Κράτηση εισιτηρίων

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: μάθετε περισσότερα πριν την επίσκεψή σας Πληροφορίες

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Ο Χάρι Πότερ και η Warner Bros. Περιήγηση στο Στούντιο

4.7 (1067)
Από € 100.80

Δείτε πού γεννήθηκε η ταινία Χάρι Πότερ κατά τη διάρκεια αυτής της περιήγησης στα παρασκήνια, στο Μουσείο Χάρι Πότερ και το Studio Warner Bros. Θα μάθετε όλα όσα θέλατε να γνωρίσετε για το τι συνέβη στα παρασκήνια και πώς υλοποιήθηκαν αυτές οι εκπληκτικές οκτώ ταινίες. Είναι κάτι που πρέπει να δει οπωσδήποτε κάποιος, ανεξάρτητα ηλικίας, που είναι λάτρης του Χάρι Πότερ!

Κυριότερα σημεία

Καλύτερες στιγμές:
- Απολαύστε ένα ταξίδι 7 ωρών στον Χάρι Πότερ και στο Στούντιο της Warner Bros.
- Δείτε στιγμιότυπα από τα παρασκήνια
- Δείτε τις αυθεντικές ρεπλίκες & τα κουστούμια από τις ταινίες Χάρι Πότερ
- Επιβιβαστείτε
στο Χόγκουαρτς Εξπρές
- Επισκεφτείτε την Πλατφόρμα 9
¾ και ποζάρετε με ένα καρότσι αποσκευών καθώς εξαφανίζεται στον τοίχο
Εξερευνήστε το Απαγορευμένο Δάσος
Περιλαμβάνει βοηθό εξυπηρέτησης επισκεπτών

Τι να περιμένω;

Θέλατε πάντα να μάθεις τι συνέβη πίσω από τις σκηνές στο σετ του Χάρι Πότερ; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά σε αυτήν την υπέροχη περιήγηση του Χάρι Πότερ και του Στούντιο της Warner Bros.

Η περιήγηση περιλαμβάνει εισιτήριο εισόδου στο Στούντιο της Warner Bros. στο Λονδίνο, μια περιήγηση στα παρασκήνια και θα δείτε τις πραγματικές ρεπλίκες, τα κοστούμια και εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Εάν είστε αληθινός οπαδός του Χάρι Πότερ, τότε αυτή είναι η περιήγηση για σας!

Κατά την άφιξή σας στο Στούντιο της Warner Bros., ο βοηθός εξυπηρέτησης επισκεπτών θα διευθετήσει το εισιτήριο εισόδου σας και θα σας καθοδηγήσει στο στούντιο όπου θα συνεχίσετε μόνοι σας για να απολαύσετε μια αυτοκαθοδηγούμενη περιήγηση του αυθεντικού σετ, των ρεπλικών και των κοστουμιών που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες Χάρι Πότερ.

Το Χόγκουαρτς Εξπρές και η Πλατφόρμα 9¾
Ανεβείτε στο βαγόνι του Χόγκουαρτς Εξπρές και ποζάρατε με ένα καροτσάκι αποσκευών καθώς εξαφανίζεται μέσα από το τοίχωμα της πλατφόρμας. Θα μπορέσετε επίσης να περπατήσετε κατά μήκος του παρακείμενου φορείου της αμαξοστοιχίας και να καθίσετε στο εσωτερικό σετ μεταφοράς που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων - με τα «παράθυρα» που παρουσιάζουν τη διαδικασία που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία των εικονικών σκηνών μέσα στο τρένο από τις ταινίες, όπως η απόδραση του πρώτου Σοκολατένιου Βατράχου του Χάρι και η επίθεση του Ντεμέντορ.

ΝΕΟ: εξερευνήστε το Απαγορευμένο Δάσος
Απολαύστε τη νέα συναρπαστική, μόνιμη επέκταση που είναι αφιερωμένη στο Απαγορευμένο Δάσος.

Το Απαγορευμένο Δάσος μπορεί να είναι αυστηρά εκτός των ορίων των μαθητών του Χόγκουαρτς, αλλά τώρα οι επισκέπτες της περιήγησης στο Στούντιο της Warner Bros καλούνται να αψηφήσουν τις εντολές του Καθηγητή Ντάμπλντορ και να ακολουθήσουν τα βήματα του Χάρι, του Ρον και της Ερμιόνης βαθιά μέσα στα εδάφη του Απαγορευμένου Δάσους.

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να λάβω τα εισιτήριά μου
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εκτυπώστε το εισιτήριό σας και φέρτε το μαζί σας στην περιήγηση.

Που ξεκινάει η περιήγηση;
Η περιήγηση ξεκινάει από την Evans Evans Tours στη γέφυρα Vauxhall, στον σταθμό Victoria Coach. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εκεί 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η περιήγηση.

Που τελειώνει η περιήγηση;
Η περιήγηση τελειώνει στον σταθμό τρένων Victoria.

Πόσο διαρκεί η περιήγηση;
Η περιήγηση διαρκεί 6 ½ ώρες συμπεριλαμβανομένης της μεταφορά από και προς το Λονδίνο. Θα έχετε περίπου 2½-3 ώρες στο Στούντιο της Warner Bros.

Σημαντικές πληροφορίες

-Δεν πρόκειται για ξενάγηση. Η τιμή περιλαμβάνει μεταφορά μετ' επιστροφής με λεωφορείο και είσοδο στο μουσείο Χάρι Πότερ και στο Στούντιο περιήγησης Warner Bros στο Λονδίνο – ένα αξιοθέατο αυτοκαθοδηγούμενης διαδρομής.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (5-15)
Παιδί (3-4)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν

Αυτά τα εισιτήρια είναι πολύ δημοφιλή και τα παιδικά εισιτήρια μπορεί να έχουν εξαντληθεί για την επιλεγμένη ημερομηνία.  Αλλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Απλά επιλέξτε εισιτήρια ενηλίκων, καθώς ισχύουν και για παιδιά και η διαφορά τιμής σπάνια ξεπερνά τα 13€.

Είναι κατάλληλο για εμένα;

Για όλους εσάς, αλλά ειδικά αν ανήκετε στους πραγματικούς λάτρεις του Χάρι Πότερ, αυτή είναι η περιήγηση που σάς αρμόζει!

Κράτηση

Τρί, 30 Νοέμ 2021

"We're Good To Go"- πιστοποιημένη εμπειρία "We're Good To Go"- πιστοποιημένη εμπειρία
Το “We’re Good To Go” είναι το επίσημο σήμα του Ηνωμένου Βασιλείου που εγγυάται ότι η επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τουρισμό και στη φιλοξενία εργάζεται σκληρά για να ακολουθήσει τις οδηγίες της Κυβέρνησης και της βιομηχανίας σχετικά με τον COVID-19. Επίσης, η επιχείρηση εφαρμόζει διαδικασίες για να διατηρήσει την καθαριότητα και την κοινωνική αποστασιοποίηση.

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Audio guide

Duration: 7 hours

Departure times

Τι περιλαμβάνεται;

Η περιήγηση περιλαμβάνει εισιτήριο εισόδου στο Στούντιο της Warner Bros στο Λονδίνο, μια περιήγηση στα παρασκήνια και θα δείτε τις πραγματικές ρεπλίκες, τα κοστούμια και εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Αν ανήκετε στους πραγματικούς λάτρεις του Χάρι Πότερ, αυτή είναι η περιήγηση που σάς αρμόζει!

Οδηγίες

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Διεύθυνση
258 Vauxhall Bridge Road, London

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.