Κράτηση εισιτηρίων

Σχετικά με την Ticmate

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Πύργος του Άιφελ: Δείπνο, Κρουαζιέρα και Moulin Rouge

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Πύργος του Άιφελ: Δείπνο, Κρουαζιέρα και Moulin Rouge

4.4 (58)
Από € 530.30

Απολαύστε μια ρομαντική βραδιά στο Παρίσι, όπου μπορείτε να δειπνήσετε στον 1ο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Στη συνέχεια, θα κάνετε μια βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα, όπου θα δείτε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Το βράδυ τελειώνει με μια εκπληκτική παράσταση καμπαρέ στο Moulin Rouge, όπου θα σας προσφερθεί και μισό μπουκάλι σαμπάνια. Είναι η τέλεια βραδιά και μία από τις πιο δημοφιλείς ξεναγήσεις μας στο Παρίσι!

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε μια ρομαντική βραδιά στο Παρίσι
- Επισκεφτείτε τον 1ο όροφο του Πύργου του Άιφελ
- Δείτε μια θαυμάσια παράσταση καμπαρέ στο Moulin Rouge
- Απολαύστε μισό μπουκάλι σαμπάνια στο Moulin Rouge
- Κάντε μια βραδινή κρουαζιέρα βράδυ στον Σηκουάνα
- Γευτείτε ένα μοναδικό δείπνο μέσα στον Πύργο του Άιφελ
- Αφήστε τον ξεναγό να σας συνοδέψει παντού
 - Απολαύστε δωρεάν μεταφορά μεταξύ των αξιοθέατων

Τι να περιμένω;

Θα ξεκινήσετε τη βραδιά σας απολαμβάνοντας ένα υπέροχο δείπνο με ποτά στο Restaurant 58 Tour Eiffel, στον 1ο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Η εμπειρία θα προσφέρει μια νέα ερμηνεία της έκφρασης «δείπνο με θέα»! 

Μετά το δείπνο, ένα πλοίο από το Bateaux Parisiens θα σας περιμένει στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ, όπου θα ξεκινήσει η κρουαζιέρα σας στον Σηκουάνα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα όμορφα μνημεία και τα κτίρια του Παρισιού τη νύχτα. 

Μετά την κρουαζιέρα, ένα λεωφορείο θα σας οδηγήσει στο Moulin Rouge, όπου θα δείτε την τελευταία παράσταση καμπαρέ του φημισμένου Moulin Rouge. Εκεί, θα σας προσφέρουν μισό μπουκάλι σαμπάνιας για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Ένα πολυτελές πούλμαν θα σας μεταφέρει στα αξιοθέατα και πίσω, ενώ θα είναι συνεχώς μαζί σας ένας γαλλόφωνος και ένας αγγλόφωνος ξεναγός. 

Πώς λειτουργεί;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκτυπώσετε και να το προσκομίσετε στην ξενάγηση.

Πού ξεκινά η ξενάγηση;
Η ξενάγηση αρχίζει στο γραφείο του PARISCityVISION κοντά στο μουσείο του Λούβρου. Η διεύθυνση βρίσκεται στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Παρακαλείσθε να είστε εκεί 30 λεπτά πριν ξεκινήσει η ξενάγηση. 

Πού τελειώνει η ξενάγηση;
Η ξενάγηση τελειώνει στο γραφείο του PARISCityVISION στο Παρίσι. 

Στο λεωφορείο, θα ερωτηθείτε σε ποιο ξενοδοχείο μένετε, και αν βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, το λεωφορείο θα σταματήσει κοντά στο ξενοδοχείο σας, ώστε να μπορείτε να κατεβείτε εκεί.

Σημαντικές πληροφορίες

- Υπάρχει κώδικας ενδυμασίας: casual και business casual. Οι γραβάτες, τα κουστούμια και τα φορέματα είναι προαιρετικά. Δεν επιτρέπονται τζιν παντελόνια, σορτς και αθλητικά παπούτσια.
- Η παράσταση στο Moulin Rouge δεν είναι κατάλληλη για παιδιά, ενώ παιδιά κάτω των 6 ετών δεν επιτρέπονται στο θέατρο. 
- Υπάρχει πάντα πολύς κόσμος στο Restaurant 58 στον Πύργο του Άιφελ και στο Moulin Rouge, οπότε μπορεί να υπάρχει κάποιος χρόνος αναμονής και ουρές για να μπείτε στο εστιατόριο και στο Moulin Rouge, γεγονός που είναι, προφανώς, εκτός του δικού μας ελέγχου. 
Συχνά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο Moulin Rouge, ο χώρος στο Moulin Rouge είναι περιορισμένος και μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχει πολυσκοσμία. 
- Δεν είναι εγγυημένο ότι θα έχετε ένα αποκλειστικά δικό σας τραπέζι στο Restaurant 58, ακόμη και αν είστε μεγάλη ομάδα ατόμων μπορεί να χρειαστεί να το μοιραστείτε με άλλους. 
- Σε μερικές πολύ σπάνιες περιπτώσεις, και μερικές φορές λόγω καιρού, θα παρευρεθείτε στην κρουαζιέρα πριν το δείπνο σας στο εστιατόριο 58 στον Πύργο του Άιφελ. Συχνά, η αλλαγή γίνεται την τελευταία στιγμή, οπότε δεν θα έχουμε την ευκαιρία να σας ειδοποιήσουμε. Ζητούμε συγγνώμη για την τυχόν ταλαιπωρία που θα μπορούσε να προκληθεί.
- Σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, η κρουαζιέρα στον ποταμό δεν θα είναι διαθέσιμη για την ημέρα που κάνατε κράτηση για την ξενάγηση. Ωστόσο, θα λάβετε ένα εισιτήριο για την κρουαζιέρα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη ημέρα. 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (12+)
Παιδί (6-11)

Κράτηση

Κυρ, 11 Δεκ 2022

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Live guide

Το Restaurant 58 θα παραμείνει κλειστό μέχρι τον Απρίλιο του 2020 λόγω ανακαίνισης. Το δείπνο στο εστιατόριο θα αντικατασταθεί με γεύμα στη βεράντα του Πύργου του Άιφελ, στον 1ο όροφο.

Departure times

Τι περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στον 1ο όροφο του Πύργου του Άιφελ.
- Δείπνο μέσα στον Πύργο του Άιφελ.
- Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα.
- Παράσταση στο Moulin Rouge.
- Μισό μπουκάλι σαμπάνιας.
- Ξεναγός.
- Δωρεάν μεταφορά μεταξύ των αξιοθέατων.

Οδηγίες

Πύργος του Άιφελ: Δείπνο, Κρουαζιέρα και Moulin Rouge

Διεύθυνση
Place de Sydney, 75015 Παρίσι

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.