί θα θαυμάσετε τα πλέον εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης, τα οποία περιλαμβάνουν την Αψίδα του Θριάμβου, τα Ηλύσια Πεδία και την Παναγία των Παρισίων. Τέλος, θα πάρετε τον ανελκυστήρα μέχρι τον τρίτο όροφο, δηλαδή μέχρι την κορυφή, όπου θα απολαύσετε μια εκπληκτική, πανοραμική θέα στο Παρίσι!

Πώς λειτουργεί;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκτυπώσετε και να το προσκομίσετε στην ξενάγηση.

Λόγω της δημοτικότητας του Πύργου του Άιφελ, μερικές φορές παρατηρούνται καθυστερήσεις από την ασφάλεια ή κατά την παραλαβή των εισιτηρίων εισόδου από το εκδοτήριο. Κατά τους μήνες αιχμής (Απρίλιος έως Οκτώβριος), τις σχολικές αργίες και τα Σαββατοκύριακα, θα πρέπει να υπολογίσετε έναν χρόνο αναμονής έως και 30 λεπτά στον πρώτο έλεγχο ασφαλείας και έως και 45 λεπτά στην ουρά του εκδοτηρίου εισιτηρίων. Κατά τη χαμηλή περίοδο (Νοέμβριος έως Μάρτιος, με εξαίρεση τις σχολικές διακοπές και τα Σαββατοκύριακα), θα πρέπει να υπολογίσετε έναν χρόνο αναμονής 15 λεπτά στον πρώτο έλεγχο ασφαλείας και 30 λεπτά στην ουρά έκδοσης εισιτηρίων.

Σημαντικές πληροφορίες

- Σας συνιστούμε να φέρετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, καθώς αυτή η ξενάγηση περιλαμβάνει ανάβαση και πολύ περπάτημα.
- Σε περίπτωση που κάνει ζέστη, σας συνιστούμε να φέρετε καπέλο και αντηλιακό, καθώς κάποια μέρη του χώρου δεν έχουν σκιά.
- Δυστυχώς, αυτή η ξενάγηση δεν μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες με αναπηρικά αμαξίδια ή τυχόν προβλήματα που απαιτούν ειδική βοήθεια. Δεν είμαστε επίσης σε θέση να υποδεχθούμε καροτσάκια ή παιδικά καροτσάκια.
- Λόγω του ελέγχου ασφαλείας δεν πρέπει να έχετε μαζί σας στον Πύργο του Άιφελ μεγάλες τσάντες, σακίδια ή βαλίτσες. Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να μην σας επιτραπεί η πρόσβαση

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (19+)
Παιδί (4-18)
Βρέφη (0-3): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Please check calendar for date and time.

Τι δεν περιλαμβάνεται;

- Φιλοδωρήματα
- Υπηρεσία μεταφοράς από και προς το ξενοδοχείο
- Τρόφιμα και ποτά

Κράτηση

Δευ, 11 Δεκ 2023

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Ζωντανή ξενάγηση

Διάρκεια: 2 Ώρες 30 Λεπτά

Ώρες αναχώρησης

Τι περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στην Κορυφή
- Επίσκεψη στον πρώτο και δεύτερο όροφο
- Ξενάγηση
- Σετ ακουστικών

Οδηγίες

Πύργος του Άιφελ: Ξενάγηση και επίσκεψη στην κορυφή

Διεύθυνση
Champ de Mars 5 Avenue Anatole France 75007 Παρίσι

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.