Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πληροφορίες χώρου

ABBA Voyage

ABBA Voyage

ABBA Voyage

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Εισιτήρια για: ABBA Voyage

ABBA Voyage

4.9 (703)
Από € 86.60

Το ABBA Voyage είναι το γεγονός που πρέπει να δείτε στο Λονδίνο, γι' αυτό φροντίστε να κλείσετε τα εισιτήριά σας εγκαίρως. Παρακολουθήστε τα άβαταρ των ABBA να κυριαρχούν στη σκηνή χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, που προκαλεί δέος, στην ειδικά κατασκευασμένη ABBA Arena. Απολαύστε τη διαχρονική μουσική των ABBA, που ερμηνεύεται μαζί με μια 10μελή μπάντα, ανάμεσα στο πιο πληθωρικό κοινό του Λονδίνου. Αυτό δημιουργεί μια αξέχαστη ατμόσφαιρα που πρέπει να ζήσετε.

Κυριότερα σημεία

- Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας για να μη χάσετε την παράσταση
- Δείτε τους ABBA LIVE ως avatars στη δική τους αρένα
- Γνωρίστε την καινοτόμο, επαναστατική τεχνολογία
- Πρέπει να ζήσετε αυτή την εμπειρία για να την καταλάβετε πλήρως
- Τραγουδήστε και απολαύστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ABBA

Τι να περιμένω;

Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από μια πρωτοφανή εμπειρία που μπορεί να συγκλονίσει πολλούς, καθώς θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και ψηφιακής τεχνολογίας, αλλά και μεταξύ χρόνου και χώρου. Τα άβαταρ των ABBA θα εμφανιστούν με εξαιρετικούς ζωντανούς μουσικούς και τριμελή χορωδία, ενισχυμένα από την εξαιρετική τεχνολογία και τον φωτισμό στην ειδική ABBA Arena.

Το κοινό δεν είναι απλοί θεατές- θα πρέπει να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ζωντανής, αξέχαστης και χαρούμενης ατμόσφαιρας. Δεν είναι κάτι που μπορεί να εξηγηθεί εύκολα, πρέπει να το ζήσετε από πρώτο χέρι.

Πώς λειτουργεί;

Πώς θα πάρω τα εισιτήρια μου;
Μόλις ολοκληρωθεί η κράτησή σας, το ηλεκτρονικό εισιτήριό σας θα σας αποσταλεί μέσω email. Μπορείτε είτε να το εκτυπώσετε είτε να δείξετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο στο κινητό σας τηλέφωνο στην αρένα.

Εισιτήρια για την πίστα χορού:

Βυθιστείτε στη συναυλία με τα εισιτήρια μας για την πίστη. Αυτά σας επιτρέπουν να σταθείτε (ή μάλλον να χορέψετε) πιο κοντά στη σκηνή, βιώνοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία, τον ήχο και το φως από κάθε γωνία. Με βάση την εμπειρία μας στην Ticmate, συνιστούμε τα εισιτήρια Πίστας Χορού για την πιο καθηλωτική εμπειρία. Ωστόσο, αυτά δεν συνιστώνται για άτομα κάτω των 16 ετών.

Εισιτήρια καθήμενων:

Ενώ αυτά τα εισιτήρια σας εγγυώνται μια θέση, πιθανότατα θα βρεθείτε να χορεύετε για ένα μεγάλο μέρος της συναυλίας.

Ηλικιακός περιορισμός:

Τα εισιτήρια για την πίστα χορού δεν προτείνονται για άτομα κάτω των 16 ετών.

Πώς μπορώ να πάω στην ABBA Arena;
Ο πιο απλός τρόπος είναι με το τρένο. Ο σταθμός Pudding Mill Lane, ο πλησιέστερος σταθμός στην αρένα, βρίσκεται ακριβώς απέναντί της στον DLR (Docklands Light Railway).

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε το μετρό μέχρι τον σταθμό Stratford, ο οποίος βρίσκεται τόσο στη γραμμή Central όσο και στη γραμμή Jubilee. Από το Stratford, η ABBA Arena απέχει περίπου 25 λεπτά με τα πόδια.

Μια άλλη επιλογή είναι η υπηρεσία πούλμαν ABBA Voyage Express από τον σταθμό Victoria. Μπορείτε επίσης να κλείσετε άνετα τα εισιτήρια του Express μαζί μας!

Kράτηση τώρα

Φανταστικό: 4.9 – 703 reviews

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Διάρκεια: 1 Ώρες 40 Λεπτά

Οδηγίες

ABBA Voyage

Διεύθυνση
Pudding Mill Lane London E15 2RU

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.